מי שלא ראה קדימה שלא יכנס .

../images/Emo58.gif מי שלא ראה קדימה שלא יכנס .

אני יודע שזה לא ספוילר אבל אני קצת איבדתי אורייננטציה בנושא הזה. ולא רוצה לקלקל. נראה לי שפיספתי פרק או 2 , לפני שפרומיתאוס באה ומצילה את אטלנטיס. איך פרומיתאוס, השיגה ZPM. האם זה קשור לעונה 9 או 10 בSG1 ?

אני מניח על 3

כשבעזרת הטכנולוגיה של האסגארד הם מעבירים פצצות אטום , לספינות של הרפאים, לא משנה האמת הבעיה היא שיש ZPM שאני לא יודע מאיפה הוא הגיע.

lenin972

New member
אתה מדבר תחילת העונה השנייה

התבלבלת גם בספינה, מדובר בדדלוס שבאה להציל את אטלנטיס. אני לא רוצה לקלקל לך אבל אם אתה רוצה לדעת אז אתה צריך לראות את שני הפרקים האחרונים של עונה 8 של SG1. Moebius חלקים 1 ו-2.

aviramdj

New member
וגם הקפטן של הדדלוס מסביר מאיפה הZPM

רודני שואל אותו והוא אומר לו כדרך אגב מאיפה הם השיגו אחד .

BusinessMan3

New member
הם השיגו מכאן כנסו !!

בעונה ה9 ( אם אני לא טועה ) בהתחלה SG1 הולכים למערה של מרלין ( שהיא בכדור הארץ ) כי לפי מה שדניאל ג'קסון גילה זה שמרלין החביא שם את האוצר שלו שזה ZPM , ושם הם נלחמים באביר ( שזה המגן של הZPM ) הם מנצחים אותו ואז הם מקבלים את הZPM ... נראה לי ככה הם השיגו , תתקנו אותי אם אני טועה !

סלמאק

New member
אני מתקן אותך:

את האוצר הם מצאו בפרק השני (אם אתה זוכר), והיו שם הרבה אוצרות, הרבה זהב, גביעים עתיקים, מטבעות, יהלומים מנצנצים וכו' (די מזכיר את המערה מאלאדין
), אבל "משהו שם לא היה שייך..." היה שם מתקן תשדורת שדרכו הם תיקשרו עם הגלקסיה של האוריי. אם היה שם ZPM היינו מתוודעים על כך, זה לא דבר שלא היו מציינים. כדי לדעת איך הם קיבלו את ה- ZPM, אני מציע שתצפה בשני הפרקים האחרונים של העונה השמינית. (יופי של תזמון, הם ישודרו בערוץ הראשון בעוד כמה שבועות).

BusinessMan3

New member
יש לי הכל בDVD אבל סיימתי כבר את הכל

סבבה , אני לא זוכר במדויק ... אבל בשביל שאלה כזאת אני לא אראה את העונה ה8 ( חחח ) אני מחכה כבר לסרט של SG1 ולעונה ה4 של אטלנטיס ... זה יהיה כ''כ יפה

למעלה