מנגה פרק 280

Hikaru

New member
../images/Emo58.gif מנגה פרק 280 ../images/Emo99.gif

יצא הרוו, היה קשה לקרוא, אבל הצלחתי לקרוא את רובו. צ'יו מתה. וזה היה צפוי. אבל...המחבל דיידארה לא...למרות שאי אפשר לומר שזה לא היה צפוי, כי הוא מת 'מהר' מדי ולא בסגנון קישימוטו. אז...הוא חי, un. סאסורי לעומת זאת מת ובמקומו הולך להצטרף חבר חדש לאקאטסוקי. >.>~! ^O^ בכל מקרה...פרק שולט

לוניד

New member
אכן שולט *___* ../images/Emo58.gif

ואני חושדת שטובי=אוביטו. XDDD והוא נשמע קצת משוגע, מאיך שהוא מדבר. XP

Hikaru

New member
...בערך כמו חצי מהקהילה../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

תאוריה מאוד חזקה רצה עכשיו, וזה תופס קצב באמת >.>O BI TOTO BIרק חסרה ההברה O, אם זה באמת אוביטו אז כנראה קישימוטו מנסה לטשטש כאן את העקבותקודם כל זה באמת גרם לי לתהות: למה קישימוטו שם את הקאקאשי גאידן? דווקא במיקום הזה, לפני החלק השני? מה אם המטרה של זה היתה יותר מלתת רקע לשארינגאן של קאקאשי? מה אם זה באמת היה כדי להציג את הדמות אוביטו באור חיובי כל כך, רק כדי שנגלה שהוא דמות שלילית לבסוף?המסיכה של טובי מזכירה גנג'וטסו (=> שארינגאן), ובכלל, החור שלו לראייה נמצא רק בצד ימין. העין השמאלית שלו ניתנה לקאקאשי, הימנית...אנשים אומרים שהיא נכתשה בידי האבנים, אבל יכול להיות שלא. זטסו (חבר האקאטסוקי) הוא מארץ הדשא, אז אומרים שהוא צפה באוביטו כבר מהקרב ההוא.טוב, נחכה ונראה. >.>

לוניד

New member
^^; ../images/Emo58.gif

יש כאלה שאומרים שלא יכול להיות שזה אוביטו כי העין השניה שלו נמעכה על ידי הסלעים, אבל אם הראש שלו באמת היה נמעך, הוא לא היה מצליח לדבר עם קאקאשי ורין. XDDD וזה באמת יכול להסביר את המיקום של הקאקאשי גאידן. XP

renegader

New member
פרק טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

ידעתי שבלונדי לא מת ! והחדשניק הזה ("טובי" ניראה לי קוראים לו) נשמע כמו מפגר -הצד השני (ה"רע" (?) באישיות של זטסו צודק. מעניין אם הם באמת יחזרו לכפר או שהם ילכו לפגוש את המרגל של סאסורי ומה העיניין עם הגרופיות של גאארה? ממתי הוא הפך לסאסקה 2.0?

Snake Bandage

New member
../images/Emo58.gif

גאארה לא הפך לסאסקה 2.0. אם הוא באמת היה סאסקה 2.0, אף אחד לא היה נותן לו להיות קאזהקאגה. אני מניחה שהוא קיבל גרופיות כי הוא חזק ומגניב ודואג לתושבי הסאנד, והוא גם ממש חמוד. בעיקר חמוד. לא משנה שהיה בו שד עד לפני כמה זמן, העיקר שהוא לא פסיכופת יותר.

למעלה