מאנגה 300

Riku FanBoy

New member
../images/Emo58.gif מאנגה 300

ובכן... פרק חמוד ושקט, יחסית מנסים לפענח את מה שהם רואים בספר של סאי. מצליחים (כנראה) לפענח חלק ממה שנראה שם. סאי,אורו וקאבוטו חוזרים למחבוא של אורו. ותנחשו מי מחכה להם שם... נכון מאוד, האויב הנצחי של נארוטו. אני מנחש שעוד שניים שלושה פרקים הם יגיעו אל המחבוא ונראה קרב או משהו מאוד מאוד מעניין עם בעל השארינגאן והחותם המקולל... התמונה הזאת אומרת הכל...

Hikaru

New member
אני לא מאמין ש-15 חודשים החזקתי

מעמד. וזה נהרס לי. T______T אני צריך חיבוק. אוף. :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

benedek22

New member
יווו

אני לא מאמין שזה סאסקה!!!!!! פרק הבא חובה לראות אותו הוא אמור להיות כזה סוס!!!!!!1

sasuke girl

New member
מייגוד!מייגוד!מייגוד!

הוא לא שינה תיספורת כל השנים האלו O.ם אהההה הוא חזר! והוא שלי!אה לא רגע..הוא של סאקורה! ואל תתחילו עם הנארוסאקו שלכם...או שאני אפגע פה במישהו T.T הוא פה הוא פה הוא פה הוא פה! >O< ...

digiash

New member
.... לעזזל עם זה

תפוז חייבים להוסיף הודעת "האם אתה בטוח?" לפני שזה נותן לפתוח הודעה עם ספויילרים ._. ><><><><

benedek22

New member
סתכל למעלה

אתה לא רואה סימן ספוילר בנושא מה חשבת שהשאר זה לא ספוילר?

digiash

New member
וואי תודה..

כי היתי בטוח שה"מאנגה 300" זה הספויילר והשאר לא קשור :O לפעמים האטימות של אנשים מדאיגה אותי :[

Akara

New member
O.O waaaaa

אני לא מאמינה סופסוף סאסקה מופיע!! נכון זו רק צללית אבל עדיין...*O* יש לסאי ספר ציורים מעניין אתם לא חושבים? וגילינו שקאבוטו חולה נפש שאוסף גופות...

benedek22

New member
ספוילר מעלי ומתחתי../images/Emo58.gif

כן אבל זה שקבוטו חולה נפש שאוסף גופות נראה לי היה ידוע מאז שראינו אותו אוסף קלפי נתונים כמו מסכן

sasuke girl

New member
מה אתה סופר ספויילר?

המגן על העולם מספויילרים ומספיילרים מרושים או משו? O.ם

benedek22

New member
חחחחחחחח

סופר ספויילר מגיע!!!!!!!! זו ציפור זה מטוס זה סתם מחבל מתאבד לא זה סופר ספויילר!!!!!! לא סתם פשוט יש פה בכיינים אז שלא יבכו שהרסו להם אז אני מודיע להם איפה ספוילר

benedek22

New member
זה בסדר

אני מצידי תכתבי כל הספוילרים שבעולם בלי סימן פשוט יש אנשים שמתבכיינים שהרסו להם את כל הסדרה אז שלא יבכו פשוט

למעלה