מה נסגר עם עונה 4????

manchk

New member
../images/Emo58.gifמה נסגר עם עונה 4????

טוב, רשמית העונה הזו הורגת אותי, אני יוצאת מכל פרק בדיכאון עמוק יותר, מה הקטע עם הקודי הזה או יותר חשוב, מתי הוא עף מהסדרה??? וג'סטין החוצפן הזה, עד שבראין התרכך ונהיה בן אדם הוא הכי לא מעריך את זה ומחזיר לו יחס על הפנים, ואוף..אתם לא מרגישים שהסדרה קצת התבייתה? איפה כל האקשן, ואני לא מתכוונת רק לסקס אלא לצחוקים ולהומור הציני של בראין ובקיצור, מ-ש-ע-מ-ם!! ברור שאני הכי נאמנה לסדרה וחולה על הדמויות וכו' וכו' אבל זה פשוט לא זה..וזה מעצבן אותי כי חיכיתי לזה כ"כ.

nini15

New member
../images/Emo58.gif מסכימה איתך 100%

גם אני חושבת שבראיין במקום להיות המאצ'ו שהוא תמיד היה נהפך להיות עקרת בית משועממת שעוזר לכולם מקבל כל דבר, מה נהייה עם הסדרה הזאת איפה כל האקשן שהיה בסדרה הזאת ממתי בראיין וגסטין החליפו תפקידים שעכשיו בראיין הקוצי מוצי וגסטין המנייאק הדבר היחיד שכרגע טוב בפרקים זה החבר של טד, אני אוהבת את הדמות והשחקן רק שהשם משום מה ברח לי מהראש

photo freak

New member
אתם צודקים

אני עומדת להשתגע!!! גסטין עולה לי על העצבים עם הקודי המתומטם הזה כל פעם הוא עושה איזה שטות אחרת...עד שהוא יצא מהקטע של איתן המתומטם הזה הוא נכנס לשטויות האלו?! ויפה לו יותר עם שיער ארוך..... ודווקא אני אוהבת את הדמות של בריאן , עכשיו שהוא לא שוכב עם אחרים....חבל רק שגסטין לא בן אדם.... ולחבר הזה של טד קוראים בלאק...אני חולה עליו...

moderntalking

New member
תגידו לי בבקשה

מה עושה ג'סטין עם קודי? מה קרה שאתם כל כך מתעצבנים על זה?

למעלה