מתי אטלנטיס 14X1?
C Chakotay New member 30/11/04 #3 פרק לא רע בכלל(ספוילר) פגשנו אינצ'יינט סוף סוף! חבל שהיא לא יותר פתוחה...זה יכל להיות מגניב. ופאק הקטע עם קירק קרע אותי חחחחחח !!
פרק לא רע בכלל(ספוילר) פגשנו אינצ'יינט סוף סוף! חבל שהיא לא יותר פתוחה...זה יכל להיות מגניב. ופאק הקטע עם קירק קרע אותי חחחחחח !!
E Echelon New member 30/11/04 #4 היו יותר טובים ראינו כבר פרקים יותר טובים, ולדעתי הם רצו Way too fast. הביצוע של הפרק הזה לא היה בין המרשימים ביותר, אבל מבחינה עלילתית אכן קצת התקדמנו.
היו יותר טובים ראינו כבר פרקים יותר טובים, ולדעתי הם רצו Way too fast. הביצוע של הפרק הזה לא היה בין המרשימים ביותר, אבל מבחינה עלילתית אכן קצת התקדמנו.
W webi New member 1/12/04 #5 דווקא אני מאוד אהבתי... ../images/Emo13.gif היה אחלה פרק ובאמת היה מצחיק ההשוואה לקפטן קירק.
ט טים גירסת הבמאי New member 2/12/04 #10 ../images/Emo58.gif האנצ'ינט חמודה חבל"ז. כל האנצ'ינטיות שראינו עד עכשיו היו ג'ינג'יות. יש מצב שהן באות גם בצבעי בלונד או שלהיות ג'ינג'יות היה שיא האופנה אצל האנצ'ינט ד"א אני מת על ג'ינג'יות
../images/Emo58.gif האנצ'ינט חמודה חבל"ז. כל האנצ'ינטיות שראינו עד עכשיו היו ג'ינג'יות. יש מצב שהן באות גם בצבעי בלונד או שלהיות ג'ינג'יות היה שיא האופנה אצל האנצ'ינט ד"א אני מת על ג'ינג'יות
E elisesss New member 1/12/04 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ohhh my god he is Kirk...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ohhh my god he is Kirk...
C Chelnak New member 1/12/04 #8 לפי דעתי צריך לעשות חוק נגד פרצופים שמחים בכותרות של ספוילרים... זה פשוט מעורר קנאה... מתי גם אני אוכל לקרוא את זה???
לפי דעתי צריך לעשות חוק נגד פרצופים שמחים בכותרות של ספוילרים... זה פשוט מעורר קנאה... מתי גם אני אוכל לקרוא את זה???