משהו לא ברור

ElvisAlive

New member
../images/Emo58.gifמשהו לא ברור

לא ברור לי למה ביל קיםצריך היה למצוא מתחזה לנשיאה כדי שתעבוד על קלרמן אם הוא פשוט יכול להביא לנשיאה האמיתית לדבר איתו.

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif

אנאערף, מאמץ גדול מדי? מבזבז את הזמן? נו, זו לא הפואנטה. הפואנטה זה למתוח אותנו עם קלרמן. אגב, אני היחידה שחושבת שכל הקטע עם ביל קים והקירח זה שהם בעצם מנסים לעבוד על הנשיאה?
כלומר, לא יודעת. היא עדיין לא שולטת בהכל, אפילו אחרי שהיא הרגה את הנשיא והראתה להם מה זה וכל החרטא. לפי מה שהם מדברים זה נשמע כאילו גם הם סתם משתמשים בה כדי להשיג מטרות אחרות, והם שולטים עליה ולא היא בהם. וואו אני מה זה לא יודעת לנסח

gimi6

New member
../images/Emo58.gif ברור... חח הרי

הם קידמו אותה ומימנו לה את הקמפיין ואפילו הרגו את הנשיא כדי שהיא תהיה הנשיאה כי כך היא מקדמת את האינטרסים של ה"חברה" ומצביעה בכל ההצבעות לטובת דברים שיעזורו להם.. כך שבעצם הם שולטים עליה.. ולשאלה שלה אולי הנשיאה לא הית מסכימה להבטיח לפול שהכל יחזור לקדמותו,כי היא צחקה עליו כשהוא הציע לה נישואין..

Moreiro

New member
לאלאלא. ../images/Emo58.gif[?]

אני בכלל לא מבינה כבר מי עם החברה ומי לא. הרי היתה את ההיא שהיתה מהחברה שקרוליין [נו די. אני לא יכולה להמשיך לקרוא לה הנשיאה
] אמרה לה שתעמוד כשהיא פונה אליה. ואז החברה ניסתה להרוג את קרוליין כי היא לא יכולה לגרום לדברים להיעשות ואז קרוליין דאגה לזה שיהרגו את הנשיא ואמרה לה any you said i cant get things done. שזה אומר שהחברה בכלל לא היתה אחראית לזה אלא היא! הרי בהתחלה היא ופול מדברים כל הזמן על זה שהחברה תנסה להעיף אותם וכאלה. בגלל זה הכל. אוף. לא יודעת כבר. זה אפילו לא היה ספוילר בסוף.

מצחיקה

הטענות שלך נכונות כולן, אין לך מה לקבל כאב ראש מהסדרה...פשוט תזרמי עם זה. זה הקטע בסדרת מתח (משובחת מאוד אם יורשה לי להוסיף). כשהייתה סגנית הנשיא, קרוליין הייתה תלויה לגמריי ב"חברה". בגלל זה היא עשתה את כל מה שאמרת. פול היה יותר "חייל" שלה מאשר קשור לחברה. למה לא השתמשו בנשיאה? יש לה סדר יום עמוס, לא רוצים להפריע לה. לא רוצים גם להלחיץ אותה ועוד אנשים נוספים (למרות שהוידאו דיי מחסל את הנושא הזה...) יש עוד סיבות שונות ומשונות, אבל שוב, זה מה שהופך את הסדרה למעניינת.

rony pony

New member
יכול להיות שהנשיאה האמתית לא הייתה

רוצה לבגוד בקלרמן וה"חברה" עושה הכל מאחורי גבה... אי אפשר לדעת בדיוק מה קורה שם, אבל ממש לא בטוח שהסיני/ יפני הזה מייצג במעשיו את רצונותייה של הנשיאה- אפילו די בטוח שלא..

אני מסכים איתך בכל מילה!

אבל אני עוד חושב שהיפני יראה שאי אפשר להפיל את קלרמן ואז לא יהיה לו ברירה והוא אצטרך לערב את הנשיאה ! ואז יהיה 1-0 לקלרמן!

mrOrange22

New member
נראה לי יותר מגניב אם....

ביל קים בעצמו היה זה שמדבר דרך התוכנה הזו הרי מה זה משנה מי מדבר כל עוד התוכנה מעוותת את הקול של מי שמדבר דרכה לקול של הנשיאה תחשבו על זה...........

במילה אחת , אתה צודק!

אולי אתה צריך להיות "הבמאי" בשביל שלא יוכלו פדיחות.....

למעלה