לטופ 11.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif לטופ 11.

אני לא יודעת כמה מכם יודעים, אבל מחר הולך להיות ערב שירי מוטאון. בבלוג של MJ ניסו להתאים שירים לכל מתמודד, מעניין אותי מה אתם חושבים שעליהם לשיר. הנה כמה מההצמדות שעשיתי רק לחלק מהמתמודדים: פיה ב-Dancing in the Street של Martha Reeves & the Vandellas לורן ב- You Keep Me Hangin' On של הסופרימס פול מק'מותק ב-Ain't Too Proud To Beg של הטמפטשנס ג''יקוב לאסק ב-Flying High In A Friendly Sky של מרווין גיי סטפנו ב-Try A Little Tenderness של אוטיס רדין (מתה על השיר הזה, פול ג'יאמטו עשה לו אחלה ביצוע בסרט "דואט"). ג'יימס ב-Satisfaction גם של אוטיס (וגם זה די רוקי, לא?) קייסי אברמס ב-Respect של ארתה פרנקלין (אז מה אם אשה שרה את זה? עשו לזה מליון קאברים כולל אוטיס משני השירים הקודמים). סקוטי מקרירי ב-Wonderful World של סם קוק (מזכיר קצת קאנטרי). התעייפתי, מי שרוצה להתפרע - מוזמן.

LeAnnDylan

Well-known member
איף../images/Emo58.gif

למי יש כוח לשירי מוטאון?! זה הנושא שאני הכי שונאת אבררר!!#@$

Theshe

New member
טוב, נו.

את מעדיפה קאנטרי על מוטאון? אני בהלם, איך אפשר? גידלו אותך במבצר נעול וחתום? ההורים שלך לא האזינו לשירים של פעם? איך, לעזאזל, אפשר לא לאהוב את זה? בגלל ההורים שלי אני לא מכבה את הרדיו כשמשמיעים יהורם גאון, נהפוכו, אני מצטרפת אליו בשירה! :) טוב, אני קשישה. מודה. טעם חרא יש לי, אבל זה מה יש.

LeAnnDylan

Well-known member
בטח שאני מעדיפה קאנטרי. אין כמו קאנטרי

ואני לא חושבת שאפשר לתת להורים שלי קרדיט. אם הייתי שומעת היום מה שהוריי השמיעו לי בצעירותי מצבי היה רע. מאוד.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gif../images/Emo45.gifגם שלי../images/Emo6.gif

אבא שלי שמע המון מזרחית
אמנם בשנות ה-80 היו לה ליריקס יפים ולא הייתה מזוויעה כמו היום, אבל אם הייתי ממשיכה עם הז'אנר...

DoubleT

New member
איך זה ../images/Emo58.gif? אלה רק השערות, לא ככה? ../images/Emo12.gif

SHTRUDIDI

New member
נראה לי שזה ספוילר בגלל שהיא כתבה את הנושא

כיוון שריאן לא הודיע עליו בתוכנית התוצאות של הטופ 12, למעשה הוא עדיין בגדר ספוילר.

naama59

New member
../images/Emo58.gif

אוטיס נחשב מוטאון? בכ"מ חשבתי שת'יה תוכל לקחת את הגירסה של Colbie Caillat לI Want You Back כי זה קליל ונחמד ויכול לתת לה הזדמנות להראות משהו אחר חוץ מבלדות כבדות ומעייפות. שכתבתי המלצות שלי בIDF כתבתי ללורן בידיוק אותו דבר
וקייסי יכול לתת ביצוע טוב עם What's Going On בעיבוד מגניב.

Theshe

New member
היה גם היה.

למעשה אוטיס הוא זה שכתב את ריספקט שארת'ה פרנקלין ביצעה באופן מעורר התפעלות. אני מקווה שיהיה ערב מעניין ואני גם מקווה שלא יהיה ערב קאנטרי השנה (ליאן, בלי אלימות! :) וסתם התחשק לי לצרף לינק בגלל שהפוסט הזה הזכיר לי את הסרט "דואטים", אולי אחד היפים שיש בביצוע של פול ג'יאמטי (אח, איזה שחקן מעלף). Hello, It's Me למי שלא מכיר זו הזדמנות נפלאה.

naama59

New member
וואלה

מגניב. אני מקווה שלא ייגעו בI've Been Loving You Too Long אבל מצד שני הצד הסדיסטי שבי ממש רוצה שמיישהו יינסה
הביצוע של מייקל אי שם בעונה 7 באודישנים דווקא היה יפה.

למעלה