לעונה 13

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gif

אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!! חתונת לובי, איזה כיף!!! אבל משום מה יש לי הרגשה שעד שאחד מהם יעזוב את הסדרה הם כבר יתגרשו (מה באמת הסיכויים של זוג באי. אר להישאר ביחד?).

נועה167

New member
הי!../images/Emo58.gif

בלי עין הרע! דווקא נראה לי שלובי הם מהזוגות שנשארים, מידי פעם יש כאלה זוגות (דאג&קרול, קליאו&פיטר ויש עוד כמה) אז אני מקווה שלא יהרסו אותם ושהם גם ישארו. ויש חתונה יאי! חמודים :)

cherryblossom

New member
הי../images/Emo58.gif!

אז זה אומר שהם יעזבו. אני מצטערת להגיד אבל בלי לוקה ואבי אני לא חושבת שאני אמשיך לראות את הסדרה.

נועה167

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

אם הם יעזבו אז באמת אין בשביל מה לראות... בשבילי עכשיו הם הכי מעניינים אותי בסידרה. עדיף שיסיימו אותה וזהו.

למעלה