סיתיקד 310

maya567

New member
../images/Emo58.gif סיתיקד 310

וואו. וואו. ועוד וואו! (אזהרת חפירה) עוד תוכנית נהדרת של סיתיקד. העונה הזו פשוט מושלמת. השבוע הרגשתי נוסטלגיה (וגם מצאתי דיסק עם הגמר של סיתיקד 2) וראיתי את פרק ההכתרה של עונה 2, ומאד נהנתי מהרמה של הפיינל 4, ועוד 3 חוץ מהם (אייבן, נטלי ואליסון) - אבל זהו. חוץ מהם כל השאר היו סבבה, אבל כולנו ידענו מי באמת הכוכבים של העונה. לעומת זאת, בעונה הנוכחית - זה מדהים איך קשה לי לבחור מי היה פחות טוב בתוכנית. כולם כל כך טובים! גם השנה הכוראוגרפים פשוט תותחים אחד אחד. הבולרום מעולים, ההיפ-הופ מדהימים ווייד ומיה פשוט גאונים. כל דבר שהשניים האחרונים עושים פשוט מעולה. לגבי ההופעות עצמן - שרה וחסוס היו תותחים, אבל לא כל כך אהבתי את הכוראוגרפיה כקראמפינג. נייג'ל אמנם אהב שזה קצת רך, אבל אני אוהבת את הקראמפינג שלי קשוח. מה לעשות... שונה וסדריק - הכוראוגרפיה של מיה היתה גאונית. בעיקר כי היא הושיבה את סדריק בצד חצי מהזמן. שונה פשוט מעולה, אחת מהבנות הטובות של העונה הזו, שחבל שנדפקת עם פרטנרים גרועים. סדריק היה ממש מזעזע. חצי מהריקוד אשכרה אפשר היה לראות אותו חושב מה הצעד הבא שלו. השופטים אמנם היו קצת קשים איתו, אבל בצדק. לפחות דבי אלן (תותחית העל, ד"א) תגרום לו לשלם על כך, in SWEAT, באקדמיה שלה
לייסי וקמרון שוב הוכיחו שהם עובדים על הכימיה שלהם גם מחוץ לרחבת הריקודים... הכימיה בינהם פשוט מדהימה. הם לקחו ריקוד משעמם כמו קוויק-סטפ ועשו אותו סקסי בטירוף. חולה על שניהם. את אניה ודני ממש לא אהבתי. לא הבנתי את האהבה הזאת מהשופטים (נראה לי דבי הדביקה את כולם בנחמדות), היחיד שעוד אמר אמת היה נייג'ל. הכוראוגרפיה של דן קריטי היתה ממש טובה (וזה קצת הפתיע אותי, כי שנה שעברה לא ממש אהבתי את הריקודים שלו, כולם נראו לי אותו דבר) - אבל הם לא רקדו באותו קצב, ולא בקצב של המוזיקה וממש צרם לי שלא העירו על זה. מנסים לדחוף אותם יותר מדי, וזה מתחיל קצת לעצבן, כי אי אפשר היה להתעלם מזה. אפילו בקטע של ה-10 שניות שמראים עם מספרי הטלפון ראו שהם לא באותו הקצב! סברה ודומיניק היו מדהימים. פשוט מדהימים. גם עליהם הייתי אומרת שהם עובדים על הכימיה במיטה, אבל היציאה של סברה על אלן דג'נרס גרמה לי לחשוב שאולי היא גיי... בכל מקרה הם פשוט מעולים. מבחינתי הם צמודים אצלי חזק עם קמרון ולייסי. ועוד עם ריקוד רומבה של זקנות. מדהים כבר אמרתי? כי אין לי עוד מילים לתאר את זה חוץ ממדהים. לורן וניל קצת איכזבו אותי. כשראיתי באינטרנט איפשהו שמישהו התעלף, אז חשבתי שלורן הולכת להתעלף בסוף הריקוד (גם הראו בוידאו שלה שהיא חולה), כי חצי מהריקוד היה נראה כאילו היא לא ממש שם. וזה ממש מעצבן אותי. היא הפכה להיות סוג של מרתה, שהתחילה מדהים בעונה 2, ואז איפשהו נעלמה באמצע. ואם טרוויס לא הושפע מזה והיה מעולה כל הדרך, זה משפיע גם על ניל, וחבל לי. יכול להיות שזה רק בגלל שהוא בלונדיני (ובגלל זה גם הכי בולט מכל הבנים), אבל הוא אחד הפייבוריטים שלי, והשבוע לורן וניל פינו את מקומם לטובת סברה ודומיניק בטופ 4 שלי. ג'יימי והוק נתנו הופעה מהפנטת. ווייד רובסון שוב מוכיח שהוא כוראוגרף בחסד, וסיפק ריקוד שבאמת אי אפשר לתאר אותו. רק להגיד וואו. פאשה היה חתיך. לטעמי הוא כל מה שדימיטרי ניסה להיות שנה שעברה בזה שהוא פתח את החולצה, אבל לא הצליח. פאשה פשוט חתיך וסקסי בלי לנסות יותר מדי, ובלי לדחוף לנו את החזה שלו בכל הזדמנות. היה מצחיק קצת לראות את המלאני הזאת, שפעם אולי היתה אלופת ארה"ב, אבל עכשיו היא יותר סבתא'לה נחמדה שדואגת שהחולצה לא תעלה יותר מדי
לסיכום, בוטום 3: סדריק ושונה (לצערה של שונה), דני ואניה ושרה וחסוס (רק כי אני שומרת חסד נעורים לניל ולורן).

Doji

New member
../images/Emo58.gif 310

הריקוד של הוק וג'יימי היה מדהים! אני חושב שזו ההופעה שהכי אהבתי העונה. כוראוגרפיה מדהימה וביצוע מעולה. לא ממש התלהבתי מניל ולורן הפעם. נראה לי שאני אוהב את ההופעות בעיקר בזכות סגנון הריקוד ופחות בזכות מי שרוקד, כי באמת כולם מעולים. מקווה ששבוע הבא ניל ולורן יקבלו מודרני. דומיניק מעצבן אותי. מרי מרפי מעצבנת אותי. הצעקות והצחוק המפלצתי. פשה = ריאן אטווד (The OC) עם רווח בין השיניים? ציפיתי שיפגין קצת פחות שמחה לאחר שמדווחים לו שג'סי כרגע בבית חולים עם בעיות בלב.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות שהתחלת לראות רק בעונה הזו? כי הצרחות של מרי מרפי הפכו לחלק מהקונספט של התוכנית. יתרה מזו, יש הימורים מתי היא תצרח ולמי, ועד כמה. בגמר של העונה שעברה בריאן פרידמן (אחד הכוראוגרפים הכי טובים, שהשנה לא משתתף בגלל שיש לו התחייבות קודמת) הצטרף אליה בצרחות לאחד הקטעים הכי מטורפים של הסידרה. עדי בטח תסכים איתי

Doji

New member
../images/Emo58.gif

כן, עונה ראשונה שאני רואה. לא נראה לי שהייתי מתרגל גם אחרי 3 עונות לצעקות של המרפי הזאת. אני בד"כ מדלג על רוב ריקודי ה- ballroom, אין לי סבלנות לזה.

De fire

New member
לגבי בריאן פרידמן

ההתחייבויות הקודמות שלו היו אמורות להיות שיפוט בעונה החדשה של אקס פאקטור יו קיי. מאיפה הקריצו אותו לשם רק אלוהים יודע. אבל בסוף הוא החליט לפרוש כי זה היה יותר מדי בשבילו ככה שבמקום לעשות כוריאוגרפיה לטובי הרקדנים באמריקה הוא יעשה כוראוגרפיה לפריקים של האודישנים של אקס בתוכנית הסיום.. יחי ההבדל הקטן

adi007

New member
../images/Emo45.gif

אי אפשר בלי הצרחות של מארי. ואכן הצרחות של מארי ובריאן... היסטרי!

De fire

New member
../images/Emo58.gif 311 (תוצאות)

אין לי הרבה מה להוסיף לגבי הפרק הראשי כי באמת כמעט כל הריקודים היו מעולים והחפירה שלך די כיסתה את הכל. לגבי פרק התוצאות- ב-ו-ל-ש-י-ט. אני ממש ממש ממש לא חושב שג'סי היתה צריכה ללכת השבוע, ודווקא הסולו שלה היה היחיד שבאמת תקתק מבין הבנות. בימים כאלה אני מתגעגע לטמירה ירדני הפקות וכל כיפופי החוקים שלהם. הם היו נוקשים מדי עם ג'סי בזה שאוטומטית העמידו אותה ועוד הרבה יותר נוקשים בזה שהעיפו אותה. הסולו של אניה היה מחפיר ולדעתי שרה היא אחת הבנות הפחות טובות שנשארו. תוחזר ג'סי לאלתר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 311 ../images/Emo58.gif

עוד אחד כ"כ כ"כ מאכזב מבחינת הבנות. איך ג'סי המדהימה,הנהדרת,הנפלאה עפה?בגלל פאקינג שהיא הייתה בבי"ח?הקהל אפילו לא שם אותה בבוטום 3!זה כ"כ לא היה צודק! היא פשוט מדהימה!בא לי להרביץ להם! במיוחד שהיה להם הזדמנות להעיף את לורן הקרציה!!!$#@$#%^ הסולו שלה היה פשוט ביזיון,הרבה יותר משל אניה אפילו.ונייג'ל הסביר אותו טוב מאוד:15 שניות לרדת במדרגות,5 שניות להוריד ולהסתבך עם החולצה ועוד 10 שניות לבלבל לנו את השכל עם תרגילים של ילדה בת 5. חבל. שרה נתנה סולו מעולה לדעתי.אני מחבב אותה. ושוב,ממש ממש ממש אבל ממש חבל על ג'סי במיוחד שהיא הראתה מה זה צ'ה צ'ה אמיתי והרגה אותנו עם ביצוע מושלם עם פשה [שתודה לאל שהראו לנו] כי זה באמת היה מושלם. בקשר לבנים,אני די מרוצה.כמובן שהייתי מעדיף לראות את סדריק עף וממש התאכזבתי שזה לא קרה,אבל זה בטח יקרה שבוע הבא. מודה שלא כ"כ התייחסתי לחסוס והוא היה די אנמי לדעתי.חמוד,אבל נשכח. עם כמה שדני מעצבן ולא חביב,הוא רוקד בסגנון שלו פשוט בצורה מושלמת,מהפנטת.ולכן לדעתי זה לא היה הוגן להדיח אותו. ניל בכלל היה מושלם. ושניהם הביאו סולואים לפפפפנים. הריקוד הקבוצתי כרגיל היה מושלם.אני מוהפנט אליהם! מי הכרוגרפ/ים של זה? עושים עבודה יוצאת מן הכלל! בהחלט תוחזר ג'סי לאלתר

maya567

New member
Tyce D'Orio

אחרי כל ריקוד קבוצתי קאט אומרת מי הכוראוגרף. עם הזמן אתה תזהה את הריקודים שלהם. אני ישר ידעתי שזה הוא

../images/Emo58.gif תוצאות

גם לי אין כל כך מה להוסיף על מה שכבר אמרת (חוץ מזה שהכוריאוגרפיה של ווייד רובסון הייתה יצירת אומנות וחבל שהיא בוזבזה על הוק וג'יימי). לגבי התוצאות: הריקוד פתיח היה מדהים. השנה הם ממש משקיעים בריקודים קבוצתיים מיוחדים.. מהבנות לא היה כל כך אכפת לי מי הולכת, כל עוד זאת לא לורן, אז שמחתי שהיא נשארה. מהבנים זה היה פשוט מזעזע. שלושתם, יחד עם קמרון, הם הארבעה האהובים עליי! ממש ממש לא הצלחתי לבחור מי ילך. העדפתי שדני יעוף, כי את ניל וחסוס אני אוהב קצת יותר. ממש התבאסתי שחסוס עף, כמעט בכיתי בשבילו ובשביל ג'סי. אוף.

maya567

New member
../images/Emo58.gif סיתיקד תוצאות 311

אני עם מטר ואלכס משני כיוונים שונים. אניה היתה מחפירה לחלוטין - ורק בגלל שמרי רוצה לדחוף קצת בולרום השאירו אותה. זה ממש צרם כשהם נזפו בלורן כל כך, אבל לאניה לא אמרו כלום על זה שהיא עשתה תרגיל לשיעור התעמלות בכיתה י' בערך עם הגלגול לאחור העלוב שלה. הצטערתי קצת בשביל ג'סי, אבל קראתי איפשהו שיכול להיות שהעיפו אותה גם בגלל שהיא הסתירה מהשופטים שיש לה איזה בעית לב (אני מניחה רשרוש) וכנראה נקמו בה. ראו עליה בסיום שהיא ממש החזיקה בעצמה לא להגיד משהו, וממש מעניין אותי מה היא רצתה להגיד. לגבי הבנים, מטר - עד שהתחלתי לאהוב את חסוס? זה מה שעושים לנו?? כששמו בתוצאות את סדריק ושונה יחד עם אניה ודני היה לי ברור לחלוטין שזה אניה ודני בבוטום 3. עיצבן אותי כשדני התחיל לצחוק כמו דביל כשנייג'ל דיבר, וממש קיוויתי שיעיפו אותו בגלל זה. הבנאדם כזה שחצן. רואים שהוא לא ראה את עונה 1, כי הוא הולך לסיים את העונה הזו בדיוק כמו בלייק. בכל מקרה הבחירה השבוע באמת היתה קשה, וחבל שסדריק נשאר לרצוח ריקוד נוסף, בעוד שחסוס הולך הביתה. מצד שני - יש לנו זוג חדש. פאשה ושרה

../images/Emo58.gif

גם אותי ממש עצבן כשדני התחיל לצחוק. גם ראו שזה לא היה צחוק מתפרץ שאי אפשר לעצור, אלא צחוק מאוד מכוון כדי להראות שהוא חושב שכולם מטומטמים. הזיווג של פשה ושרה לא מלהיב אותי במיוחד.. הייתי מעדיף אם זה היה פשה וחסוס
.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 310 ../images/Emo58.gif

לפני שאני אתחיל את דעתי על הביצועים,אני חייב לדעת אם אני היחיד שנבהל כל הזמן מהדימיון הפורה בין אניה לנטשה?o_O הן ממש אחיות תאומות! ולביצועים: שרה וחסוס- שרה נהדרת.שמח שיצא לה להראות את עצמה בז'אנר שהיא טובה בו.וחסוס גם נחמד.זה היה סבבה,נחמד מאוד. שונה וסדריק- שונה הבינה סוף סוף שהיא בתחרות שיכולה לבנות לה את החלום שלה!היא התחילה לרקוד מדי שבוע על החיים שלה והיא עושה את זה בצורה פשוט נפלאה.שונה רקדנית מצוינת! אני באמת מצטער בשבילה שהיא נפלה עם סדריק והיא יכולה למצוא את עצמה שוב בבוטום בגללו.אבל מצד שני,הוא יעוף.איתה אני לא יודע מה יהיה. הכראוגרפיה בהחלט הייתה גאונית כי היא נתנה לנו לראות מדי פעם את שונה לבד ואת סדריק מגלם משחק רע. לייסי וקמרון- אין ספק שהם הזוג החביב עליי,שאני מחכה לו מדי שבוע.גם השבוע הם נתנו אחלה ביצוע,אבל אני מודה שלא הפיל אותי.מחכה לעוד ואוו שלהם כמו עם המודרני. אניה ודני- הכראוגרפיה הייתה מדהימה!הריקוד רחוק מזה. רואים את העבר הטוב והמושלם של דני בקלאסי,אבל עם היפ-הופ זה ממש לא עובד וזה רק הזיק לו.זה היה על גבול המגוחך לדעתי. אניה אני יכול להגיד הייתה יותר חמודה מדני והשתלבה בזה סבבה לגמרי,אבל דני היה נוראי לדעתי. סברה ודומיניק- סברה היא עוד אחת מהרקדניות שאני מאוד אוהב,היא מצוינת לטעמי.עושה כל דבר פשוט מדהים. את דומיניק באמת שניסיתי לחבב,הוא מפתיע.אבל כל הפוזה אחרי ההופעה פשוט גרמה לי לרצות להקיא.אבל הוא חמוד,אם הוא ירסן את זה,זה יהיה הרבה יותר טוב. לורן וניל- לא נפלתי.אני מודה שלא הייתי מתנגד לראות אותם בבוטום רק בשביל לשלוח את לורן הביתה ולראות את ניל עם שונה. ג'יימי והוק- ואוו.ואווווווווווו.וווווווואאאאאוווווווווווווו!$#@$$#@! תרשו לי לצרוח את צרחת מרי!$#@$ זה היה פשוט מושלם,מא' ועד ת'.מהמוזיקה הנדרת,למראות שלהם,לריקוד המושלם שלהם. כ"כ כ"כ מושלם. כרגאורפיה מדהימה שעשתה חסד לשני הרקדנים המעולים האלה. סוף סוף ג'יימי העלתה את הרף שלה ואני בטוח שעכשיו הרבה יותר יזכרו אותה. אחד ה-ריקודים העונה בנתיים! [ביחד עם המודרני-לירי של קמרון ולייסי וההיפ הופ של ניל (כן,אני לא מחשיב את לורן בזה
)] פשה- אוף.ציפיתי לראות את ג'סי,היא מדהימה לדעתי
אני מקווה שהיא תחזור לתוכנית. פשה הוא בהחלט מדהים.מקווה שהוא לא ימצא בבוטום מחר [גם בשבילו וגם בשביל ג'סי] בהחלט הייתי שמח לקצת התייחסות מכולם למצבה של ג'סי. הטופ שלי- ג'יימי והוק כמובן.ושונה שהפתיעה אותי מאוד.זהו להיום. הבוטום שלי- סדריק,לורן ודני. מצטער שאני לא הולך לפי זוגות,זה פשוט קשה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, אני שמחה שאני לא היחידה שלא מתלהבת מדני. הוא היה ממש נוראי השבוע. ודן קאריטי ממש השקיע בכוראוגרפיה הפעם! ומי זאת נטשה?

adi007

New member
../images/Emo58.gif311

מזה! למה מעיפים לי את חסוס?! ואת ג'סי??? הכי לא הוגן שיש. עדיף את אניה? דני? האנמים האלה? את מי הם מעניינים בכלל.
אגב, רק אותי לורן ממש מעצבנת? [לא קראתי את התגובות שלכם
] אני בעד לייסי, שזה קצת מוזר בגלל העובדה שהיא אחות של בנג'י, ואני לא רוצה לראות את אחותו של הזוכה של עונה שעברה זוכה... כל הדיבורים על לא הוגן יתחילו וחבל. שתגיע לטופ 4 ואני אהיה מרוצה. ומממ.. יש על פאשה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

לא רק אותך.גם אותי לורן מאוד מעצבנת!

למעלה