לגבי הגמר...

deathly hallows

New member
../images/Emo58.gifלגבי הגמר...

טוב סוג של ספויילר... מי שעדיין לא ראה בעמוד הראשי.... לא יודעת עד כמה זה אמיתי, מה אתם חושבים?

אם זה באמת כככה, זה לא רע ../images/Emo3.gif

אבל.. לא יודע למה, זה לא נראה לי אמין. נחכה ונראה

TheCandyGirl

New member
מוכנים לסבול את כל ההתערבויות של ההפקה... אך

דבר שלא יהיה נסבל ----- זה אם דן מנו או נועם יזכו במקום ראשון...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דן היה נחמד שהגיע עד למקום החמישי [בתפקיד החתרן ... והחצוף...] אך לא היה צריך להגיע לגמר אלא לעוף...!!!! נועם... רואים איך באמת 'תפח' באי המתים... [מרוב אוכל טוב..] ולא יכול להיות אחד ש'עף' באמצע המשחק... פתאום ינצח... בדרך כלל מביאים לגמר אחד שהגיע למקום הרביעי או החמישי ונותנים לו צ'אנס... [אך אחד שלא שיחק בעצם בכלום לא מגיע לו לזכות.... אפילו שהוא בחור נחמד וחתיך... ] בקיצור אפשר לסלוח על הרבה דברים בזמן המשחק... אך אי אפשר לסלוח אם בסוף צוחקים על הצופים...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deathly hallows

New member
ולנעמה כן מגיע לדעתך??

השמעון פרס של הישרדות??? הבחורה לא זכתה בכלום בכל ימיה באי ורק בזכות הפתק של אלכס שהוא שם נגד ויקה נשארה במשחק.

TheCandyGirl

New member
שמעון פרס בסוף זכה ... מגיעה לה לזכות כי זה

הרע במיעוטו..... מה לעשות שהיא נשארה בסוף... ולא מישהו אחר ???? מבין שלושת השורדים האחרונים - - - מגיע לנעמה לזכות...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

במה פרס זכה? לכבוד?

נו בסדר, שיתנו כבוד לנעמה ושתלך שמחה הביתה. נעם הוא השורד שיקח את הגמר, די לקשקש, חבל על הזמן שלכם.

TheCandyGirl

New member
פרס הוא הנשיא שלך !!!!!!!!!

ובקשר לנועם הוא האחרון שמגיע לו לזכות....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יכול להיות אחד שלא היה בכלל חצי משחק - - - בכל התחרויות התחכים בין האנשים פתאום יזכה... לפחות נעמה שיחקה את המשחק כולו.. ושרדה... ולכן מגיע לה...!!!!!!!!!!!!!!!!

ומי צריך נשיא? הבכיינית שיחקה? היא רק בכתה

נכון שהוא הנשיא שלי, אבל מה זה נותן? הרי זה תואר שהפוליטיקאים נותנים לעצמם כדי לתת כבוד ולא יותר מזה, זה כמו מן מלך בבריטניה או ספרד, סתם דקוראציה. ובקשר לנעם, בעונה הזו אין מגיע, הכל היה לא פייר ואם נעמה שלך הגיע לגמר היה בזכות דן וההפקה שכן היא רק עסקה בלהתבכיין ושיוותרו לה.

TheCandyGirl

New member
אם בודקים טוב טוב...

היה אם לא היו מצילים את דן... הרי אחרי המלחמה החזיתית הקשה בין דן לנעמה ... נעמה הצליחה להעיף את דן... כולם היו בעדה לאחר מכן... ואם היא רצתה או יותר נכון ההפקה רצתה היא הייתה מעיפה את דן אז.... בכיינות או לא זה לא משנה... כולם שם בכו וזה מה שמשך את המצלמות... הרי ברור כאשר מרינה קיבלה פעמיים חסינות.. היא הייתה אמורה הייתה להעיף את דן לעזאזל... ואז אולי לה היה מגיע הזכות לזכות...!!!! אבל,,,, אם עשכיו מתחילים לתת פרסים ומתנות כי חושבים להיות נחמדים למי שלא הסתכסך עם אף אחד... אז תתנו את המקום הראשון .... ל מ י ה . . . .

לתת את הפרס למי שלא זכה בשום משימה?

אני לא הייתי נותן. נעם לפחות זכה ביותר מ10 משימות, הודח על ידי ההפקה והשבט הלא נכון, הוא לא הסתכסך כי לא היה לא מתי וגם כשזכה ידע לעשות זאת בסטייל וחשוב לא פחות, ידע לנצח ולכבד את היריב, לעומת נעמה שלא ידעה אפילו לנצח ואתן לך שתי דוגמאות: כשזכתה עם ג'יברו נגד סבאנה במשימה ואכלה מול העיניים הרעבות של היריב לעומת נעם שהיה לא פחות רעב ממנה והעדיף לא לאכול רק כדי לא לפגוע ביריבים או כשג'יברו התבקשו לגנוב מסבאנה פריט אחד והיא ביקשה לקחת משהו חשוב לעומת אלכס שריחם עליהם. והייתי מוסיף דוגמא שגם לא ידע להפסיד כשבאחד המשימות ג'יברו הפסידו והיא ישר הלכה לתקוף את ויקה בצרחות והאשמות כשהיתה משימה קבוצתית. אתה צריך להודות לההפקה שהצילה את דן כי אחרת גם נעמה היתה עפה, בעצם כל אנשי ג'יברו היו עפים אם המשחק היה מתנהל כמו בהתחלה.

TheCandyGirl

New member
ההפקה הצילה את נועם בזה ששמה אותו באי המתים..

הרי היה ברור שהוא אוכל את כולם כאשר הם באים נגדו אחד אחד.... [ולכן כל הכבוד לו] אך אם נועם היה נשאר בשבט המשותף הוא היה עף ראשון או שני [וכל זה בשביל לשמור על דן...] הרי לא היו משאירים את נועם או מושיק מול דן.... וזה ברור... [אם זוכרים נכון... כאשר היו שבט הבנים... איך מושיק הצליח להוביל להדחה של נועם בקלי קלות... נועם בן-אדם נחמד מאד ולא מחוספס כמו מושיק או דן בתחמונים...] ובקשר למשימות... לא תמיד צריך לנצח בכל המשימות כדי לזכות במקום ראשון... צריך לדעת לכופף את הראש תמיד ולזכות במשימה החשובה.... [אם שורדים...] נכון שהיה יכול מישהו אחר לזכות... ואולי היה צריך להגיע לגמר... אך בין מי שנשאר לבסוף... אין ספק שהיא חייבת לזכות !!!!!

כן, היא "חייבת" לנצח, בסדר

אבל מה לעשות שנעם בסוף ייקח? נעם הוא ראוי והוא ינצח, לא יעזור כלום

לא מסכים

זה שהיא לא ניצחה באף משימה לא אומר שלא מגיע לה לזכות. מי אמר שצריך לנצח במשימות כדי לנצח במשחק? קוראים לתוכנית "הישרדות". הם צריכים לשרוד.

shaysx92

New member
אז מה אם היא לא זכתה..

למה איזה חשיבות יש לאתגרים העובדה בשטח היא שהאסטרטגיה שלה הביאה אותה ישירות לגמר בלי שהיא תצטרך לזכות באתגרים...

Jen74

New member
את נועם העיפו בגלל שהיה לו סיכוי לזכות

אם לא היו מעיפים את נועם הוא היה אוכל את כולם בלי מלח
נועם צריך להיות זה שיזכה

../images/Emo45.gifמסכימה... או נעמה...

איזה כיף זה ששני המתמודדים שאני אוהבת מגיעים לגמר... ואני שונאת את דן, אני מתה שכבר יפסיד לנועם

חח נו באמת

אם ואם ואם הבן אדם עף, בגלל שהוא היה איום. זה שאם לא היו מעיפים אותו הוא היה מנצח לא אומר שמגיע לו לנצח, כי כן עשו בחוכמה והעיפו אותו.

TheCandyGirl

New member
גם את עומר העיפו בגלל שהיה לו סיכוי גדול

לזכות.... גם את מושיק וגיא וליה... העיפו בגלל שהיה להם סיכוי לזכות.... הרי התוכנית של גיבארו הייתה לזרוק את החזקים בהתחלה ... ולהשאר עם החלשים [משה, יעל...] בהישרדות העונה המשודרת ביס - - [בסין] ישנה אחת אנורקסית... שבהתחלה חשבו להעיף אותה.. ומישהו אמר שהיא לא תחזיק יומיים ללא אוכל, ובכל משימה היא הייתה איומה... ותמיד נכשלת... ומה קורה - - הם נשארו חמישה אחרונים [כרגע] והיא עדיין שם...!!!!! וכל החזקים והבריונים עפו כבר בהתחלה....

למעלה