מיאמי-פיטסבורג

Reshefgarcia

New member
../images/Emo58.gif מיאמי-פיטסבורג

כאן אין ספויילרים...בהודעות הבאות כנראה כבר יהיה... רק להזכיר - בלי דעות בכותרות בבקשה , שימרו את זה לתוכן ההודעה... תודה

../images/Emo58.gif לא יודע עוד איך זה ייגמר

בכל מקרה, מישהו במיאמי צריך לשלם במשרה שלו על הפאשלה עם הדגל. איך זה קורה שהאיש למעלה לא מסמן בזמן שצריך לעשות צ'אלנג'???? והיה להם מלא מלא זמן. לא ייאמן שברמות המקצועיות האלו, נופלים בקטנות.

geviaz

New member
../images/Emo58.gif מיאמי-פיטס...

סייבן היה צריך לזרוק את הדגל על הראש של השופט ולא להניח אותו כאילו זה שביר. להבא, כל מאמן שירצה ל"צ'לאנג'" ידע שהוא חייב למשוך תשומת לב... אבל אני לא יודע כמה זה עזר, פיטס בכל מקרה היו מקבלים את הכדור על ה2-1 ובטח מנצלים את זה (בניגוד לשטות הקודמת). עד אז ההתקפה של מיאמי תיפקדה די טוב ואולי לא רצו לבזבז זמן?... בעצם, זה סתם תירוץ עלוב. הדגל היה צריך להישלף מיד!!! הטעות הייתה הלחץ בהתקפה של מיאמי אחרי הט"ד. הם היו לחוצים לשים נקודות מהר והם הלכו רק על מסירות (ההגנה של הסטילרס הייתה מוכנה לזה) ועשו שטויות. לפחות לא היה משעמם...

../images/Emo58.gif

זה מה שאני אומר. היה להם טונה זמן לזרוק את הדגל והם לא עשו זאת. זה שהוא זרק ברגע האחרון ולא מספיק חזק זה כבר נושא אחר. אני מניח שאתה צודק, סביר להניח שהפעם זה היה נגמר ב-TD (להבדיל מההתקפה הקודמת) אבל אתה יודע- רק בשביל הסיכוי הקלוש שזה היה אחרת...

Yo-man

New member
עמית - נא לשמור על נוהל ספוילרים

בלי דעות (גם שלא מסגירות תוצאות או מהלכים) ובלי רגשות בכותרת. רק מי נגד מי וסמל של ספוילר
. לא קשה מידי... ביום ראשון הודעה כזו יכולה להיות משוייכת ל-10 משחקים שונים. בשביל זה קבענו נוהל אחיד. כדי שלא כולם יהיו פה יצירתיים. תודה.

ranatz

New member
TP../images/Emo58.gif

משחק נחמד אבל טרוי פולאמלו....ואו איזה שחקן. פשוט מרתק לראות איך התותח הזה מחסל קבוצות יריבות. מלך אמיתי.

roniway1

New member
../images/Emo58.gif פיטסבורג - מיאמי

פיטסבורג לדעתי יכולה ללכת עד הסוף גם השנה ,אבל היא תצטרך להשתפר מאוד אם ברצונה להגן על תוארה. לגבי עניין הדגל - זה היה בהחלט חובבני מאוד מצד מאמן מיאמי , בשידור המשחק הראו שהדגל נזרק שניות ממש לפני בעיטת הבונוס.

itaihasid

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שיש יורש להאוטובוס.. ווילי פארקר.. השחקן הזה אתלט ברמה גבוהה מאו!, הוא בערך הדבר היחידי שהרשמתי ממנו במשחק.. ומזה שההגנות מאוד לא הרשימו אותי ולדעתי היו לא טובות.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודע אם הרשימה, אבל ההגנה של פיטסבורג ניצחה את המשחק (למרות שהדולפניס לא תקפו מי-יודע-מה)

itaihasid

New member
../images/Emo58.gif

מיאמי לא משהו בכלל.. וההגנה של הסטילרס לדעתי בהרבה מאוד מהלכים הביאו לקולפפר המון זמן (זה שהוא לא ניצל את זה זו בעיה אחרת)

laufgas

New member
../images/Emo58.gif

שמע, אני מסכים שההגנה של הסטילרס לא הייתה מרשימה, ויכול מאוד להיות שאם מיאמי היו משחקים קצת יותר טוב בהתקפה אז כל איבודי הכדור של מיאמי לא היו קורים, אבל היה מה שהיה וההגנה של הסטילרס הצליחה להשאיר אותם במשחק.

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo58.gif

משחק פתיחה חביב , הדולפינס נראו לא רע במשך 3 רבעים וחצי נגד ההגנה של הסטילרס , סה"כ זה משחק ראשון של קולפפר במיאמי יקח לו עוד קצת זמן להסתגל לשם עד שהם יריצו את ההתקפה כמו שצריך , אבל לדעתי יש עתיד לא רע שם ובגלל הבית הלא קשה שלהם אולי הם יעשו משהו עוד השנה. הסטילרס בהתחשב בנסיבות (הפציעה של ביג בן) נראו סבבה משחק הריצה עבד טוב (ואו פרקר ממש סילון)ההגנה לחצה כל הזמן וגם גרמה לכמה איבודים , משחק טיפוסי של הסטילרס.

למעלה