מ-ה!?!?!?

nitz nitz

New member
../images/Emo58.gif מ-ה!?!?!?../images/Emo58.gif

יעיפו את גבריאל!?!? לפני רוב!? מה הם נורמלים!?!?!?!?! יואווווו איזה סתומים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרוב והשון האלה יודעים לגרור אנשים איתם ביחד.... הייתי בשוק שקראתי את זה מקודם...!!! אני עדיין לא מאמינה... איזה עונה מוזרה!!

Boran

New member
כמו שאמרתי- (אין פה ספוילר)

יש להם סיבה טובה מאוד להעיף את מי ששאלת. את תראי בפרק הבא. ותאמיני לי- הדברים המוזרים בעונה הזו רק התחילו...

shirakl

New member
אפשר לדעת מה הסיבה הטובה?

אני יודעת שמעיפים אותו, פשוט אין לי מושג למה... זה היה נראה לי ממש מוזר...

Outlast

New member
ואפשר יותר להיזהר עם ספוילרים?

"מעיפים אותו/אותה"- תחשבו קצת, אם מישהו קורא את זה, זה מצמצם בהרבה את האפשרויות, ויכול להרוס. מה הבעיה הגדולה בלשים סימן ספוילר או להיזהר קצת במה שכותבים? ואגב, יש לי בעיה עם הקטע של לכתוב הודעה רגילה, ואז פתאום לכתוב "ספוילר", ללחוץ כמה אנטרים ולכתוב את הספוילר. ממש לא לעניין. יש אצלכם ספוילר בהודעה? תזהירו בכותרת או לפחות בתחילת ההודעה, לא לכולם יש כזאת מהירות תגובה... וזהו, כל מה שצריך לעשות זה קצת להיזהר ולחשוב לפני ששולחים הודעה, וזהו. (וגם לשרשר, שזה אולי לא פחות חשוב [וכרגע משהו במחשב שלי לא בסדר, אני לא יכולה לשרשר בשבילכם, מצטערת. אני מקווה שזה יסתדר עוד מעט..], אני מאוד אשמח אם תשתדלו לעשות גם את זה...)

shirakl

New member
ואו.... אני ממש מצטערת!

לא חשבתי על זה בכלל... אני מבטיחה לחשוב יותר בפעם הבאה! אוסי, נכון שאת סולחת לי? זה לא קורה לי בד"כ.......

Outlast

New member
חח, זה בסדר...../images/Emo13.gif../images/Emo181.gif

אני פשוט מבקשת (מכולם, לא רק ממך) להיות זהירים, זה הכל...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הסיבה שהעיפו את גבריאל היא: רוטו רצו לעשות ברית שכוללת את כל רוטו הישנים: רוברט, ג´ון, תמי, זואי, וגבריאל. הם רצו לעשות את הברית כדי להעיף אחד אחרי השני את שון ורוב. אבל! גבריאל התחיל מאוד להתידד עם שון ורוב ואמר שהם מאוד נחמדים, וג´ון פשוט פחד שהם יצאו בברית נגדו ויעיפו אותו. אבל אתם תראו פנים מאווווד מודהמים פרק אחד אחרי כשנליה, פסקל וקת´י רואים שגבריאל לא הגיע למשימה.

Boran

New member
חבר, הספוילר שלך טועה ../images/Emo58.gif

הברית של ג´ון באה רק אחרי האיחוד. אבל זה סיפור אחר. העיפו את גבריאל מסיבה דומה לסיבה שהעיפו את דוק קארל בהישרדות 3: גייב אמר מול כולם שהוא לא בא להישרדות בשביל הכסף, אלא רק בשביל הכיף והחוויה. כל השאר כן באו בשביל הכסף, ולכן הם העיפו את גייב, מהסיבה שהם בגלל הכסף שם. הוא בא כדי לעשות כיף. אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל זה יוצא מאוד הגיוני. הם כולם שם רק בגלל הכסף

Verose

New member
יא חתיכת...

יא חתיכת מטומטמת זה יותר מדי קשה לשים ספוילר??!!?!? למה להרוס למה למה למה!??!?!!?!? מה אני אשמה שהפיגור שלך לא נתן לך את האפשרות לזכור להזהיר מספוילר? עכשיו הרסת לי את כל הפרק כי אני יודעת את מי יעיפו! תודה רבה באמת אני לא מבינה אותכם אנשים איך אתם מוכנים לדבר כזה אולי שתגיד לנו גם מי יזכה בתחרות עצמה וככה לא נצטרך לראות אף פרק?! אין פה מנהלי פורום שדואגים לצנזר דברים כאלה? אוף זה מעצבן!

למעלה