סן דייגו -

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif סן דייגו -

בינתיים הכל הולך לפי איך שאני רוצה שזה יילך - לרידג' נדמה שהוא רואה את טיילור, אחר כך הוא מקבל מכה בראש, ואז מודיע לכולם שהוא ראה את טיילור וכמובן שכולם בהלם - כנראה שרידג' השתגע לגמרי! הלוואי וימשיכו עם הכיוון הזה ולא יספרו לי סיפורי סבתא שטיילור באמת בחיים!
חוץ מזה, שעמום טוטלי, לא שווה התייחסות.

S c a r l e t t

New member
נצל"ש../images/Emo58.gif

כתבה קטנה מהטיוי גייד. וסשה מצטערת לבשר לך שלכל הדעות האנטר איז היר טו סטיי
Bold Twist: Taylor's Alive! TV Guide By: Daniel Cloleridge I'm having a déjà vu moment. The Bold and the Beautiful is resurrecting Dr. Taylor Hayes Forrester from the dead — again. Hunter Tylo returned to work on March 11, her rep tells TVGuide.com, "but we've had to keep it a big secret." (Far-fetched as it sounds, he says Tylo's been sneaking onto the B&B set at CBS Television City in disguise every day.) Obviously, they've gone to all this trouble for more than just another ghostly guest spot — Tylo's rep confirms she's back to stay. Here's the situation: Despite Taylor's fatal, bloody shooting by Sheila in 2002, Taylor survived. How? The lovelorn Prince Omar of Morocco rescued Taylor from the brink of death, secretly nursed the comatose shrink back to health, then refused to let the ungrateful bee-yotch go home to her husband when she woke up. So she's escaped to L.A., where Ridge has already gotten remarried to Brooke. If this sounds mighty familiar, it's 'cause B&B recycled this exact scenario from its 1994 "Princess Laila" story line. Still, I would rather walk on my own lips than criticize B&B for mining its rich history. And I had begun to worry for Hunter when I recently spotted her hosting a late-night infomercial for the Klear Action Teeth Whitening Light. True confession: I was so happy to see her on TV again that I totally called the 800 number and spent $90 to order it! But if my teeth don't really get "six shades whiter in under an hour," Ms. Hunter Tylo had best be prepared to honor that money-back guarantee. For real. Look for Tylo and Kabir Bedi (Omar) to reprise their B&B roles on May 2. Her rep said she'll call Tuesday or Wednesday — and I'll be waiting by the phone like Jan Brady on a Saturday night.

sashkashurik

New member
אם כך,

אז אני מתחילה לעבוד על תכנית הגמילה! ולמה יש לי הרגשה שלהיגמל מהיפים יהיה לי הרבה יותר קל מאשר להיגמל מהפורום הזה?

יניב1

New member
זה בדיוק מה שחשבתי שיהיה ../images/Emo58.gif

אמנם הייתי יותר מקורי וחשבתי לעצמי שטיילור המקורית מעולם לא חזרה מאותה חטיפה (אין סיכוי שבראדלי היה עושה את זה, הוא לא כזה חכם וגם לא כזה אמיץ) אלא מתחזה שעומר שלח - אבל הרעיון הוא אותו רעיון: עומר שוב החזיק את טיילור כל הזמן הזה, טיפל בה במסירות - ועכשיו כשהיא ברחה הוא רודף אחריה אבל לא מצליח למנוע ממנה לשוב לרידג'. ומה עם הארון הפתוח שנועד למנוע כל דרך להשיבה אלינו? ברור הרי שגם לזה מיסטר בראט ייאלץ לענות וכמו שאני רואה את זה לפנינו פלאשבקים רבים שיחזירו אותנו שלוש שנים אחורה ויתארו מה קרה מאז ועד היום, או לפחות בתקופה שטיילור "מתה": איך עומר התגנב לבית החולים ברגע שרידג' יצא משם הרוס ממותה, איך הוא דאג לחברה מחדש למכשירי ההנשמה וכשהבין כי חייבת להיות הלוויה הרדים אותה עם סם כלשהו, ניתק אותה מהמכשירים וחיכה שהיא תילקח לחדר המתים. משם הדרך לבית הקברות היתה קצרה, טיילור המסוממת שכבה בתוך הארון כמה דקות עד שהיא נקברה ואחרי ההלוויה הנסיך יקר עומר דאג לפתוח את הקבר שלה, לחטוף אותה משם ולברוח. במרוקו, מדינה מאוד מודרנית עם רפואה מאוד מתקדמת הוא הצליח לשקם אותה ולהחזיר את הנסיכה ליילה לחיים. נכון סיפור יפה? עכשיו רק נשאר לראות מה מזה באמת יתגשם ומה לא. משום מה יש לי הרגשה שככה זה יהיה אחד לאחד ואני כבר מת לראות אם הנבואה שלי תתגשם. אם לא, אל תקראו לי אליהו.

S c a r l e t t

New member
לדעתי אפשר כבר לקרוא לך אליהו...

זוהי הדרך הכי "הגיונית" מבין כל האופציות שעולות בפורומים פה ושם... האמת היה מעניין לבחור בתיאוריה הראשונה, שכל השנים האלו זאת לא הייתה באמת טיילור אבל אין סיכוי שבראד ילך עם זה כ"כ רחוק... השאלה שלי היא מה הולך להיות אחרי זה...מצד אחד ברור לי שהיא תרצה לחזור שוב לרידג' ולמשפחה שלה ומצד שני עם מה שנהיה מרידג' בזמן האחרון, לא הייתי רוצה לראות אותם שוב ביחד. מי יודע אולי היא תראה איזה מנייאק הוא נהיה ותתחרט?? מה אליהו אומר?

לינה18

New member
לסיגל-אבל חשבת על זה שלפי התאוריה

הראשונה, הילדים של טיילור, הם בכלל ילדיה של מיתחזה? אני אישית הייתי מתה על זה
. ולא-אין שמץ של סיכוי שטיילור תראה איזה "מניאק הוא ותתחרט". לדעתי לא יקרה דבר כזה. אם כבר שהוא ישתפר בעקבות החזרה שלה, או משהו.

S c a r l e t t

New member
בדיוק הקטע

שכל החיים שלהם היו שקר מאז שהיא חזרה ממרוקו, זה יכול להיות ענק למרות שברור לי שאין סיכוי שזה יקרה ואם רידג' ישתפר בעקובות טיילור אז בכיף- מגיע לה מישהו על רמה ולא את האגואיסט והמגעיל שהוא היום, אחרי שהוא יעבור שינוי הוא יהיה ראוי לה ואז נדבר...

sashkashurik

New member
או קיי, יניב,

פירצה אחת בנבואה שלך - מחדר המתים הרי מישהו העביר את טיילור לארון המתים, נכון? והמישהו הזה לא הבדיל בין אישה מתה לאישה בקומה? אם כבר לא הבדיל, כי זה היה איזה שרת שמעביר גופות, הרי כולם נפרדו מטיילור בהלוויה שלה, מה אף אחד לא שם לב שהיא בעצם, נושמת? אחזור ואומר - כל דבר שייתנו לנו הוא לא היגיוני, אלא אם כן זו הזיה של רידג' - ואפילו הנבואה שלך, יניב, כמה שהיא הגיונית, עדיין, לא קוברים אנשים חיים! . כי הרי אם באמת קברו אותה בחיים, אז צריך להגיש תביעה בבית המשפט נגד בית חולים, נגד חדר מתים, נגד מי שערך את ההלוויה - דברים כאלה לא נעשים בארה"ב, משפחת פורסטר צריכה להתעשר עוד יותר (לא יודעת כמה עוד אפשר כבר
) ולכן זה לא יילך איתי! הדבר השני ההיגיוני הוא שטיילור כל הזמן הייתה מתחזה, אבל נו באמת!!!

לינה18

New member
לסשה../images/Emo58.gif

כן קוברים אנשים חיים-קחי לדוגמא את תשוקות(אבל אני מאמינה שאת בטח לא רואה את זה).

girlontop

New member
וגם (ספוילר לימי חיינו)

את מרלה קברו והיא כמובן חזרה לחיים

sashkashurik

New member
צודקת, לינה!

אני באמת לא רואה יותר שום סבוניות חוץ מהיפים, וגם זה מספיק לי.

למה היא כשאפשר גם להסתפק

בנטלי (?) נו, אשתו של בו שויויאן קברה בחיים ובמשך 40 פרקים זכינו לראות אותה נחנקת בארון? לא קוראים לה נטלי, מה לכל הרוחות השם של הדמות הזו

girlontop

New member
פרקים גדולים!

קרלי קראו לה. והיא היתה קשורה איכשהו ללורנס, שהיה האחיין של ויויאן או משהו כזה (אנתוני ארמנדו ביפים).

כן, אבל...

היא גם הפכה לפנטר באיזשהו שלב, לא? ימי חיינו אחלה סידרה אבל הקשר שלה עם המציאות אבד מזמן, בזמן שהיפים עד עכשיו היתה איפשהו במציאות קצת מוזרה, של יותר מדי מקריות וכו'. אבל אני ממש לא רוצה שזה יהפוך לימי חיינו מס' 2. אני חושבת שמישהו כבר הזכיר את העובדה הזאת בפורום לפניי.

למעלה