סנייפ

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif סנייפ

ציטוט של וולדמורט מפרק "אוכלי המוות", ספר רביעי, עמוד 589 בגרסא העברית: "וכאן ישנם שישה אוכלי מוות חסרים... שלושה שמתו בשירותי. אחד, מוג-לב מכדי לחזור... הוא ישלם על כך. אחד, שכנראה נטש אותי לנצח... הוא ייהרג, כמובן... ואחד שנותר משרתי הנאמן ביותר, וכבר חזר לשרת אותי. [...] הוא נמצא כעת בהוגוורטס, אותו משרת נאמן, ובזכות מאמציו הגיע לכאן הלילה ידידינו הצעיר..." השלישי הוא כמובן ברטי קראוץ' הבן. אחד מהשניים האחרים הוא בוודאי סנייפ, כי לא הוזכר כאף אחד מאוכלי המוות האחרים. שניהם מוצגים כנגד וולדמורט. מכאן, סנייפ לא משרת של וולדמורט, בנוסף על זה שדמבלדור סמך עליו כל כך ועוד משהו בשישי ששכחתי. אני בטוח ואולי טיפה זוכר שהנושא דובר בעבר בהרחבה ואולי גם עכשיו, אבל אני מקווה שהדוגמא הזאת לא הובאה (כדי שאני אוכל להיות מקורי
). דעות?

homart

New member
דעה....

נצותת: אחד, מוג-לב מכדי לחזור... הוא ישלם על כך. אחד, שכנראה נטש אותי לנצח... הוא ייהרג, כמובן... ואחד שנותר משרתי הנאמן ביותר, וכבר חזר לשרת אותי. אחד שנטש אותו לנצח, זה בטח קרקרוף, השלישי כמו שאמרת זה קראוץ' הבן אבל לפי הספר השישי ממש לא נראה לי שסנייפ מתאים לתיאור "מוג לב מכדי לחזור" לכן , נראה לי שבכלל הוא לא דיבר על סנייפ בכל הניאום שלו..... שזה באמת קצת מוזר שאני חושב על זה עכשיו....

D o l e v P

New member
לא..

"אחד, מוג לב כדי לחזור" זה קרקרוף.. "אחד, שכנראה נטש אותי לנצח" זה סנייפ..

נכון../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ובפרק 2 סנייפ מתרץ את חזרתו שעתיים לבית הקברות, כי הוא היה עדין נאמן והוא חיכה "כאילו" להוראה מדמבלדור שישלח אותו..
תראו באמת ספר 4 אחרי שהארי מתווכח עם פאדג' על חזרתו של וולדמורט..
דמבלדור מבקש מסנייפ ללכת לעשות משהו שסנייפ אולי לא ירצה..
לחזור לאוכלי המוות כמרגלללל....

roiver1

New member
לא מאמין שאני מגיב פה :p

אחד, מוג-לב מכדי לחזור... הוא התייחס לסנייפ בגלל שהוא חשב שהוא לא חזר מפחד על תגובה לזה שהוא לא חיפש אותו ולא הלך לאזקבן אבל סנייפ כן חזר כעבור שעתיים בגלל שאם היה ישר חוזר דמבלדור היה חושד לכן וולדמורט פירש את זה כאילו סנייפ מפחד לחזור.

D o l e v P

New member
כנס

בספר הרביעי מוזכר כמה פעמים את סנייפ וקרקרוף מדברים.. שקרקרוף מפחד ולחוץ כשהוא מראה לסנייפ את האות על היד שלו.. וכשהארי חוזר מבית הקברות עם הגופה של סדריק קרקרוף בורח הכוונה ב מוג-לב היא לקרקרוף

roiver1

New member
לא זה לא

זה לסנייפ עובדה "שכנראה נטש אותי לנצח... הוא ייהרג" מי נהרג ? קרקוף

D o l e v P

New member
חחחח לא ../images/Emo58.gif

"מוג לב כדי לחזור" מי פחד לחזור?? קרקרוף! סנייפ לא פחד לחזור והיה חוזר אם הוא לא היה בהוגוורטס תחת השגחתו של דמבלדור "שכנראה נטש אותי לנצח" - "שכנראה" - וולדמורט חשב שסנייפ נטש אותו לתמיד.. אבל אחרי שעתיים שנייפ חוזר אליו.. אז הוא לא ימות כי הוא חזר והסביר לו למה הוא נשאר מאחור

roiver1

New member
הוא

וולדמורט לא יודע שסנייפ לא מפחד לחזור הוא היה בטוח שהוא מפחד אני עדיין חושב תדע שלי אבל למי כפת

oror king

New member
../images/Emo58.gif

גם סניייפ היה אמור להיהרג אבל כביכול הגיע אחרי שעתיים... למרות שהוא לא אמר שגם המוג לב יהרג, זה ברור מעליו.. מי שנטש זה סניפ, נטש=עבר לצד השני=מסדר עוף החול... קרקרוף אכן פחד לאורך כל הספר והוא ברח מיד...

למעלה