מונלייט

Rose131

New member
../images/Emo58.gifמונלייט

טוב, זה השרשור האחרון רשמית שאני פותחת בנושא. אני מבינה למה הורידו את הסדרה מהאוויר
1. ג'יז, מה זה הקטע עם הכומר שמערפד אותו? דרלה, מישהו???[....] ... 2. היו קפיצות עם התאורה בשוט האחרון עם הזריחה. סתם חוסר מקצועיות. 3. בקטע שהרוצח הזה מעיף את מיק ואז מיק קם ומחפש את הפלאפון בג'ינס גם היה משהו שלא הסתדר לי עם התפאורה. 4. בכלל, כל הפלאפונים thingie הזה מתחיל ממש לעצבן אותי. 5. מה, היא לא ידעה שהוא הציל אותה?
הייתי בטוחה שכן. 6. לאדעת, תכלס נראה לי כמו חיקוי לא מוצלח של באפי\אנג'ל שכל מה שטוב בו זה האפקטים מדי פעם
אה, ואני היחידה שלא הבינה למה מההתחלה יש לרוצח הזה ממשיכים? כאילו, מה מיוחד בו ולמה מעריצים אותו? בנוסף לעובדה שעיצבן אותי הקיטלוג הזה שכל מי שאוהב רוצחים הוא פריק [או בעצם כל פריק אוהב רוצחים?] ...

קרניjack

New member
../images/Emo6.gif

דווקא לזיכרוני הסצנה האחרונה עם השקיעה היא מאוד יפה, ואת לא ראית באפי אז את לא יכולה להשוות את היחסים של באפי ואנג'ל ליחסים של מיק ובת'...הם לא דומים למרות שהם יוצאים מאותה נקודה של ערפד ובת אנוש. אני לא אהבתי את הפרק הזה במיוחד כי כל הקטע שבת' מארחת את הבחורה (לא זוכרת מה הקשר שלה היה לנידון למוות?) הוא דיי טיפשי, כאילו טוב לב ונדיבות פתאומית? הרעיון עם הכומר היה נחמד אבל אני לא זוכרת למה באמת לרוצח הזה היו תומכים (ראיתי את הפרק ממזמן
) אבל אני דיי בטוחה שהסבירו את זה שם..

Rose131

New member
לא באפי ואנג'ל,

דרלה ואנג'ל! כאילו, גם דרלה עורפדה ע"י כומר כשהייתה גוססת. וכזה, לאדעת, זה פשוט מסריח מחוסר מקוריות שכזו.. הסצינה עצמה הייתה יפה, הרעיון. אבל התאורה לגמרי קופצת... ובאמת הקטע עם האירוח היה אבסורד. כאילו, אוקי, היא באה לראות את העונש מוות של זה שרצח את ההורים שלה, באמת אין לה מקום אחר להישאר בו חוץ מבית של איזו כתבת? ונו באמת, לא היה מפוצץ שם מכתבים ודווקא לבת' הרשו להיכנס? אידיוטי-משהו.

purpleyaler

New member
אני לא יודעת

אני דווקא די מחבבת את הסדרה הזאת... זה כמו blood ties רק טוב. אולי זה כל הקטע של חקירות ובילוש יותר מהקטע של ערפדים.. אני אישית מתמקדת בג'וסף. הוא הרבה יותר חמוד מכל דבר אחר שזז בסדרה הזאת. ועניין הפלאפונים- ככה זה בחיים האמיתיים, לא? אולי אפילו יותר היא הייתה בת 4, איך אפשר לזכור את זה? נכון שהיא קצת טיפשה שלא עשתה 1 ועוד 1, אבל היי- מתמטיקה זה לחולי נפש זה לא היה קיטלוג של פריקים לאוהבי רוצחים. הם נראו ככה בגלל שאייקון שלהם נראה ככה. כמו שהמעריצים של קורט קוביין לבשו סוודרים משובצים במשך 10 שנים אחרי שהוא מת. (אה, והוא היה המנהיג הרוחני שלהם, או משהו כזה. כנראה.)

red violin

New member
המשחק בסדרה ממש גרוע

במיוחד של הדמות הראשית והעלילה כ"כ קיטשית [!]. קשרים אפלים יותר טובה [לפחות בכל הנוגע למשחק].

junk angel

New member
../images/Emo45.gif כל כך

גמאני לא אהבתי כמעט שומדבר שם >< סדרה פיכסי. לא אהבתי

קרניjack

New member
קשרים אפלים גרועה בהרבה...

הרבה יותר צפויה, עלילה הרבה יותר מפגרת...בנוגע למשחק- הנרי הוא אחת הדמויות המעצבנות שגילמו ערפדים. אז אולי במנונלייט יש ניחוח אובר דרמה אמריקאי, אבל היא הרבה יותר סוחפת ומשחק הדמויות הכולל הרבהנ יותר אמין.

למעלה