נחשו מי מת?!?!?!?

queensheila

New member
../images/Emo58.gif נחשו מי מת?!?!?!?

בשבועות הקרובים טום פישר ירצח באופן אכזרי במיוחד ע"י שילה קרטר - כך לפי אחד המגזינים השבוע . שוב אני חייב לציין...גם זה היה צפוי...טום ינסה לסחוט את שילה וזו תעשה את מה שהיא תמיד עושה שמנסים לסחוט אותה . אוייי טומי אם רק ידעת למה אתה מכניס את עצמך . לפי דעתי גם הערכתי בנוגע להפללתו של מייקי תתממש .

everybody hates Brad

what an ego!! ומה שיותר מעניין, למה אני תמיד אוהב אנשים כאלה על גבול השחצנות?
הוא בסך הכל עושה עבודה טובה, פעיל ונמרץ, בזמן שהאחרים מנמנמים להם... ניל לא צריך להתעצבן שהוא לא בא אליו עם האישור לשינוי, זה לא דבר כזה משמעותי. אבל ניל יודע את זה. זאת הגישה של בראד שמפריעה לו. עם ויקי הוא באמת קצת חרג כי הוא היה צריך להתייעץ איתה על מסה"ע... אבל הכי קורע היה עם דרו!! כשחשבה שהוא עבר גם תחתיה עם ההחלטה של השופטים למשרת הדוברות... איזה מבט קורע היא נתנה לו, ואז שהיא גילתה שזו ויקי שהיתה אחראית לשינוי היא התחפפה לה ככה עם הזנב בין הרגליים... פרייסלס!
דרו דמות כזאת קומית לפעמים, במיוחד כשזה נוגע לעולם העסקים
ויקי עצמה ביצ'ית קטנה עם כל הקשיים שהיא מערימה על שרון... מעצבנת אותי! נכון שהיא צריכה לקבל יחס שווה ולא פרוטקציה, אבל ויקי יותר מדי לרעתה בגלל הקשר המאיים שלה עם בראד... שרון שיחקה אותה עם ההברקה שהאודם נשבר, אבל יש אחד רזרבי כי היא משתמשת בו בחיים האמיתיים
וניק סופסוף חוזר להתערב, יופי יופי
וחוצמזה היו לנו אשלי-טום, גלוריה-"ג'ניפר", וטום-"ברנדה"... שילה מרגישה מאוימת למרות שטום לא יודע הרבה עליה, וחבל... כי עולם בלי טום זה לא עולם טוב

סופ שבוע שעבר ותחילת השבוע הזה

נדמה לי בתאריכים 14, 16, 17 - בארה"ב... בקנדה, פרקי ההורדה - 13 14 ו-16 (אני חושב)

queensheila

New member
../images/Emo58.gifתזריק או לא תזריק?

אז כנראה שאלוהים ממש אוהב את לורן...הפרק של היום מסתיים כאשר שילה מתכוונת להזריק את זריקת הרעל שתהרוג את לורן סופית . אלא שבפרק של מחר אחת האחיות נכנסת ברגע האחרון ומונעת זאת...שילה כבר ממש מעוצבנת כי זו הפעם השנייה בשבוע שהורסים לה את מה שהיא מכנה "התוכנית המושלמת שלי" . שילה מבינה שעליה לעבור לתוכנית אחרת - היא חייבת להשיג את השרשרת המורעלת לפני שמשהו יעלה על זה...הרופאים כבר יודיעו מחר ללורן שיש לה רעל בדם , עכשיו מייקל מביא להם את כל חפציה והדברים שהיא באה איתם במגע כדי שיבדקו אותם - שילה נחושה להעלים ראיות . מהי התוכנית החדשה של שילה - יום החתונה!! היא רוצה להרוס הכל ביום עצמו . מלבד זאת בשבועות הממש קרובים סקוטי כמעט יעלה על שילה ויתחיל לחשוד במניעיה....במהלך נובמבר לורן צפויה לקרוא את הרומן של סקוטי וכמובן שהיא תהיה בהלם . יש למה לחכות!!

זה לא אלוהים שאוהב, אלא ג'ק סמית../images/Emo8.gif

הפרק עצמו היה די משעמם דווקא... פיליס הביאה אותה עם כמה יציאות, הכי נקרעתי כשהיא אמרה לג'ק "תעמוד שם, אתה תהיה השופט ואני אצעק עליך את כל הקללות שבעולם"

queensheila

New member
לא לגעת בעוגת החתונה!!../images/Emo58.gif

אז ככה - גלוריה תזמין את ג'ניפר לחתונה של מייקל ולורן . ג'ניפר הרי בחורה נורא חמה ותמיד רותה להעניק ולא תבוא בידיים ריקות - היא תביא איתה עוגה כנראה...שהיא חלק מהתוכנית להרוג את מייקל ולורן . עוד מצויין בספויילרים ששילה תשתמש בנחש...כן נחש...כנראה בתור מתנת החתונה או משהו . אז אני מעריך שהעוגה תהיה מורעלת ויש פה פוטנציאל לפגוע המוני בחתונה...משהו כבר אמר אוקטובר חם בצח"מ?...ותארו לכם מה מצפה לנו ב NOVEMBER SWEEPS כאשר שילה בשטח?!?

queensheila

New member
../images/Emo58.gifאז ככה :

שילה לא מביאה את העוגה - היא פשוט הורסת אותה מרוב עצבים על לורן . המתנה של שילה לזוג החדש - החש ערסי שקופץ על לורן ברגע שהיא פותחת תמתנה . ב - PREVIEWS רואים את שילה עם אקדח . יש ראיון השבוע עם קמברלין בראון ב SOD החדש ושואלים אותה שם איפה בדיוק דיאנה ומרי/אריקה? קמברלין עונה - "אריקה בסקוטלנד עם אביה ג'יימס" ומה עם דיאנה הבת של מאסימו שואל המראיין? "בא נאמר ששילה מחביאה אותה טוב טוב" . אולי דרך לזור מתישהו ל "יפים" ?

לא... אחרי 72 שעות מרגע פתיחת

השרשור הוא לא קופץ יותר... נגמר הזמן... צריך לפתוח אחד חדש בשביל הדיונים האמריקאים... אולי אם יהיה פרק שווה אני אעשה את זה

היא בעצמה לא יודעת איפה דיאנה

התסריטאים יחליטו אם להחזיר את הסיפור הזה, מתי ואיך... בתקופה הקרובה בכל אופן - לא נשמע מילה עליה.

למעלה