לזלוטניק ובורן.

../images/Emo58.gif לזלוטניק ובורן.

ובכן, בהנחה שאתה לא בורן או זלוטניק... אני מריץ הרפתקה שאנשי זאב קשורים בה. השאלות שלי הם: 1)מה זה בכלל? אני יודע שאם ננשכים אז הופכים כל ירח מלא לאיזה מפלצת זאב נוראית. 2)איזה עוד דברים בסגנון יש? סתומרת שהופכים כל כמה זמן לאיזה משהו נורא?

ממ

לגבי 2)כיד הדמיון הטובה עלייך.. את אפקט הנשיכה של אנשי הזאב אפשר להעתיק לכל יצור שמתחשק לך. רוצה להפוך אותם לערפדים ? אין בעיה. לחתולים ? בכיף. לחלזונות קטנטנים וריריים ? שום בעיה בכלל. רוצה שהם יעברו את השינוי כל ליקוי חמה ? כל חמש עשרה דקות ? כל מילניום ? לבחירתך. (כמה כיף להיות שה"ם הא ?
) לגבי 1) כל המידע אמור להמצא במגדיר המפלצות. אם יש שאלות מעבר לזה אני בטוח שנשמח לענות

white warrior

New member
אז אולי...

אתה רוצה שאני יעתיק בשבילך את החומר שיש על אנשי זאב במגדיר המפלצות? אני אשמח לעשות זאת....

SabreRunner

New member
דעתי בעניין

אני כבר שיחקתי משחק שבו אנשי זאב הם מרכיב מרכזי. המיתולוגיה הקלאסית של אנשי זאב אומרת שהם נוצרו כקללה על בנאדם יחיד שיהפוך לאיש זאב באור הירח המלא ויהפוך אנשים אחרים לזאבים כשינשוך אותם. עץ לא עושה עליהם רושם והם נרפאים מאוד מהר. אפשר לערוף את הראש שלהם אבל זה לא בטוח יעבוד ועד כמה שאני יודע הם לא בני אלמוות כמו ערפדים. לעומת זאת הדבר היחידי שעושה עליהם רושם הוא כסף, עדיף בקליבר 50 ועדיף מאקדח מכסף. במשחק שלנו היו כמה תוספות לסגנון כמו זאבים אינטילגנטיים שלא הופכים לאנשים אבל עדיין יכולים להיות סאדיסטיים ואכזרים במידה אנושית, כמו איש זאב שמשנה צורה לפי החשק או אפילו בחורה מוזרה שאחרי שריטה מאיש זאב הייתה יכולה להשתנות לפנתר. כמובן שתרגיש חופשי להוסיף מה שבא לך כמו שעשו לערפדים לאורך השנים (ערפד סיני שלא מושפע מכלום חוץ מפתגם מאוד מסוים שמודבק לו על המצח ועוצר אותו וגם ערפד יהודי ואתם כבר יכולים לנחש). הנה לך גם רעיון, הגולם. הגולם היה יצירה של רבי שרצה להגן על הכפר שלו. הוא בנה יצור מחימר וכדי להפעיל אותו צריך לחרוט לו על המצח, במכשיר מסוים או מכשיר מחומר מסוים, את המילה 'אמת' וכדי לעצור אותו צריך למחוק את ה'א'. בטוח תוכל להוציא מזה עוד כמה רעיונות.

למעלה