סורייל לייפ 304

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif סורייל לייפ 304

היה חביב. ריאן סטאר מתגלה כדיווה לא קטנה. מי שהצטיירה בהתחלה כילדה הטובה והצנועה מגלה אופי קצת מרגיש אם להיות גלוי. האיחור שלה להופעה של צ'ארו + החוסר עמידה בהבטחה שלה להופיע במלון תמורת החדר. די התאכזבתי ממנה. כואב לי הלב על פלייב אבל בריג'יט היא לא צפויה כל כך ולכן לא הייתי מופתע מכל הסיפור. היו כמה קטעים ממש מצחיקים :
הקרוס-אובר בין פלייב מתוודה בפני דייב על עשרות הדוחות שהוא קיבל לבין פלייב מדבר על כך שהוא אוהב לנהוג ורוצה לנהוג לסן-דייגו
המרדף אחרי בריג'יט ואנריקה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifסורייל לייפ304

אולי קצת דיוווה אלב גם בריגט לא רקדה בכל מקהר הקטע בריחה והאיחור להופעה היו טובים

../images/Emo58.gif

וואי ראיתי את זה מוקדם מוקדם היום ולא היה לי כח להגיב .. היה פרק טוב ... ראין ליכלכה רציתי שתיתן הופעה.. בריג'ט הזאת חיה את החיים הטובים כמו שאומרים ושבוע הבא היא תידלק על מישהו אחר.. ולייב דיי תשבע שאתה לא ידעת שבריג'ט היא "לוס"(נותנת) צ'ארו .. לא אהבתי תמופע שלה ממש .. וואי מה שאני חייב לציין שהעריכה פשוט טובה לאללה

בוביץ

New member
נצל"ש המירוץ למיליון הגמר -../images/Emo58.gif

רק עכשיו זה סיים להוריד לי את השני הפרקים האחרונים והספקתי לראות ככה סורי על הששור החגדש כי אני יודע שהקודם לא יעלה. טוב בתהחלה שמחתי שציפ וקים זכו אבל חייבים להודות שלקולין וכריסטי הכי הגיע לזכות גם בסוף הקטע שדאגו למונית המהירה הזו מראה כמה הם טובים לדעתי הם היו הזוג שעשה הכי פחות טעויות(את הטעוית וחוסר המזל נפל דווקא בסוף המירוץ מה שהביא לזכייתם של ציפ וקים). המשימה של המבוף בדאלאס(או דנוור) היתה לדעתי קצת קלה מדי ולא ממש נתנה סיכוי לק'ולין וכריסטי סיכוי לעבור אותם(למרות שהיו די קרובים בכך עם המונית) ציפ וקים הביאו בעיקר אסטרטגיה טובה-שלהיות כל הזמן מאחורי קולין וכריסטי ולתת להם לחשוב שהם מנצחים ובשלבים הסופיים להיות רצינים ולהיות קצת תחמניים. אני לא חושב שבקטע של הסירות ומשימת הדגלים ציפ וקים היו צריכים מלהגיד לברנדון וניקול מה היה כתוב שם. ונמאס לשמוע מברנדון וניקול על גי'זס כל המזן היה גמר טוב צמוד ותהפוכות.

Sole Survivor

New member
המרוץ למליון 5../images/Emo58.gif ולשאר העונות

רק עכשיו ראיתי הגמר היה גדול אהבתי את המשימה של הטיפוס במעלה הצוק הבאולינג מאמס היו ממש טובות חבת שעפו בחלק הראשון של הגמר ובקשר למשימת האיים מה ברנדון וניקול חשבו שצ'יפ יגיד להם את התשובה?! למרות שיצא להם טוב כי הם ירדו רק באי הנכון המשימות בקנדה היו נחמדות כבר היה עונה שעשו משימה בכפר אולימפי ולפי איזה שיאים הם החליטו שצריך לעשות ברנדון היה ממש גבר במשימה הזאת איך שפרגן לניקי הבוכה ולא צעק עליה לעומת קולין שצעק על כריסטי שהיא בכתה שאין לה כוח נראה לי שכריסטי שפותה של קולין כי היא מעריצה אותו על כל הצעקות שלו הגמר היה טוב היה צמוד ורק החלק האחרון שהטיסה של ציפ וקים נחתה 20 דקות לפני האחרים זה בעצם חתם את המרוץ המשימה האחרונה המבוך היתה מעצבנת...לא משימת פיינל בכלל בכל העונות יש קרב צמוד ורק בחלק האחרון ממש יש טיסה רכבת או מונית שמכריעה חוץ מעונה 1 ו4 שהצוות השלישי לא הגיע לסיום אבל שני הזוגות הראשונים היו צמודים שמתי לב שתמיד הפיבוריטים שלי הם מקום 3 בלייק ופייג'2 ג'ף ודייב 4 וברנדון וניקול 5 והאחים מעונה 3 שהכי הגיע להם לזכות מהשלישייה (לא לפלו)

למעלה