מנגה פרק 314

Hikaru

New member
../images/Emo58.gif מנגה פרק 314 ../images/Emo58.gif

השרשור כולו מלא בספוילרים~ זהו זה~ מממ... פרק מעניין, אבל יותר מדי דיבורים! >> נראה שיש חמדנים גם באקאטסוקי.. XDD בנוסף לבעלי דת. איזו חבורה מוזרה XDD אקאטסוקי סוף סוף הגיעו לארץ האש. ואנחנו יודעים איזה ג'ינצ'וריקי נמצא בארץ האש. @.@ והג'ינצ'וריקי הזה גם סוף סוף התחיל את אימוניו עם קאקאשי. יווווש! למרות שהוא עדיין אידיוט ונאיבי לגבי האימון.
אה, ואם זה משמעותי עבורכם, עכשיו יודעים בוודאות שאסומה הוא הבן של ההוקאגה השלישי. XD

לוניד

New member
אז עכשיו זה רשמי XD

כבר שנים מעריצי נארוטו תוהים אם אסומה וההוקאגה השלישי קשורים איכשהו (בגלל שיש להם את אותו שם משפחה) ועכשיו נראה שכן. (הם פשוט לא היה בקשר טוב כל כך?) גם נראה שאסומה הולך לקבל תפקיד קצת יותר חשוב ממה שהיה לו עד עכשיו במנגה - וזה ממש נחמד. XP עכשיו השאלה היא, מה הקשר שלו לקונוהאמארו? אבא שלו? דוד שלו? בכל מקרה, קאקוזו קיבל את ה"קטע" שלו - הוא חמדן לאללה. (נראה שלכל חבר אקצוקי יש איזה "קטע" - אמנות, דת, וכו') בזמנן החופשי, האקצוקי עוסקים בין היתר בצייד ראשים. בארץ האש מתפללים לטנגו-אים. :-O בכל מקרה, פרק ממש נחמד.

Snake Bandage

New member
בקשר לאסומה. ../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שאסומה אבא של קונוהאמארו. בתחילת הסדרה, אסומה היה בן 27, וקונוהאמארו בן 8. אז כשקונוהאמארו נולד, אסומה היה בן 19, וזה נראה לי נורא צעיר, במיוחד אם מתחשבים בעובדה שאינו-שיקא-צ'ו, קיבה, שינו, הינאטה ונג'י נולדו כשההורים שלהם היו באמצע או בסוף שנות העשרים לחייהם. חוץ מזה, אסומה נולד כשסאנדאימה היה בן 41. זה גיל מאוד מבוגר, אז יש לשער שלאסומה יש אח או אחות גדולים, ואולי כמה כאלה. בכל מקרה, יש לי הרגשה שהוא הדוד של קונוהאמארו (אם כבר, אז הוא עכשיו סארוטובי קונוהאמארו או מה?). חוץ מזה, בפרק גילינו גם שאסומה כנראה היה אחד מ-12 השומרים של הדאימיו של ארץ האש. עדיין יש לו את הבד הזה עם הסמל של ארץ האש. מעניין מאוד. אני כל כך אוהבת את האקטסוקי. חבורה של פסיכים. XD

lgmtk

New member
great sum up, exactly what i wanted

to say :p anyway, this chapter was one of the best we have seen. 1- we saw what kind of guys there are in Akatsuki (different types of them, from back stabbers to religious maniacs). 2- we saw preciesly the connection of azuma and sarutobi, which is great cause everyone wondered what that was :p and we can see that azuma might play a bigger role, and (as far as i think) he might have something going on with Kurenai...lucky him, she's hot XD
3- we saw what kind of training (sort of) naruto will get, what type of jutsu he will learn and what exactly is the rasengan. i think its going to be awesome. i wrote to much lol...to sum up? i think this new arcs are going to be very good, cant wait for next week's episode. P.S! i think he is his uncle :p

benedek22

New member
אני מכור

לבחור הדתי הוא ממש מגניב ונארוטו ממש טיפש איך הוא אמור ללמוד מקאקאשי הדגול????

lgmtk

New member
i doubt it

we know that the teaching methods of kakashi and jirayia are very different, so probablly not "like her learned from jirayia" but a bit different. you could say that becuase kakashi mentioned that naruto is a "learns on his body" type of guy, we can tell that he will probablly learn the hard way.

Snake Bandage

New member
התכוונתי למשהו אחר.

אמרו שנארוטו אידיוט ואין סיכוי שהוא ילמד כלום מקאקאשי? אז אמרתי שהוא ילמד מקאקאשי בדיוק כמו שהוא למד מג'יראיה. זאת אומרת, אם הוא הצליח ללמוד מסוס-סוס כמו ג'יראיה, אז הוא יוכל ללמוד מסוס כמו קאקאשי.

Omega Dark

New member
../images/Emo203.gif פרק מעולה...

אין לי סבלנות איזה ג'וטסו יהייה לנארוטו...

Silver Fox

New member
פרק מעניין. ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

האקאטסוקי כל כך מצחיקים
אסומה אמר משהו על לעזוב את קונוהא, לא? *אין לי כוח לבדוק בפרק*

למעלה