../images/Emo58.gif מבזק חדשות
ברידג'ט חזרה העירה, ביטלה את האירוסין עם אוסקר off-screen ומתוודה בפני ניק שיש לה רגשות לא פתורים כלפי רידג'. בראדלי מספר בראיון ש"יהיה מעניין" לבחון שוב את סיפור רידג'-ברידג'ט. לדעתי לא תהיה חזרה על השטות הקודמת, אולי כמה טיזרים, אבל אם אני טועה אני מאוד מקווה שברוק תעיף את רידג' מכל המדרגות, תתעמת סוף סוף עם ברידג'ט (fight! fight!) ותחליט שהיא מתנזרת מגברים מעתה והילך
בגזרת מאסימו החדשות דווקא טובות - האיש נהיה רשע! לא שעכשיו הוא שה תמים, אבל מאסימו מחליט להחזיר לעצמו את ג'קי בכל מחיר ולשם כך הוא מבקש מבחורה בשם הת'ר להכניס לשתיה של דיקן אלכוהול וכך לדרדר אותו מחדש לאלכוהוליזם. נראה שמאסימו הספיק ללמוד משהו משילה, שהפרידה בין ת'ורן ומייסי לפני שנים באותה הצורה. אהבתי מאוד. השעמום הגדול מגיע מהצעירים. קייטלין מגלה לתומאס שהיא טעתה שבחרה בריק ולא בו (דההה!) ועומד להתחיל משולש מרתק ממש בין אמבר, תומאס וקייטי. נרדמתי רק מלקרוא על זה. פוטנציאל יש, אני רק מקווה שהסיפורים לא יתחילו חזק ויתדרדרו לתהומות השעמום כרגיל.
ברידג'ט חזרה העירה, ביטלה את האירוסין עם אוסקר off-screen ומתוודה בפני ניק שיש לה רגשות לא פתורים כלפי רידג'. בראדלי מספר בראיון ש"יהיה מעניין" לבחון שוב את סיפור רידג'-ברידג'ט. לדעתי לא תהיה חזרה על השטות הקודמת, אולי כמה טיזרים, אבל אם אני טועה אני מאוד מקווה שברוק תעיף את רידג' מכל המדרגות, תתעמת סוף סוף עם ברידג'ט (fight! fight!) ותחליט שהיא מתנזרת מגברים מעתה והילך