ספוילר ענק ל-205

•BluEyeS•

New member
אחלה פרק ../images/Emo58.gif

יאא אני לא ניחשתי שלינדזי היא הבת שלה... איזה חמוד ריאן!!! ומה קורה עם קירסטן? אני חושבת שבפרקים הבאים יתחילו להתייחס לבעיית השתייה שלה ממש אהבתי את הקטעים עם ארבעתם ביחד... במיוחד עם סת' וסאמר אוף שיחזרו כבר חחח

נצלש לעצמי ../images/Emo58.gif

טוב צפיתי בפרק ( היה גדול ) רק מישהו יכול להסביר לי דבר אחד ? איך זה שללינזי ולאמא שלה יש שמות משפחה שונים ? לינדזי גארדנר ולאמא השם משפחה זה וורנר..... לא מובן לי.

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifדרך לא חוקית ../images/Emo3.gif..דרך

האינטרנט..מורידים מתוכניות שיתוף קבצים כגון: אימיול,קאזה, וכו' וכו'

../images/Emo58.gif ../images/Emo13.gif

וואי זה היה כל כך צפוי, כמו עידו ועידו=) זה היה ברור לי שיש לו בת עוד מתחילת הפרק, אולי אפילו מהקודם, היה ברור מד שזאת תהיה אחת הבנות החדשות=\ אני שונאת את כל החדשים=\ טיג'י, זאק, אלכס ולינדסי, ועד שיש תקווה לזוגות המקוראים הכול נהרס בסוף=\ חוץ מג'ולי הכלבה לא היה שום דבר שאהבתי... אני כבר מחכה שראין ומריסה יחזרו להיות יחד
ואם לא אני מכה את הכותבים של הסדרה=\

וואי ../images/Emo58.gif205

זה היה ברור שלינדסי תהיה הבת שלה!! או לינדסי או אלכס, ומכיוון שסת' הבן האמיתי של משפחת כהן.. אז תיארתי לעצמי שזו לא אלכס. והלוואי שלינדסי תמות היא כל כך מעצבנת, אני לא מסוגלת לראות אותה ואת ריאן מתנשקים בא לי לשבור את המסך. מצד שני, אלכס ממש חמודה.. פרק די חמוד.. זק מתחיל לעצבן שכל יומיים הוא נפרד מסאמר כי היא מאוהבת בסת', ואז חוזר אליה כמו סמרטוט. ג'ולי כמובן מאד החלטית, עכשיו ריאן הוא כמו לוק של עונה שעברה גם בשבילה. ולסיום-מוות ללינדסי וסת' וסאמר לנצח.

אה ועוד דבר ../images/Emo58.gif

שמריסה תלמד לנעול את הדלת כשהיא מתמזמזת עם החבר שלה.

d@r121

New member
OC 205 ../images/Emo58.gif

דבר אחד לא מסתדר לי בפרק, קיילב שילם לאישה ההיא כסף כמעט כל חודש, והבת שלה מגיעה בטרנטה הזו לביה"ס?

למעלה