ללהבת קיץ

../images/Emo58.gif ללהבת קיץ

קראתי עכשיו על כך שתנים מת ופשוט כאב לי הלב. בא לי לרצוח את הפרא המתומטם שרצח אותו עד עכשיו זה הדמות שהכי כאב לי הלב על זה שהיא מתה. וזה למרות שתניס לא הייתה הדמות האהובה עליי בכלל. לזכרו אני פותח שירשור תמונות של תניס.

DARK PROPHET

New member
למה???

למה לפתוח על זה הודעה חדשה?? זה לא חשוב מספיק להודעה חדש וזה סתם.....

Uzumaki Naruto

New member
גם אצלי...

למרות שהוא לא הדמות שלי, גם כאב מאוד לי הלב עליו. הוא כאילו היה הדבק של החבורה, וזה היה כל כך עצוב שהוא מת. זו הסצינה הכי עצובה חוץ מהאשליות ביער האלפים, שלקרמון הייתה את האשליה שרייסט לא צריך אותו יותר. פעם ראשונה שכמעט בכיתי בספר.

python 4

New member
../images/Emo58.gifלסוף של אגדות...

לא היה קטע יותר עצוב בכל הסדרה מהמוות של קיטיארה... כזו דמות משכמה ומעלה מתה כזה מוות סתמי...
.. ועוד כשתניס ויתר עליה לסות' זה בכלל היה דיכאון. דלאמר הזה אני שונא אותו!
וגם את תניס!

Uzumaki Naruto

New member
אוי!!!

סליחה! לא שמתי לב ששמתי ספוילר בכותרת פאק לא לקרוא את ההודעה מעל שמעל! ד"א, אני מצטער להגיד לך, אבל תודה לאל שהכלבה מתה. תיעבתי אותה לארוך כל הדרך.

python 4

New member
הודעת ../images/Emo58.gif וגם הודעת ../images/Emo46.gif

איך אתה מדבר על קיטיארה שלי? של נעליך מעל רגליך, ואל תישא את שמה לשווא! היא לא רק הדמות הכי גדולה שנוצרה ברומח הדרקון אי פעם (ואל תזכיר לי את לאורנה החסודה) יש לה פשוט אופי מושלם: היא סקסית, אמביציונית, חסרת מצפון, וחסרת מעצורים - פשוט האישה המושלמת

Uzumaki Naruto

New member
חחחחח

אני מעדיף את הגיבור, האפל, הדמות המדהימה ביותר ברומח. ולא, זה לא מי נהר... רייסטלין! הוא דמות כראוי! הוא אמביציוני יותר (היא רצתה את העולם הוא רצה את האלים) חסר מצפון (תעשה לי טובה- אני לא צריך להסביר...) וחסר מעצורים!!!!!! (הוא רצה את האלים. הוא גם השיג אותם.) הוא לא האישה המושלמת, אבל הוא בהחלט מקור השראה ודמות נערצת להפליא, בשבילי לפחות. אין כמוהו.

python 4

New member
טוב, רייסט הוא הדמות השנייה

האהובה עלי... בכלל תמיד זה סקרן אותי איך זה ששני אחים (קיט ורייסט) יצאו כאלה אמביציונים וחסרי מעצורים וקרמון - לא. איזה מן חינוך הם קיבלו בבית?
ומי נהר...
... לא מהדמויות המוצלחות של רומח.

סרינה99

New member
גם אני...

תניס היה אמור להיות דמות אצילה כזאת אבל לא ראיתי את אף פעם וקיטיארה עם יותר מדי פוזות

python 4

New member
../images/Emo58.gifלדשל"ק...

אין ברירה, מרגרט וייס היתה צריכה להרוג אותו איך שהוא... אף אחד לא יכול לחיות לנצח. נראה לי שהיא העדיפה שהוא ימות בספר שלה ולא בספר אחר בסדרה. קראתי פעם שהיא אמרה באיזה ראיון שבכוונה היא סידרה לתניס מוות כזה לכאורה סתמי, לא מוות של גיבורים, לא במלחמה למשל נגד דרקון או משהו, אלא מוות סתמי לגמרי, ונדמה לי שזה אמור לסמל משהו...

Miss Pigmelion

New member
../images/Emo58.gifאני מנסה להזכר מתי../images/Emo122.gif

אני בכיתי על מות אחד הגיבורים...בואו ננסה. האמתי, די מוזר לי אבל אני לא זוכרת שבכיתי. ממש מוזר.

KagomeSama

New member
../images/Emo58.gif? נו, שוין...

אני חשבתי שכשסער ימות אני אהיה נורא עצובה, אבל... ישבתי אצל בנדוד שלי, והוא כבר קרא את כולם (אני הייתי באמצע דשל"ח) ואז הוא נכנס לחדר, מסתכל על בנדוד שלי השני, מסתכל עליי, ושואל: "נו, הגעתם כבר לקטע שסער מת?" ואני כל כך רציתי להרביץ לו! אבל אמא שלו באה...

Miss Pigmelion

New member
../images/Emo58.gif-דשלק+נשמות(?)../images/Emo122.gif

הייתי בוכה מתי שהייתי קוראת שגדיל היה מת, אבבבל...קראתי באיזה אתר ספוילר רצחני לגביו וידעתי שאני לא צריכה לבכות עליו.

python 4

New member
../images/Emo58.gif-נשמות...

עוד לא קראתי את הספר האחרון בנשמות, אבל נראה לי שאת צריכה להכין את הממחטות......

../images/Emo58.gif לזה ולהכל

אין צורך
. המוות שהכי כאב לי הלב עליו היה המוות של סער כי הוא הקריב את עצמו. גם המוות של טאניס היה די קשה. המוות של חלמיש לעומת זאת לא הזיז כלום, כנראה בגלל שהוא דמות משנית ואפורה כזאת... ה"מוות" של גדיל הי די עצוב אבל הייתה איזושהי תחושה שזה לא הסוף. המוות של קיטיארה היה סתמי כזה, ולמרות שהיא דמות שאני אוהב, לא התרגשתי כי היא הלכה על הסף(היא הבטיחה את עצמה לסות') וברגע שמעדה הכל פנה נגדה. המוות של פלד גם היה עצוב במיוחד אחרי המשפט האלמותי שלו "זה את זה" כתשובה על ההצהרה של כאוס "אין לכם תקווה. אין לכם תחתונים. מה נשאר לכם?"(
). המוות של שחק גם העציב אותי, אבל אז חשבתי על האובססיה המטומטמת שלו והחלטתי שזה היה לטובתו
. המוות של קרמון וטיקה היה רגיל, כי הם מתו מזקנה. על המוות של מי נהר לא קראתי ולכן לא יודע. המוות של סהר-פז היה גם עצוב, אבל היא כבר הייתה זקנה וכמובן המשפט שהעלה לי את המורל במהלך קריאת מלחמת הנשמות- "I know you Takhisis!". ועכשיו לספוילר ב-ה' הידיעה של מלחמת הנשמות
: המוות ה"דרמטי" וה"טרגי" של סילבנושי את טאקיזיס לא ריגש אותי כלל, לא יודע למה. כנראה כי התדמית של סילבנושי הייתה כ"כ גרועה ועלובה ומעצבנת בגלל זה. שכחתי עוד מישהו שמת?

python 4

New member
../images/Emo58.gif נשמות

נדמה לי ששכחת את לאורנה... זה רק אני או שבנשמות מרגרט וייס והיקמן נתקפו פתאום בחדוות הרג יצירתי במיוחד? הם הרגו דמויות על ימין ועל שמאל באושר גלוי. וממי נהר מת ב- spirit of the wind, שזה בסדרת bridges of time.

למעלה