לפרק 6X07

ד י י ז י

New member
../images/Emo58.gif לפרק 6X07 ../images/Emo58.gif

כמובן על המיוזיקל. עד כמה אהבתם את המיוזיקל? ואם היו אומרים לכם לעשות פרק מחזמר אחר , במקום המיוזיקל שאנחנו מכירים , איך היתם עושים אותו? (מחינת עלילה והכל.. איך פתאום כולם שרים וכו..)

קשה ../images/Emo58.gif 6x07

לי לחשוב על מיוזיקל אחר :).. אבל אם היתה אפשרות לשנות, הייתי משנה את מי שהביא את השד(זאנדר) , זה היה נראה לי מאולץ מעט. ואל.

taz512

New member
אני לא בטוח

כי דווקא זאנדר מתאים לזה. הוא הלב של החבורה, הוא זה שתמיד רוצה שכולם יהיו שמחים, אז זה ממש מתאים שהוא יהיה זה שיזמין את אותו שד מזמר. פשוט לא הגיוני שמישהו אחר יזמן אותו. טאז, השד והשירה

העניין הוא ../images/Emo58.gif

איך שעשו את זה..: GILES: If it was in the shop ... then one of us probably... Beat. They all look around at each other. Slowly Xander raises his hand. ANYA: Xander?! XANDER: Well, I didn´t know what was gonna happen! I just thought there were gonna be dances and songs. (to Anya) I just wanted to make sure we´d... we´d work out. (nervous smile) Get a happy ending. לא יודעת מה בדיוק הפריע לי באיך שגילו את זה.. ואל.

taz512

New member
אבל בדיוק בגלל זה זה מתאים

כי זה כל כך זאנדר, הוא הבחור שתמיד הייתה חשובה לו החבורה, שתמיד היה הרגיש. הוא זה שרוצה שכל החבורה תצליח לצאת מהמצב הקשה שבא היא נמצאת. תזכרי שהפרק הזה מגיע אחרי הפרקים הקשים של ההתחלה, אחרי שבאפי חוזרת. זה קשה לכולם. והוא רק רוצה להבטיח שהכל יגמר כמו שצריך. טאז, השד והסיום

כשאני חושבת על זה ../images/Emo58.gif

פשוט זאנדר בפרקים עד המיוזיקל של השישית, לא ממש בלט. אולי זה היה לי מוזר. ואל.

taz512

New member
זה פשוט מאוד

זאנדר לא בולט כי עד הפרק השביעי, מתעסקים בעיקר בבאפי וחזרתה לחיים, ובאיך זה משפיע על דון ועליה. פחות מתעסקים בבאפי, ההתעסקות היא יותר *בבית* בווילו טארה דון ובאפי וכמובן גם בג´יילס. ככה שזאנדר קצת נדחק הצידה, הוא חסר אונים הוא לא יכול לעשות כלום. יכול להיות בגלל זה הוא הזמין את השד, הוא לא ידע מה לעשות הוא חיפש איזשהו מוצא כלשהו למצב. טאז, השד והפשטות

B a n j o

New member
למען האמת ../images/Emo58.gif

לא ממש הפריע לי הקטע עם זאנדר ולא חושב שהייתי משנה משהו בפרק כי די אהבתי אותו ואני לא יודע אם שמתם לב אבל הוא ממש דיכאוני !!! (אני בטוח ששמתם לב
) והמחזמר יושב דרך קבע במיני-דיסק שלי (ממש כיף להקשיב לו בנסיעה של שעה באוטובוס).

max2k

New member
../images/Emo58.gif מוסיקלי

את כל ה Where there´s life There´s hope Every day´s A gift Wishes can Come true Whistle while You work So hard All day המנגינה הזאת הייתה גרוע. וזה חבל כי שאר השיר מעולה.

star lili

New member
מאז שאני ראיתי את המוזיקלי

אני מנסה לחשוב איך פרק מוזיקלי היה יכול להתאים בעונות האחרות של באפי נגיד בעונה השלישית, תארו לכם את באפי ופיית´ מפטרלות בבית קברות או סימטא, ופתאום פוצחות בדואט "הקוטלות", ומערכת היחסים של קורדי וזאנדר הופכת לקטע ריקוד סטאפס משונה, או נגיד בעונה השנייה לג´יילס וג´אני היה יכול להיות דואט נחמד
ובאפי ואנג´ל היו יכולים לשיר על האהבה שלהם שלעולם לא תוכל להתממש... (אהה, בעצם אולי עדיף לכולם שאנג´ל כבר לא היה בסביבה בשביל המוזיקלי...) אה! ובעונה הרביעית, ספייק היה יכול לשיר על התסכול מהצ´יפ המעצבן, זאנדר על המובטלות והעבודות המחורבנות שלו, וג´יילס על כמה שהוא מרגיש מיותר (אה, רגע...) אבל... בטח גם הינו צריכים לסבול איזה דואט רגשני בין באפי וריילי בעצם, עדיף שהמוזיקלי היה בעונה השישית. הם היו הכי זקוקים לזה אז (וגם אנחנו).

ד י י ז י

New member
גם אם הוא היה בעונה השניה זה יכל

להיות נחמד.. שם היו את הזוגות שהכי אהבתי - באפי ואנג´ל , זאנדר וקורדיליה , ווילו ואוז (למרות שאני מעדיפה אותה עם טארה , אבל הו וול..) , ג´יילס וג´ני , ספייק ודרו. יכלו להיות שירים מדהימים! (דמיינו את השיר של ספייק ודרוסיליה..). אבל כמובן , לא שאני לא מרוצה מהפרק כמו שהוא..

או

דרו שרה לבובות שלה.. למרות שקשה לי לדמיין את דרו שרה, אומנם היאפיזמה כמה פעמים בסדרה, היא לא ממש שרה. דואט של ווילו וזאנדר/ווילו , ואוז מנגן ברקע. ואל.

WillowFreak

New member
../images/Emo6.gif לא יודעת מה אתכם אבל...

אני מאוד הייתי רוצה לשמוע איזה שירון של ראש העיר, תחשבו כמה מצחיק זה יכל להיות..
גם שיר של קורדי על כמה כיף להיות פופולרית יכל להיות ממש מעניין...

WillowFreak

New member
אני הייתי רוצה לראות דואט מרגש...

בין אנג´ל לדרלה
משהו בסגנון היי! אני ערפדתי(?) אותך אתה שלי לנצח, אתה רע לנצח בלה בלה בלה... בוא נארגן איזו אפוקליפסה קטנה משלנו ואחרך כך נרקוד בוגי !!

למעלה