משחקי שבוע 6

laufgas

New member
../images/Emo58.gif CAR@TB, BAL@IND ו CHI@ATL

לגבי בולטימור - אינדי - אינדי פשוט שולטת במשחק (לא ברמה גבוהה מבחינה התקפית) בשני צדי הכדור והתוצאה משקפת הכל. לגבי קרוליינה - טמפה ביי - אני פשוט לא מאמין ששיניתי את ההימור שלי ברגע האחרון מטמפה ביי לקרוליינה. פשוט ביזיון (אחלה הגנה של טמפה על הדרך). לגבי שיקגו - אטלנטה - משחק מטורף עם מעט נקודות. אטלנטה פשוט שוחטים אותם! אגב, היו לא מעט אינטרספשנים בינתיים...

manning ownage

New member
../images/Emo58.gif BAL@IND

מה קרה לך? לבולטימור יש את אחת ההגנות המטורפות בליגה ושוב הקוטלס גורמת להם להיראות כמו ההגנה של הבנגלס. הקולטס שיחקו מבריק מבחינה התקפית,כריס מקאליסטר שאמור להיות אחד הקורנרבקים הטובים בליגה נראה לא טוב בלשון המעטה,זרקו עליו כל היום המסכן. מה שיותר מדהים זה ההגנה של הקוטלס שהזכירה לי את ההגנה המטורפת בפלייאוף לפני שנתיים,נכון,זה עדיין בולטימור ורוקי QB וOL חלשלוש,אבל ההגנה של הקולטס לא הייתה אמורה להצליח ככה. אני בעקרון שמתי לב למאטצ'אף בין ה-DE של הקולטס לבין ה-OL של בולטימור,ברגע שראהים ברוק שהוא בעקרון DT שהוסת ל-DE לעצור את הריצה, יצא כי בולטימור לא הצליחו לרוץ ואז נכנס רוברט מאת'יס שהוא בערך שיכפול דוויט פריני, הDL של הקולטס חגג. מאת'יס עם 3 sacks. דוויט פריני,למרות משחק כיביכול חלש בלי עף תיקול היה דווקא פעיל, הוא הגיע לפלאקו מספר רב של פעמים,פעמיים מאת'יס הקדים אותו, פעם אחת הוא אכל הטעיית זריקה מפלקו ועוד פעמיים הוא החטיא בשניה. OL של הרייבנס לא נתן לדעתי מספיק זמן לפלאקו. ואנחנו יודעים מה קורה לרוקי QB שנלחץ. חוץ מזה הקולטס שלטו עם ב-ST בצורה מאוד משכנעת,בעיקר תיקולים טובים בהחזרות של הרייבנס אבל בהחזרות עשו עבודה לא ראה.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif BAL@IND

לא התכוונתי שזה ישמע ככה - רק אמרתי שיחסית למה שהקולטס מסוגלים לעשות לבולטימור מבחינה התקפית, זה עדיין לא זה. גם כתבתי את זה תוך כדי המשחק ולא בדיעבד.

10bulger

New member
stl-was

WTF
אני יוצא מהשידור מתוסכל אחרי שפורטיס חורש את המגרש ונשאר 2 דק' לטאצ'דאון של הדדסקינס עובר לשידור של הג'טס , ופתאום רואה את התוצאה 10-7. הגנה פשוט מדהימה של הראמס רק חסר התקפה.

10bulger

New member
../images/Emo58.gifSTL@WAS

ניצחון ראשווווווווון ג'ושששששששש בראון 49 יארד שתי שניות לסיום הבועט הכי טוב בליגה בלי שום ספק השתיק את כל הדדסקינס פשוט מדהים איזה קור רוח, דוני אייברי גם ענק נתן תפיסה ענקית ב-3rd&13 שנתנה הזדמנות לבעיטה, מי היה מאמין???? ניצחון על הקבוצה החמה בליגה שבוע הבא חייבים לקרוע את הקאוגירלס בבית ואז הכל פתוח!
אתם לא יכולים להרגיש את התחושה של הניצחון הזה.

WickedZebra

New member
../images/Emo58.gif

אני פשוט לא מאמין... ועוד העבירה הזו שהזיזה את הבעיטה 15 יארד אחורה חשבתי שיהיה לנו מזל, אבל כנראה שההרגשה הרעה שהייתה לי לפני המשחק הזה התממשה... נקווה להתאושש ולחזור למומנטום טוב בהמשך... מזל טוב לראמס על הנצחון הראשון שלהם העונה..

laufgas

New member
../images/Emo58.gif CHI@ATL

ניסיון רביעי כמה אינצ'ים מהאנדזון לשיקגו כשהם בפיגור 9 ברבע האחרון 8 דקות לסיום ובמקום לבעוט הם ניסו ללכת על ט"ד ולא הצליחו לעבור את זה !!!! עכישו הכדור עובר לאטלנטה כשההובלה של אטלנטה ב 9 כשיש 8 דקות לסיום!!! לא יאומן!!! זאת הנקמה על המשחק של פילי!!!

BigO4

New member
../images/Emo58.gif CHI@ATL

סיומת מדהימה למשחק לא כל כך מדהים... כמו שlaufgas כתב שיקאגו פישלו בניסיון להשיג טאצ'דאון בניסיון רביעי.. אטלנטה העבירה את המהלך הבא עד 2:50 לסיום והגיעו לFG במרחק של 33 יארד, אבל אילאם החטיא את הFG למרבה ההפתעה.. שיקאגו הריצה מספר מהלכים טובים של מסירות של אורטון(שלא הציג משחק מזהיר בלשון ההמעטה 26/43) והגיעו לאנד זון במצב של ניסיון שלישי ו-9 יארד אורטון מסר לטאצ'דאון ושיקאגו עשו מהפך מדהים 20-19 כשנשארו רק 11 שניות לסיום!!!! נגמר? ממש לא... שיקאגו בעטו בעיטה קצרה של 36 יארד(כנראה בכוונה) ונורווד שנתן כמה החזרות מצויינות(כולל אחת של 85 יארד!) רץ עשרים יארד ואטלנטה שוב בטריטוריה של שיקאגו(מזכיר עדיין 11 שניות לסיום)... מאט ראיין המצויין(22/30 301 יארד ו-TD) מסר שוב נהדר לקמפבל מסירה של 10 יארד וכשנותרה שניה אחת על השעון אילאם...כן אותו אחד שהחטיא את הFG הקודם גילה קור רוח מופתי ובעט FG של 48 יארד אטלנטה מנצחת!!! GO FALCONS

laufgas

New member
../images/Emo58.gif CHI@ATL בהמשך לשלך

לפי דעתי היה משחק מצויין. אמנם רוב המשחק לא היו הרבה נקודות, אבל היו מהלכים ממש טובים.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif PHI@SF, CHI@ATL ו-DAL@ARI

טוב, אני לא יודע מאיפה להתחיל מרוב כל הדרמות!!! אין ספק שזה המחזור הטוב ביותר עד עכשיו בעונה לא יאומן!!! ה-משחק של המחזור הוא ללא ספק שיקגו נגד אטלנטה. איזה משחק... לא יאומן: 4 דקות לסיום כשאטלנטה מובילה 19-13 היא מתכוננת לבעוטמבערך 30 יארד ומפספסת!!!! הכדור של שיקגו ל 4 דקות האחרונות והם מצליחים 11 שניות לסיום להבקיע ט"ד!!! 20-19 לשיקגו. אבל לא, זה לא נגמר כ"כ מהר. אטלנטה מחזירה את הבעיטת פתיחה לאחר מכן לאזור ה 40 יארד שלה כנשארו 6 שניות לסיום. מהלך לאחר מכן מסירה של מאט ראיין ל 29 יארד נתפסת כשהרסיבר יוצא מהמגרש כשיש שניה אחת לסיום(!) אטלנטה בועטת מ-49 יארד ומנצחת!!!! ווווווווווואוווווווווו!!!! פילדלפיה - סן פרנסיסקו זה לא היה נראה טוב בהתחלה אבל המשחק מתאזן לאט לאט. נקווה שיהיה פחות מייגע משבוע שעבר. דאלאס - אריזונה בינתיים אריזונה מאוד אגרסיבית ועושה לדאלאס חיים לא קלים. איזה מחזור מטורף. עדכון: ט"ד פילדלפיה!!!

steeple

New member
תחזית מוקדמת לבית של אטלנטה

טמפה ואטלנטה ילכו לפלייאוף, ואטלנטה תיקח סופרבול (טוב הפעם הגזמתי)

WickedZebra

New member
הליגה כ"כ לא קשורה למציאות השנה ש

גם הדולפינס יכולים להגיע לסופרבול

laufgas

New member
../images/Emo58.gif תיקון למה שכתבתי

כמובן שהמשחק של המחזור הוא כבר לא שיקגו - אטלנטה אלא דאלאס - אריזונה.

modz0r

New member
CHI@ATL, CAR@TB ../images/Emo58.gif

אני לא יודע אם בסוף אטלנטה באמת יקחו את הבית, אבל את חייבים להודות שזה כבר ממש יפה. אחרי 6 מחזורים, אטלנטה עם 4-2, יחד עם קרולינה וטמפה ביי, בבית שפתוח לגמרי.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif PHI@SF

האמת, שלא מפתיע אותי שהרסיברים המחליפים של האיגלס פורחים. הם הרבה יותר מוכשרים, לפי דעתי משני הפותחים. רק שלא נעצור עם הניקוד כמו שקרה שבוע שעבר...

JayneCobb

New member
PHI-SF

לא משנה מי הרסיברים שלך אם אתה משחק מול SF... הם יהיו יותר טובים מהקורנרים של סאן פראן... כבר קרוב ל 10 שנים שאין שם קורנר נורמלי...והם כל פעם בוחרים בדראפט איזה ננס חדש שהוא 8"5' ואמור לשמור על רסיברים שהם 6' ויותר...

למעלה