לגבי הגמר...

HAINEEKEN

New member
ממש לא

העיפו אותו כי הוא לא התאים למשחק של האסטרטגיה ורצו להשאיר אותו במשחק אז שמו אותו באי המתים. הוא קיבל עזרה מההפקה לא פחות מדן. מי שהכי מגיע לה לזכות זו נעמה כי היא הגיעה לגמר בזכות עצמה, והיא מתמודדת לא רעה בכלל(אפילו שנועם אולי יותר נחמד או יותר הגון ממנה זה בכלל לא רלוונטי).

l סיו l

New member
יש לי בדיוק את אותה דעה כמו שלך בקשר לנעם!

אני לא מבינה איך זה הגיוני שיתנו למישהו שהודח באמצע המשחק לנצח? הוא חזק,חכם,בן אדם טוב,סבבה אני מסכימה עם זה והוא באמת בן אדם ששורד, אבל הוא לא שרד את הדבר שהוא הכי חשוב בהישרדות והוא נמדד כל פרק הדחה, ההישרדות החברתית הוא לא אסטרטג,והוא הודח כי הוא לא הצליח לשמור על מקומו ולרקום תוכנית שתשאיר אותו, אני חושבת שהמנצח צריך להיות מישהו חזק,אסטרטג והכי חשוב ששרד את המצב החברתי.

deathly hallows

New member
../images/Emo45.gif

ואם הוא יזכה זה יהיה ביזיון. למרות שלדעתי כל מקרה שדן לא יזכה הוא ביזיון.

TheCandyGirl

New member
צודקת....

ביזיון עם נועם זוכה... ויותר ביזיון עם דן זוכה... [בדרך כלל חוזר לגמר אחד שעף די בסוף... שהצליח להגיע עד למקום הרביעי או החמישי....]

הורס 17

New member
זה לא נכון

מה שרשום שם, גם אני יכול לנחש שזה מה שיהיה למרות שאי אפשר לדעת חוצמזה שבגמר יצביעו כל ה17 מודחים ולא רק חבר המושבעים

הורס 17

New member
כולם.... ויקה אמרה

המושבעים צריכים לבחור רק מי יעלה לגמר מבין נועם מרינה ונעמה בגמר עצמו זה כולם בראיון עם ויקה היא גם אמרה שהפעם הבאה שנראה אותה זה בגמר של הישרדות

themominit

New member
ויקה כנראה *חושבת* שהיא מצביעה

אבל היא לא, זה עובדה שרק המושבעים מצביעים לשני הדברים (גם מי שבגמר, וגם מי שיזכה) . אנחנו נראה את ויקה בגמר, היא בטח תתארח עם כל המתמודדים.

deathly hallows

New member
חח לא הייתי סומכת על מה שויקה אומרת

בלונדינית טיפשה שמקבעת את הסטיגמה.

blur2

New member
היא לא כזאת טיפשה...../images/Emo4.gif

טוב אולי קצת.. "אגוזי"

TheCandyGirl

New member
לא הבנתי מה הקטע שהמושבעים עדיין לא הצביעו...

הרי בהישרדות בחו"ל... המושבעים מצביעים באי... ואז חוזרים לבית... ושם מראים את ההצבעה... איך יתכן שכולם חזרו כבר בחודש אוגוסט.... ובחודש מאי הם צריכים להצביע... זה נראה מאד מגוחךךךךךך....!!!!!!!

למעלה