סיתיקד 316 טופ 10

maya567

New member
../images/Emo58.gif הופעות

קודם כל, אני חייבת להתחיל עם קצת ביקורת על המתכונת של הטופ 10 השנה. ממש לא אהבתי. שנה שעברה היתה לנו גם תוכנית של שעתיים, וראינו 2 ריקודים מכל זוג וסולו. השנה, עד כמה שאני אוהבת את ווייד, לא אהבתי את הקטע של ריקוד אחד לכולם, ובטח ובטח לא את מסדר המפקד שעשו בסוף. זה היה 10 דקות של רק ביקורת שופטים ובלי ריקוד, וזה ממש דיכא אותי אחרי הדיסקו המטורף של שרה וניל. מזל שההופעות היו טובות (התכוננו לחפירה).
לורן ופאשה - שיין ספארקס עשה את זה שוב. הוא אחד הכוראוגרפים האהובים עלי בתוכנית. מתה עליו. שלא לדבר על זה שהרובוטריקים זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם והיית בסרט לפני יומיים בערך והתחרפנתי. אז גם התחרפנתי מהריקוד
. לורן היתה מעולה. על פאשה בכלל לא הסתכלתי. אבל למי אכפת - לורן איז בק. גם הסולו שלה היה מעולה (ושל פאשה היה מזעזע). אגב, שמתם לב שבריאן פרידמן ישב מאחורי שיין??? הלוואי הלוואי הלוואי והוא הכוראוגרף של מחר הלוואי!!!!
קמרון וסייברה - לפעמים אני לא מצליחה להבין את טייס. הוא לפעמים מביא ריקודים מדהימים כמו אליסון ואייבן שנה שעברה או הברודווי של בנג'י ודוניאל (מהיירספרי, לא השני), ולפעמים דברים משעממים. כמו הפעם. וזה היה משעמם בעיקר בגלל המוסיקה. היא לא גרמה לי להנות מהריקוד, וזה הרגיש כאילו הריקוד והמוסיקה זה שני דברים שונים. לפחות ראינו את דוניאל מסייעת לטייס. בהתחלה לא הייתי בטוחה אם זו היא בגלל התספורת החדשה, אבל אז היא ישבה גם בקהל
. לפחות הסולואים שלהם היו מדהימים.
לייסי ודני - במילה אחת: סקסי. בשתי מילים: מדהים ומושלם. דימיטרי הביא ריקוד מעולה. ראינו כבר מה הוא יודע לעשות עם הסמבה שנה שעברה עם נטלי, והפעם זה היה אפילו יותר טוב. לייסי הזאת מדהימה פחד. חבל ששוב היידי סייעה ואף אחד לא התייחס אליה... לא יפה. אבל מצד שני, גם לדוניאל לא התייחסו. אם תזכרו טוב טוב את תחילת העונה שעברה, היידי ודימיטרי נבחנו ביחד. הסולואים שלהם היו גם מעולים. של לייסי יותר.
דומיניק וג'יימי - אין לי מושג על מה השופטים דיברו, אני ממש אהבתי את הקטע. וכולכם יודעים שאני לא מתה על ג'יימי, אבל הפעם היא גרמה לי לאהוב אותה. למי אכפת אם הם היו אובר-דרמטיים, מבחינתי זה היה כמו ריקוד מסינדרלה או משהו. מהמם. האלמנטים הספרדים גרמו לי לאהוב את זה עוד יותר, בייחוד כשאני נזכרת בוואלס הוייטנמי (
) של דוניאל ובנג'י שנה שעברה (פעמיים) שלא היו מוצלחים מדי לטעמי. חוץ מזה, ממש אהבתי את הסולו של ג'יימי (כבר אמרתי שאהבתי אותה השבוע?) ודומיניק היה בסדר גמור, בייחוד כשמשווים לפאשה.
ניל ושרה - אני חושבת שכתבתי לא מזמן, שהדיסקו של לוריאנה סנצ'ס די מעפן. אני לוקחת את זה בחזרה. זה היה מאמם. אני אשכרה ישבתי ורקדתי בכסא מרוב שנהנתי. ניל היה מהמם, שרה היתה מעולה. ובכלל הריקוד היה מדבק ומעולה. הריקוד הכי טוב הערב, וריקוד שהופך להיות בטופ ריקודים שלי. סוף סופי סופני! הסולואים שלהם היו גם טובים. שרה הפתיעה אותי, וניל היה פשוט מושלם. הקפיצה שלו היתה כל כך גבוהה שזה היה מפחיד. סחתן עליו. סה"כ - הטופ שלי הפעם הם ניל, לייסי, לורן (כמה מפתיע...), ג'יימי וסברה. בוטום 3 - פאשה, דני (רק כי אני לא אוהבת אותו) ודומיניק לצערי. פאשה או דני יעופו. בנות - ג'יימי, שרה ולורן כשג'יימי, לצערי, עפה. אני מוכנה להמר עכשיו שלייסי לוקחת את התחרות. ואם לא היא, אז סייברה. בכל מקרה תהיה לנו זוכה בת

verdax

New member
../images/Emo58.gif 316

אני דווקא אהבתי את הפורמט של 10 סולויים זהים. (בייחוד כשמדובר בכוריאוגרפיה של וויד רובסון) לא אהבתי את הסולו של ג'יימי ולא את הסולו של פאשה. השאר היו בסדר. הכי טובים לדעתי היו ניל, דומיניק, דני, לורן וסברה. בזוגות הדיסקו של ניל היה מצויין (גם שרה היתה שם אני חושב
) וההיפהופ של לורן (היה שם איזה פאשה אחד שרק הפריע
). אפשר לתת לפרק הזה כותרת של "חיסול ממוקד בקמרון" או "נחמיא לדני כמה שיותר ונקווה שישאר ושקמרון יעוף". דני באמת היה טוב הפעם, אבל קצת הגזימו עם המחמאות, זה לא שהוא צריך חיזוקים לאגו.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את ה"רק היה שם איזה פאשה אחד שרק הפריע". לגמרי. אני בכלל לא הסתכלתי עליו במשך כל הריקוד. ומסכימה איתך, באמת היה נראה שיורים בקמרון רק כדי לגרום לדני להשאר לעוד שבוע. שיתנו לו לעוף. שיראה מה זה לזלזל בקהל ובתוכנית.

maya567

New member
../images/Emo58.gif תוצאות

טוב, לפחות על הבנות צדקתי. אבל הבנים ממש הפתיע אותי. אני הייתי בטוחה שפאשה יהיה בבוטום 2 ויעוף, כי הוא היה נוראי. זה היה ממש מפתיע. אני בדר"כ מאד אוהבת את הריקודים של מיה, ואין לי יותר מדי ביקורת - אבל הפעם זה היה נראה כמו הופעה של דני, עם כמה רקדנים אנונימיים ברקע. הפמפום הזה שנותנים לו ממש לא לעניין. עכשיו יש לי בעיה גדולה. בשבוע הבא אני עוד כאן ואראה את הטופ 4, אבל בטופ 3 אני טסה. אני אראה את התוצאות אצל אחי בבית, אבל אז אני לא יודעת מה יהיה עם הגמר

verdax

New member
../images/Emo58.gif

הסיכול הממוקד הצליח
זה היה השבוע של פאשה לעוף, לא של קמרון.

../images/Emo58.gif הופעות + תוצאות.

אני מאוד אהבתי את הרעיון של סולו אחיד לכולם, זה מראה את ההבדלי רמות ביניהם בצורה הכי טובה. חבל רק שלא כל כך אהבתי את הכוריאוגרפיה (וזה עוד ווייד!).
לורן ופאשה: מעולה. לורן לקחה את ההופעה בקלות וממש ממש נהנתי. פאשה היה לו אי שם ברקע. להגנתו יאמר שהוא לא הרס לי..
.
קמרון וסברה: קצת אמביוולנטי. מצד אחד היו שם דברים טובים, אבל בגדול זה היה די משעמם. לצערי, עם כמה שניסיתי להמנע מזה, לא הייתה לי ברירה אלא להסכים עם הביקורת של מיה על קמרון (אבל גם אחרי זה בסולו שלו אז זה בסדר..).
דני ולייסי: שני ה"אחים של" מצתוותים וזה יצא פשוט מעולה. דימטרי, בניגוד לבנג'י (הא לך מאיה!), נתן כוריאוגרפיה מעולה, עם מוזיקה מאוד חכמה ויצא מאוד מאוד מוצלח. את לייסי יש לי קצת בעיה לאהוב. אני ממש אתבאס לראות אותה זוכה, אני ממש לא רוצה שמשפחת שווימר תפתח מונופול על התוכנית, אבל היא כן מאוד מאוד טובה, אפילו יותר מבנג'י (הא לך מאיה 2!).
ג'יימי ודומיניק: רע, רע, רע. הרגשתי כאילו אני צופה בתיכוניסטים מבצעים אינטרפטציה מוגזמת של הגיבן מנוטרדאם. זה פשוט לא היה מוצלח.
ניל ושרה: ביי פאר, ההופעה הכי טובה של הערב (ולשרה אין שום קשר לזה).ניל היה מדהים. מדהים מדהים. הקפיצה מדוברת הייתה פשוט מעולה, מזל ששמו אותה בריפיט כל הזמן. אהבתי שנתנו את הביקורת על הסולואים ביחד, ככה ממש אפשר להשוות ביניהם. גם אני, כמו נייג'ל, לא אהתי את ג'יימי, שרה, פאשה ודומיניק ולא סתם הם הבוטום 4 שלי. הריקוד של התוצאות היה מעולה (למרות שחצי ממנו הייתה פשוט אוננות מאסיבית על דני). מיה יודעת מה היא עושה והיא גם מצוינת בזה. קצת אכזב אותי שקמרון ולורן היו בבוטום 4. את קמרון היה אפשר לראות שם מקילומטרים, אבל ללורן ממש ממש ממש לא הגיע להיות שם אחרי שהיה לה שבוע מעולה (ולדעתי הכי טוב מכל הבנות). העדפתי שג'יימי תעוף על פני לורן, אבל בגדול רציתי ששרה תעוף. ממש התבאסתי שקמרון עף, חשבתי שזו ההזדמנות להיפתר מדומיניק, אבל לצערי הוא כבר יגיע לגמר. הגמר שלי: ניל, סברה, לורן ודני. הגמר של אמריקה: ניל, סברה, לייסי ודומיניק.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif גם להופעות וגם לתוצאות

אין לי כח יותר מדי לכתוב,אני מאוכזב מזה שקמרון ודומיניק היו בבוטום.ובכלל מזה שקמרון הלך. ידעתי שזה יקרה בזמן הקרוב,אבל על השבוע הראשון?!משהו פה לא מסתדר לי שהם אף פעם לא היו בבוטום והנה פתאום הוא הולך...לא נראה לי שכל ההצבעות היו רק בגלל לייסי. ההיפ-הופ של פשה ושל לורן היה פשוט מטריף.לא מת על שניהם,אבל באמת שזה היה מושלם מבחינתי.ממש ואוו! הדיסקו של ניל
ושרה היה מדהים פשוט ממש ממש מדהים. לייסי חיית במה מטורפת! וסברה פשוט מטריפה! הסולואים של כולם היו בסדר,חוץ משל פשה שצריך ללמוד שאי אפשר להעביר רגש עם פוזה. סברה הייתה פשוט מדהימה,לייסי הייתה מדהימה,קמרון היה מדהים. קשה לי להאמין שדני ופשה לא היו בבוטום וקמרון ודומיניק כן...ממש ממש חבל! אבל לפחות לדומיניק יש לאן להתפתח בתחרות הזאת,כי השופטים כבר הצליחו לרמוס את קמרון.../: אה והריקוד 'דני אליל' שלדעתי כן התאים לקונספט של דני,עם כמה שאני לא אוהב אותו,כי הוא היחיד שהתאים. היה פשוט מ-ו-ש-ל-ם.הייתי המום ולא היו לי מילים. קמרון
מקווה שסברה תזכה
ושהטופ 4 כמו שאמרתי יהיו סברה,לייסי,דומיניק וניל.

למעלה