מלחמת הנשמות

FiRePOweR

New member
../images/Emo58.gifמלחמת הנשמות

<עלול להכיל ספוילרים עצבניים > !! אחרי שהצלחתי לגמור תוך זמן קצר את מלחמת הנשמות כמה שאלות קפצו לי שאולי בגלל שקראתי מהר לא שמתי לב . 1 . איפה שאר הדרקונים ה "טובים" מוזכרים רק הכסף והזהב , איפה שאר ה 3 סוגים . אולי לא שמתי לב ואולי זה מופיע ב שלישיה של jean rabe ? . 2. יש כמה משפטים שכרגיל בטוח יכתב ספר עליהם כמו - מי אלה שעזרו להציל את ה citdel of light האנשים של האי , זה kang והגמעה שבאו לעזור ? הקוסם של sanction מופיע גם אצל jean rabe ?. 3.מי עורר את המינטאורים , מינה ? . 4. שקראתי כמה פרקים בספר של jean היא מזכירה את sable ( אני מקווה שלא טעיתי ) ומה עם הדרקון המים ? . כל כך הרבה שאלות שבטוח נקבל איזה 30 ספרים ב spin off .

Niminator

New member
תשובות ל1 ו-3 ../images/Emo58.gif

1. תמיד שוכחים את הדרקונים ה"פחות חשובים". תהרוג אותי אני לא יודע למה, אבל זה כאילו לא אכפת מהם. כמו שבקושי מזכירים דרקונים שהם לא ירוקים, כחולים או אדומים. 3. מינה הבטיחה עזרה, וקיימה. היא אכן הביאה את המינוטאורים. תהרוג אותי אני לא יודע למה הם עקבו אחריה, בדרך כלל הם יותר חכמים מזה.

strahd

New member
תשובות - ספוילרים עצבניים../images/Emo58.gif

הנה התשובות: 1. כל הדרקונים מוזכרים, אלא שרק הזהובים והכסופים יוצאים לקרב בסנקטיון. 2. הדראגונים אשר הגיעו בקרב הסופי אכן הייתה החבורה של קאנג וסלית'. 3. המכשף של סנקטיון, הוגאן באיט, מופיע רק בספר קודם בסדרה הנקראת "צמתים", בחלק הראשון המספר על ביתו של פאלין, לינשה, אבירה סולאמנית, אשר משתתפת במצור על העיר. 4. סייבל (עלטה) לא מופיעה כמעט במלחמת הנשמות, רק קצת בסדרה של ג'ין רייב, ודרקון המים ברין (חומץ) נהרג בסוף הסדרה של ג'ין רייב על ידי גיבורי הלב. 5. האמת היא שלא מוזכר שהמינוטאורים באם לפי בקשתה של מינה, אלא שהם מחליטים לכבוש את האזור, אבל יכול להיות שאני טועה. הסדרות היחידות שמסבירות בקרוב את מלחמת הנשמות הן הטרילוגייה החדשה של ריצ'ארד נאק על המינוטאורים, הטרילוגייה של מארי הרברט על לינשה והטרילוגייה של מרגרט וייס על מינה.

FiRePOweR

New member
תודה רבה

ואם אתה כבר נותן לי ספוילר תחסוך לי ומה קורה עם dahmon זה מטרילוגיה שלו ומופיע אצל jean בנוסף. ואולי תוכל לענות מה קרה שבמלחמת הנשמות אין איזה גמד טוב ( חוץ מ thane לכמה שניות מסך :) .)

strahd

New member
דהאמון גרימוולף../images/Emo58.gif

האמת היא שלא קראתי את סדרת ההמשך של ג'ין רייב מכיוון שהראשונה הייתה גרועה ביותר בצורה סיפורית אבל טובה מבחינה אינפורמטיבית לעידון החמישי. לכן, גורלו של דבאמון לוטה בערפל מאז שעזב את חבורת הלב, כשברגלו נעוץ קשקש דרקון גדול. הבנתי מספרי ההמשך שהוא הצטרף לחבורת פושעים והם מסתובבים בעולם ועושים צרות והוא מחפש גאולה על כך שהוא הרג את סהר-פז בזמנו וכל הבולשיט הזה. בעיקרון, הגמדים הם לא מהגזעים הכי אהובים על רומח הדרקון, וכפי ששמת לב מי שמקבל המון תשומת לב אלו המינוטאורים דווקא. המינוטאורים באו על חשבון הגמדים. אם אתה מתעניין בגמדים, יש המון ספרים מצויינים עליהם, בעיקר של דן פרקינסון שכתב את אומות הגמדים (סדרה שדווקא הפתיעה) ועוד מספר ספרים על גמדים. דרך אגב, יוצא כעת ספר על הגמד שחפר את המנהרות במלחמת הנשמות ומופיע שם סיפורו, אם אתה מעוניין.

FiRePOweR

New member
תודה רבה מאד !!!../images/Emo59.gif

בגלל שקראתי את כל הספרים על הגמדים הייתי רוצה קצת יותר מעורבות . למרות שחוץ מ הטרילוגיה על האומות כל שאר הספרים ממשיכים להכניס איזה קנדר מעצבן . אבל הספר הכי טוב זה כמובן על gully dwarfs .

למעלה