ל 7x10 והלאה

TARAFREAK

New member
../images/Emo58.gif ל 7x10 והלאה

ושוב.....אזהרת
מי שלא רוצה לדעת שלא ימשיך לקרוא... OK אז אומנם עוד לא ראיתי את כל 7X10 אבל יש שמועות עצבניות שקנדי אחת מה - SIT החדשות הולכת להיות החברה הבאה של ווילו.... מה דעתכם ? ווילו תתגברר כ"כ מהר על טארה ?? מצד שני כ"כ מגיע לווילו... לפי הספולירים זאת הולכת להיות מערכת יחסים רצינית....

DiScoNnecTed

New member
../images/Emo58.gif בערך...

הממ גם אני שמעתי את השמועות.. זה באמת די מוזר, אבל אני לא חושבת שזה לא בהכרח אומר שהיא "התגברה" על המוות של טארה... פשוט שמגיע לה לחיות ולהמשיך הלאה.. אגב TARAFREAK (ניק שווה ביותר, I must say) מאיפה שמעת את ה"שמועות העצבניות"? את גם בפורומים אחרים או שראית את זה באיזה אתר? כי חיפשתי ספוילרים ולא ממש מצאתי...

TARAFREAK

New member
אתר מעולה....

זה האתר שאני משתמשת בו רב הזמן הוא מתעדכן כמעל כל יום ויש בו ספויילרים מעולים שבד"כ נכונים - אבל לא הייתי ממליצה אלא אם כן את באמת אוהבת ספויילרים!! תהני.... נהנית ספרי לחבריך, לא נהנית ספרי לנו

DiScoNnecTed

New member
נהנתי וסיפרתי לחבריי ../images/Emo58.gif

ועכשיו ראיתי את פרק 10×7 ז ה י ר ו ת ס פ ו י י ל ר ! ! ! וראיתי את קנדי.. היא התחילה בצורה די בוטה עם ווילו, הייתי אומרת... לא יודעת, לא אהבתי אותה כל כך. במחשבה שניה, לא נראה לי שמישהי אי פעם תשתווה לטארה...

TARAFREAK

New member
../images/Emo58.gif ל 7X10

זהירות .... ס פ ו י י ל ר גם אני ראיתי את הפרק עכשיו ו...נחייה ונראה לגב קנדי...(לא שמישהי תשתווה לטארה כמובן) , אבל התגובה של ווילו....כשהיא הבינה....שווה זהב !! sigh....

14מתן

New member
../images/Emo58.gif עונה שביעית פרק 10 פלוס

מתי ווילו קלטה שהקוטלת לעתיד היא גם לסבית ? שהיד הייתה במדרגות ? מה היא אמרה שגילה אותה ? אוף אני לא זווווכר !

TARAFREAK

New member
../images/Emo58.gif ל 7X10

כשווילוו אומרת לקנדי שהיא תחליט איפה כך אחת ישנה .....ואז קנדי אומרת טוב , אני מקווה שאת לא ´גונבת´ את השמיכה בלילה....ואז ווילו קולטת , והתגובה שלה....SIGH

drusilla

New member
או.קיי, אז אני כן ראיתי...

אולי אתם לא יודעים- אבל הפלירטוט של קנדי עם ווילו היה שהן דיברו על סידורי השינה וקנדי אמרה "אני מקווה שאת לא מושכת את השמיכה" שזה יכול להביע שני דברים: 1. קנדי רוצה "לישון" עם ווילו. 2. קנדי יושנת ערומה. אני מעדיפה את הראשונה, אבל זה לא מה שחשוב. ברגע שקנדי אומרת את זה- ווילו פשוט מופתעת לגמרי ובשוק רציני... לא נדמה לי שהיא ממש התגברה על טארה. נ.ב איזה מן שם זה קנדי לבת?????????? (זה לא קנדי כמו ממתק, זה קנדי כמו הנשיא)

DiScoNnecTed

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

הפרצוף של ווילו כשהיא קולטת שקנדי (מה זה השם הזה???????) התחילה איתה כל כך מצחיק!!!!!!! נכון השחקנית שמשחקת את קנדי נראית קצת כמו גירסה מעוותת של פנלופה קרוז?.. עליתי על זה עכשיו

TARAFREAK

New member
../images/Emo58.gif

דווקא שם נחמד , כאשר הוא מבוטא Kennedy ולא candy - כי אז זה ממש מזעזע.....ועוד לא החלטתי אם היא חמודה או סתם מעצבנת...ימים וווילו יגידו..

formersusan

New member
spoiler

Kennedy isn´t such an uncommon name, esp since the assasination of the president. there was even an MTV VJ by that name!! and - WILLOW + another gal : YAY!!!!!!

14מתן

New member
../images/Emo58.gif 710

אבל הקנדי הזאת ממש מעצבנת ! היו צריכים להרוג אותה ולא את הבריטית החמודה תמיד הם יהרגו את מי שאני הכי אוהב נכון ?! נכון !? (מתוך השלוש קוטלות האלה - הפעם )

idan3k

New member
נכון נכון נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

גם אני הכי אהבתי את זאת שהרגו... ואני הכי לא סובל את קנדי!

IDOffryn

New member
לדעתי...../images/Emo58.gif7x10

שלושתן לא רצויות!! הנוכחות שלהן בסדרה רק גורמת למחשבה שאחת מהן תצטרך להחליף את באפי ופיית´ ואני לא ממש שמח עם הרעיון שאחת מהן תהיה הקוטלת הבאה!!(אם לא יהרגו אותן עד אז) ומזהו שחבתי עליו בקטע עם הכישוף של וילו אז מי לדעתכם אמר "עשיתם אותי יותר חזק\ה"(בערך..) הרוע הראשון או דארק וילו??

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif710../images/Emo1.gif

מה?!?!? לא! לא! לא איכפת לי מה או מי... קנדי זאת ההיא עם הקוקיות שנראת כמו תינוקת נכון? אחת מהקוטלות? לא! לא איכס... שיחזירו את טארה אם כבר.

14מתן

New member
לאאאא ../images/Emo58.gif 710

קנדי היא עם שיער חלק אני חושב כהה זאתי שמתה היא בלונדינית או שטני חלק נראה לי (היו חייבים להרוג אותה הא ?! הא ?!) ויש אחת שדי מציקה לי גם עם קוקיות

buffstar

New member
../images/Emo58.gif 710

וואו איך הייתי בשוק אחרי מה שקנדי אמרה לווילו! מילמלתי Bitca , היא לא מוצאת חן בעייני, יותר מידי אגרסיבית.me no like. אבל הפרצוף של ווילו אחרי זה היה שווה את זה:) ממש אהבתי את הנאום של באפי בסוף:)

max2k

New member
משום מה הנאום הזה ../images/Emo58.gif 7

תאוריה- משום מה הנאום הזה נתן לי את התחושה שבאפי תמות אבל המלחמה תנוצח. ובקשר לקנדי, אי אפשר שמישהי תחליף דמות כ"כ נערצת וחיננית כמו טארה אז עשו בדיוק ההפך והביאו מישהי ´טיפלה´ אגרסבית.

buffstar

New member
טיפלה? ../images/Emo58.gif710

טוב שהיא לא קפצה עליה וזהו... בררר בת כמה היא הדרדסית הזאתי?

למעלה