מישהו ?

ShellyM1

New member
פרסומת- מי הבאה למות?

יש פרסומת שאומרת "אתם יודעים מי הבאה למות, עכשיו נשאר לכם לגלותרק איך (או מי)... מי זאת שם בתמונה? לא הספקתי לקלוט? יכול להיות שזו היתה מרי או שהם שמו תמונה של נופר כי את זה אנחנו באמת יודעים.

ShellyM1

New member
בפרסומת "אתם יודעים מי הבאה למות" מי זו?

יש פרסומת שאומרת "אתם יודעים מי הבאה למות, עכשיו נשאר לכם לגלותרק איך (או מי)... מי זאת שם בתמונה? לא הספקתי לקלוט? יכול להיות שזו היתה מרי או שהם שמו תמונה של נופר כי את זה אנחנו באמת יודעים.

שריוש2

New member
נראה לי זאת היתה מרי.. ../images/Emo58.gif

כי גם לפי ספוילר שקראתי (לפי תמונה באתר הרשמי של דנה עם מזרק), בטקס דוגמנית השנה דנה תנסה לרצוח את מרי..

גל גדות

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

זאת דוגמנית לא מוכרת, אין סיכוי שזאת מרי
כי לפי מה שהבנתי דנה תנסה לרצוח אותה עם מזרק, [תודות לאתר הרשמי :/] אבל תומר יבוא ויציל אותה ברגע האחרון.

../images/Emo58.gif מישהו ?

למי שיש ספוילר שיכתוב אך ורק כאן
ולא לשכוח לשים את האיקון -
לפני כל הודעה.

../images/Emo6.gif

נראה לי שכולם יודעים מי הרוצחת... האתר הרישמי הרס את כל המתח

מי שבאמת מחפש אחר מרי קיי זו...

הרוצחת. שאת שמה אני לא אגלה...
תחכה בסבלנות עד לסוף הטלנובלה או לפני - תלוי מתי יראו את הרוצחת

חחחחח את יודעת אולי אבל לא כולם,

אני אומנם ידעתי מהתחלה זה ממש היה צפוי מראש ניחשתי בין 2 וצדקתי
מסיבה פשוטה שתמיד הכי לא צפוי שלא חושבים עליו מתגלה כמניאק ראשי

שני , בבקשה ממך...

לפעם הבאה שיש לך
בבקשה תשרשרי את ההודעה שלך לשרשור הספוילרים , בסדר

Liberaly

New member
מי רצח את קים ונופר !

כולם יגידו שזה אמנון\נאווה.. אבל זה הכי לא ואני יסביר לכם גם למה כי ברור שגם הכל מצביע נגד שניהם.. זה כל הקטע ובטלנובלה כמו בטלנובלה, התסריטאים לא מעפנים והם בטוח יביאו לשינוי דרסטי בעלילה ולא ייוציאו טלנובלה מעפנה והרוצח הוא יהיה האיש הכי לא צפוי וקשור שיש.. אז מי לדעתכם הוא הרוצח? הרצל? דנה? עמליה?! או אולי מרי? אני דווקא חשבתי על עמליה כי היא חברה טובה של נאווה ולקחה קשה את כל הענין שהיה לתומר או אולי דנה המחשידה?.? או הרצל שלקח קשה מאוד את המוות של שתיהן, ולבסוף יתגלה כצבוע ורוצח סדרתי?! או אולי מויש? או גיא ?! מה אתם אומרים חבר'ה?? מי הבן אדם שמותח אותנו מאחורי הקלעים?

הרוצחת היא דנה

יש לה את כל המניעים, ובטריילר בערות שלוש, רואים את הקצה של הקארה שלה כשהיא מסירה ללאנה את המסקינטייפ מהפה.

למעלה