סוריל לייף 5

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif סוריל לייף 5

העונה התחילה. הפרק הראשון היה בסדר בסך הכל ולפי ה"מה יהיה לנו בהמשך העונה" שהם דוחפים בסוף הפרק הראשון כמיטב המסורת יש מה לראות. חבל שאנדי דיק נעלם - הוא יכל להיות תוספת נאה לבית. הדיירים העונה הם : ג'ניס דיקנסון - דוגמנית העל הראשונה ברונסון פינצ'ו - שיחק בקרובים רחוקים מאוד את בלקי ברטוקומוס והשתתף בעוד מספר סרטים מצליחים יותר ומצליחים פחות. אומרוסה - יקירת העונה הראשונה של האפרנטיס של טראמפ. פפה - הראפרית מהרכב הראפ המצליח סאלט אנד פפה קאפריס - דוגמנית על קארי הארט - מחלוצי פעלולי האופנועים בארה"ב חוזה קונסקו - כוכב בייסבול בעבר ודמות מעוררת מחלוקת עם עבר פלילי ואלים. בסך הכל די מגוון. ברונסון נראה סוטה מין רציני, גם קונסקו נראה כמי שעשוי לספק רגעי טלוויזיה זהובים וצהובים. אומרוסה + ג'ניס = קרב חתולות. קאפריס ופפה נראות בראש טוב ורק קארי הארט נראה החלק החלש בקאסט.

De fire

New member
../images/Emo58.gif501

מבחינתי כמה שפחות אנדי דיק על המסך שלי יותר טוב. הוא מיצה את עצמו לגמרי באסיסטנט ומאז הוא די עולה לי על העצבים. קאסט שנראה רובו פוטנציאלית כמבדר מאוד (קארי מי? ולמה?) וכשיש שתי זנזונות מצלמה כמו ג'ניס ואמורוסה מובטחות לפחות כמה סצינות טובות בכל פרק. אני מקווה שהפריוויו לפרקים הבאים לא הכיל את הקטעים המשעשעים היחידים מכל פרק, ושהעונה לא תדרדר (כמו שקרה בעונה הקודמת, שלפחות מבחינתי אחרי ההתחלה המבטיחה ממש לא מימשה את הפוטנציאל שלה).

TheCharm

New member
אם כבר אסיסטנט -

שמעתי שתהיה עונה שניה, למישהו יש מושג?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

קאסט נראה דווקא טוב, במיוחד עם ג'ניס ואומרוסה בתוכו. אומרוסה נראית ממש אישה טובה ליד ג'ניס. לא אהבתי שעשו עניין מחוזה - הם 7 סלבס, למה שהוא יראה כאילו הוא יותר חשוב מהם? כל הכניסה שלו והעיתון רק עליו..
נראה שהעונה תהיה אחלה.

STA1

New member
אפשר קצת הסבר על../images/Emo94.gif../images/Emo111.gif

הסידרה?וההדמויות שבמקום מאוד משעשעות אותי..אני רוצה לראות..אבל איך קוראים לזה באנגלית?

STA1

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifבאיזה ערוץ זה משודר?

באמריקה?

STA1

New member
אני אשמח אם יכתבו../images/Emo94.gif../images/Emo111.gif

לי את השם של באנגלית..בדקתי את המילון ולא היה כתוב כלום

maya567

New member
../images/Emo58.gif 501

באלקי! איפה הבן דוד הסתום שלו איפה?? ואנדי דיק כזה מצחיק. תפקיד כמו שהוא עשה כאן זה סוג הדברים שהוא צריך לעשות תמיד. התסרוקת של קפריס מכוערת. למה מישהו רוצה לעשות צבע בחצי שיער? ואומרוסה גדולה - הקטע עם הסטרואידים וחוזה היה מעולה. (רק חבל שלא עשו לו כניסה עם אנדי - היה יכול להיות מצחיק יותר).

STA1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo94.gif../images/Emo111.gif

אני אתאר את הריאלטי הזה במילה אחת פחחחחחחח.... מה זה הדבר הזה..מהבנות אני הכי אוהב את פפה@!!!ג'ניס היא בכיינית..ורואים מה שיהיה בהמשך העונה זה שהיא תבכה מהכל..אומרוסה היא כלבה אבל מותק.. קאפריס היא מותקק כזאת..אי אפשר להגיד עליה משהו רע..ברונסון הוא דוחה כזה..קרי הוא סבבה אבל לא שמים לב אליו בקושי כי הוא הנורמלי.. וחוזה הוא מפחידד..איזה פחד..הוא ענק!! ואנדי דיק הזה כל כך אידיוטט..חח..סוטה מגעיל שכמוהו.. ואת ג'ניס אפשר לתאר במילה אחת : זיוף אפילו השיער שלה מזוייף!!איכססס..ויש לה רגליים יותר קטנות משלי..והיא יותר גבוהה ממני.. ריאלטי מפגר אבל שווה צפייה כי כל הסלבס שם דפוקים אבל זה מצחיק לראות מה יקרה.. שכל לא יצא לאף אחד מזה..חח..זה בטוח..

למעלה