../images/Emo58.gif סיתיקד 310
וואו. וואו. ועוד וואו! (אזהרת חפירה) עוד תוכנית נהדרת של סיתיקד. העונה הזו פשוט מושלמת. השבוע הרגשתי נוסטלגיה (וגם מצאתי דיסק עם הגמר של סיתיקד 2) וראיתי את פרק ההכתרה של עונה 2, ומאד נהנתי מהרמה של הפיינל 4, ועוד 3 חוץ מהם (אייבן, נטלי ואליסון) - אבל זהו. חוץ מהם כל השאר היו סבבה, אבל כולנו ידענו מי באמת הכוכבים של העונה. לעומת זאת, בעונה הנוכחית - זה מדהים איך קשה לי לבחור מי היה פחות טוב בתוכנית. כולם כל כך טובים! גם השנה הכוראוגרפים פשוט תותחים אחד אחד. הבולרום מעולים, ההיפ-הופ מדהימים ווייד ומיה פשוט גאונים. כל דבר שהשניים האחרונים עושים פשוט מעולה. לגבי ההופעות עצמן - שרה וחסוס היו תותחים, אבל לא כל כך אהבתי את הכוראוגרפיה כקראמפינג. נייג'ל אמנם אהב שזה קצת רך, אבל אני אוהבת את הקראמפינג שלי קשוח. מה לעשות... שונה וסדריק - הכוראוגרפיה של מיה היתה גאונית. בעיקר כי היא הושיבה את סדריק בצד חצי מהזמן. שונה פשוט מעולה, אחת מהבנות הטובות של העונה הזו, שחבל שנדפקת עם פרטנרים גרועים. סדריק היה ממש מזעזע. חצי מהריקוד אשכרה אפשר היה לראות אותו חושב מה הצעד הבא שלו. השופטים אמנם היו קצת קשים איתו, אבל בצדק. לפחות דבי אלן (תותחית העל, ד"א) תגרום לו לשלם על כך, in SWEAT, באקדמיה שלה
לייסי וקמרון שוב הוכיחו שהם עובדים על הכימיה שלהם גם מחוץ לרחבת הריקודים... הכימיה בינהם פשוט מדהימה. הם לקחו ריקוד משעמם כמו קוויק-סטפ ועשו אותו סקסי בטירוף. חולה על שניהם. את אניה ודני ממש לא אהבתי. לא הבנתי את האהבה הזאת מהשופטים (נראה לי דבי הדביקה את כולם בנחמדות), היחיד שעוד אמר אמת היה נייג'ל. הכוראוגרפיה של דן קריטי היתה ממש טובה (וזה קצת הפתיע אותי, כי שנה שעברה לא ממש אהבתי את הריקודים שלו, כולם נראו לי אותו דבר) - אבל הם לא רקדו באותו קצב, ולא בקצב של המוזיקה וממש צרם לי שלא העירו על זה. מנסים לדחוף אותם יותר מדי, וזה מתחיל קצת לעצבן, כי אי אפשר היה להתעלם מזה. אפילו בקטע של ה-10 שניות שמראים עם מספרי הטלפון ראו שהם לא באותו הקצב! סברה ודומיניק היו מדהימים. פשוט מדהימים. גם עליהם הייתי אומרת שהם עובדים על הכימיה במיטה, אבל היציאה של סברה על אלן דג'נרס גרמה לי לחשוב שאולי היא גיי... בכל מקרה הם פשוט מעולים. מבחינתי הם צמודים אצלי חזק עם קמרון ולייסי. ועוד עם ריקוד רומבה של זקנות. מדהים כבר אמרתי? כי אין לי עוד מילים לתאר את זה חוץ ממדהים. לורן וניל קצת איכזבו אותי. כשראיתי באינטרנט איפשהו שמישהו התעלף, אז חשבתי שלורן הולכת להתעלף בסוף הריקוד (גם הראו בוידאו שלה שהיא חולה), כי חצי מהריקוד היה נראה כאילו היא לא ממש שם. וזה ממש מעצבן אותי. היא הפכה להיות סוג של מרתה, שהתחילה מדהים בעונה 2, ואז איפשהו נעלמה באמצע. ואם טרוויס לא הושפע מזה והיה מעולה כל הדרך, זה משפיע גם על ניל, וחבל לי. יכול להיות שזה רק בגלל שהוא בלונדיני (ובגלל זה גם הכי בולט מכל הבנים), אבל הוא אחד הפייבוריטים שלי, והשבוע לורן וניל פינו את מקומם לטובת סברה ודומיניק בטופ 4 שלי. ג'יימי והוק נתנו הופעה מהפנטת. ווייד רובסון שוב מוכיח שהוא כוראוגרף בחסד, וסיפק ריקוד שבאמת אי אפשר לתאר אותו. רק להגיד וואו. פאשה היה חתיך. לטעמי הוא כל מה שדימיטרי ניסה להיות שנה שעברה בזה שהוא פתח את החולצה, אבל לא הצליח. פאשה פשוט חתיך וסקסי בלי לנסות יותר מדי, ובלי לדחוף לנו את החזה שלו בכל הזדמנות. היה מצחיק קצת לראות את המלאני הזאת, שפעם אולי היתה אלופת ארה"ב, אבל עכשיו היא יותר סבתא'לה נחמדה שדואגת שהחולצה לא תעלה יותר מדי
לסיכום, בוטום 3: סדריק ושונה (לצערה של שונה), דני ואניה ושרה וחסוס (רק כי אני שומרת חסד נעורים לניל ולורן).
וואו. וואו. ועוד וואו! (אזהרת חפירה) עוד תוכנית נהדרת של סיתיקד. העונה הזו פשוט מושלמת. השבוע הרגשתי נוסטלגיה (וגם מצאתי דיסק עם הגמר של סיתיקד 2) וראיתי את פרק ההכתרה של עונה 2, ומאד נהנתי מהרמה של הפיינל 4, ועוד 3 חוץ מהם (אייבן, נטלי ואליסון) - אבל זהו. חוץ מהם כל השאר היו סבבה, אבל כולנו ידענו מי באמת הכוכבים של העונה. לעומת זאת, בעונה הנוכחית - זה מדהים איך קשה לי לבחור מי היה פחות טוב בתוכנית. כולם כל כך טובים! גם השנה הכוראוגרפים פשוט תותחים אחד אחד. הבולרום מעולים, ההיפ-הופ מדהימים ווייד ומיה פשוט גאונים. כל דבר שהשניים האחרונים עושים פשוט מעולה. לגבי ההופעות עצמן - שרה וחסוס היו תותחים, אבל לא כל כך אהבתי את הכוראוגרפיה כקראמפינג. נייג'ל אמנם אהב שזה קצת רך, אבל אני אוהבת את הקראמפינג שלי קשוח. מה לעשות... שונה וסדריק - הכוראוגרפיה של מיה היתה גאונית. בעיקר כי היא הושיבה את סדריק בצד חצי מהזמן. שונה פשוט מעולה, אחת מהבנות הטובות של העונה הזו, שחבל שנדפקת עם פרטנרים גרועים. סדריק היה ממש מזעזע. חצי מהריקוד אשכרה אפשר היה לראות אותו חושב מה הצעד הבא שלו. השופטים אמנם היו קצת קשים איתו, אבל בצדק. לפחות דבי אלן (תותחית העל, ד"א) תגרום לו לשלם על כך, in SWEAT, באקדמיה שלה