../images/Emo58.gif הופעות
קודם כל, אני חייבת להתחיל עם קצת ביקורת על המתכונת של הטופ 10 השנה. ממש לא אהבתי. שנה שעברה היתה לנו גם תוכנית של שעתיים, וראינו 2 ריקודים מכל זוג וסולו. השנה, עד כמה שאני אוהבת את ווייד, לא אהבתי את הקטע של ריקוד אחד לכולם, ובטח ובטח לא את מסדר המפקד שעשו בסוף. זה היה 10 דקות של רק ביקורת שופטים ובלי ריקוד, וזה ממש דיכא אותי אחרי הדיסקו המטורף של שרה וניל. מזל שההופעות היו טובות (התכוננו לחפירה).
לורן ופאשה - שיין ספארקס עשה את זה שוב. הוא אחד הכוראוגרפים האהובים עלי בתוכנית. מתה עליו. שלא לדבר על זה שהרובוטריקים זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם והיית בסרט לפני יומיים בערך והתחרפנתי. אז גם התחרפנתי מהריקוד
. לורן היתה מעולה. על פאשה בכלל לא הסתכלתי. אבל למי אכפת - לורן איז בק. גם הסולו שלה היה מעולה (ושל פאשה היה מזעזע). אגב, שמתם לב שבריאן פרידמן ישב מאחורי שיין??? הלוואי הלוואי הלוואי והוא הכוראוגרף של מחר הלוואי!!!!
קמרון וסייברה - לפעמים אני לא מצליחה להבין את טייס. הוא לפעמים מביא ריקודים מדהימים כמו אליסון ואייבן שנה שעברה או הברודווי של בנג'י ודוניאל (מהיירספרי, לא השני), ולפעמים דברים משעממים. כמו הפעם. וזה היה משעמם בעיקר בגלל המוסיקה. היא לא גרמה לי להנות מהריקוד, וזה הרגיש כאילו הריקוד והמוסיקה זה שני דברים שונים. לפחות ראינו את דוניאל מסייעת לטייס. בהתחלה לא הייתי בטוחה אם זו היא בגלל התספורת החדשה, אבל אז היא ישבה גם בקהל
. לפחות הסולואים שלהם היו מדהימים.
לייסי ודני - במילה אחת: סקסי. בשתי מילים: מדהים ומושלם. דימיטרי הביא ריקוד מעולה. ראינו כבר מה הוא יודע לעשות עם הסמבה שנה שעברה עם נטלי, והפעם זה היה אפילו יותר טוב. לייסי הזאת מדהימה פחד. חבל ש
שוב היידי סייעה ואף אחד לא התייחס אליה... לא יפה. אבל מצד שני, גם לדוניאל לא התייחסו. אם תזכרו טוב טוב את תחילת העונה שעברה, היידי ודימיטרי נבחנו ביחד. הסולואים שלהם היו גם מעולים. של לייסי יותר.
דומיניק וג'יימי - אין לי מושג על מה השופטים דיברו, אני ממש אהבתי את הקטע. וכולכם יודעים שאני לא מתה על ג'יימי, אבל הפעם היא גרמה לי לאהוב אותה. למי אכפת אם הם היו אובר-דרמטיים, מבחינתי זה היה כמו ריקוד מסינדרלה או משהו. מהמם. האלמנטים הספרדים גרמו לי לאהוב את זה עוד יותר, בייחוד כשאני נזכרת בוואלס הוייטנמי (
) של דוניאל ובנג'י שנה שעברה (פעמיים) שלא היו מוצלחים מדי לטעמי. חוץ מזה, ממש אהבתי את הסולו של ג'יימי (כבר אמרתי שאהבתי אותה השבוע?) ודומיניק היה בסדר גמור, בייחוד כשמשווים לפאשה.
ניל ושרה - אני חושבת שכתבתי לא מזמן, שהדיסקו של לוריאנה סנצ'ס די מעפן. אני לוקחת את זה בחזרה. זה היה
מאמם. אני אשכרה ישבתי ורקדתי בכסא מרוב שנהנתי. ניל היה מהמם, שרה היתה מעולה. ובכלל הריקוד היה מדבק ומעולה. הריקוד הכי טוב הערב, וריקוד שהופך להיות בטופ ריקודים שלי. סוף סופי סופני! הסולואים שלהם היו גם טובים. שרה הפתיעה אותי, וניל היה פשוט מושלם. הקפיצה שלו היתה כל כך גבוהה שזה היה מפחיד. סחתן עליו. סה"כ - הטופ שלי הפעם הם ניל, לייסי, לורן (כמה מפתיע...), ג'יימי וסברה. בוטום 3 - פאשה, דני (רק כי אני לא אוהבת אותו) ודומיניק לצערי. פאשה או דני יעופו. בנות - ג'יימי, שרה ולורן כשג'יימי, לצערי, עפה. אני מוכנה להמר עכשיו שלייסי לוקחת את התחרות. ואם לא היא, אז סייברה. בכל מקרה תהיה לנו זוכה בת