מש"ש פרק 5

photofreak

New member
../images/Emo58.gif מש"ש פרק 5

כמה שאלות: 1) D.L זה הבחור שעובד עם אבא של קלייר? (איך קוראים לו?) 2) כשהירו אומר לניית'ן "Up, Up and Away" האם הכוונה לזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Up,_Up,_and_Away_(2000_film) ? נכון שזה קטע מגניב שבגלל שפיטר שואב כוחות מאחרים הוא יכול לצייר את העתיד בלי להיות מסומם כמו אייזק? כשאבא של קלייר אומר לזה שעובד איתו "לרוקן" את ברודי למה הכוונה? הוא פשוט יכול למחוק לאנשים את הזכרון? תודה לכל המגיבים אלון

Snow White King

New member
../images/Emo58.gif

1. D.L בעלה של ניקי/גסיקה הוא לא עובד עם מר בנט ההאיטי עובד עם מר בנט 2. כן,ההאיטי יכול למחוק זיכרון

photofreak

New member
ועוד שאלה קטנה

צפוי לצאת מארז דיוידי לסדרה בארץ/בחו"ל?

RNaon

New member
כן

לאחר שתסתיים העונה הראשונה. לא מצאתי תאריך מדוייק. יהיו כלולים בו קטעים שצולמו במיוחד לDVD של מה שקרה לדמויות אחרי הפרק האחרון של העונה. ויהיה בו גם את הפיילוט המקורי 72 דקות.

RNaon

New member
אני מתארת לעצמי

בדרך הסדרות האלה מגיעות לארץ. ראיתי פה http://www.heroestheseries.com/heroes-wizard-world-qa-season-1-dvd-details/

../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gif פרקים6-7../images/Emo58.gif

גמלי יש שאלה.. אני בפרק 7 כבר.. וכשג'סיקה דיברה עם ניקי היא אמרה לה שהן הפלילו את L.D ומשומה לא ממש הבנתי על מה היא מדברת. פיספסתי משו? או שאני עדיין לא אמורה להבין? בכל אופן - אפשר לקבל הסבר? תודה =]

RNaon

New member
../images/Emo58.gif

D L הרי הואשם בשוד, והיה אסיר נמלט שנה וחצי. כל הזמן הוא טען שהפלילו אותו וניקי לא האמינה לו. ואז ג'סיקה סיפרה שהן הפלילו אותו (בזמן שג'סיקה היתה בשליטה, בגלל זה ניקי לא זוכרת את זה).

../images/Emo58.gif

הוו אוקי.. עכשיו זה ברור... וכשמייקה המתוקי הזה (
) אמר לו שלאמא יש סוד? אני לא בטוחה אם הבנתי למה הוא התכוון. לזה שהיא מתפשטת באינטרנט? תודה חבוב

../images/Emo58.gif

מה ? אוקי, עכשיו ממש התבלבלתי עד שחשבתי שהבנתי. אז.. ממה L D התעצבן כל כך? מייקה בטח לא יודע על הקטע עם הכסף. כי ניקי בעצמה לא ידעה. אז מה עיצבן אותו כל כך?

photofreak

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי אותה היום - שניקי (ג'סיקה) הפלילה אותו והסתירה את הכסף

אבל מאיפה ../images/Emo58.gif

מייקה ידע את זה? חח אני בטח יוצאת מזה טיפשה עם השאלות האלה.. אבל לא הבנתי D:

ascendent

New member
מאיפה? ../images/Emo58.gif לשידורי יס

מאיפה מייקה יודע? הרי מהפיילוט פמפמו לנו שהוא ילד גאון. מתקן לוח אם של מחשב בעצמו...ועוד עם מברג! אפילו למרות שאח"כ, כשגילינו שתכ'לס יש לו יכולת טכנית מופתחת יותר מכל בן אנוש, הוא עדיין הבן של אמא שלו. והוא לא אדיוט. בטח שם לב לשינויים בהתנהגויות אצלה, קידס אר סמראט.

nova

New member
../images/Emo58.gif

למיטב זכרוני, up up and away זה ציטוט שקשור לסופרמן.

photofreak

New member
חשבתי שמש"ש

מתייחס לפרקים ששודרו בארץ ויום שלישי הזה משודר הפרק הרביעי....

oO nam nam Oo

New member
לאלא, הנה הסבר:../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

(או משהו
)
= משהו שלא שודר בארץ, אבל שודר כבר בארה"ב.
מש"ש = משהו שלא שודר (בכלל. גם לא בארה"ב.)

למעלה