/לא

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif/לא../images/Emo58.gif

כי כולם יודעים הרי שברוק בהיריון עם בן. אז זה לא ספוילר. הספוילר הוא: שברוק ילדה בערך חודש אחרי שאני ילדתי. (מגיע לי מזל טוב!!!
- יש לנו בן בשם יונתן והוא היום כבר בן חודשיים.
)
אני ילדתי תינוק שנראה כמו עכברון קטן.
ברוק ילדה תינוק שנראה בגיל 3 חודשים.
אני ילדתי תינוק צורח ורוצה תשומת לב שישר נצמד לציצי.
ברוק ילדה תינוק שקט, ובכלל לא הפשיטה את החלוק שלה, אלא לקחה את הילד על הידיים ושום ציצי ושום כלום.
אני אחרי חודש נראיתי עדיין כמו בחודש השישי להיריון.
ברוק אחרי שעה נראתה כבר חטופה לגמרי.
הציצים שלי התנפחו ועליתי איזה 3000 גדלים בחזיות.
הציצים של ברוק נשארו אותו דבר. אפילו אם היא לא מניקה, כי בטח יש לה מיליון מטפלות, עדיין הציצים אמורים לעבור שינוי.
אחרי חודשיים אני בקושי נוהגת.
למחרת ברוק כבר הייתה במכונית עם התינוק שלה.
אין לי זמן לאכול ארוחת בוקר מסודרת.
לברוק יש זמן לערוך חתונה מפוארת כמה ימים אחרי שהתינוק נולד. בקיצור, סתם אני רציתי להגיד שזה בכלל לא נראה ככה!!! כשיש תינוק, הדבר האחרון עליו אני חושבת זה איך להתלבש יפה, אלא טוב אם אני בכלל מתלבשת, ובכלל זה המון המון עבודה, ולא כפי שנראה בסידרה. אבל עדיין, זה נורא נורא כיף - וזה מה שברוק מפסידה - זמן איכות עם הילד שלה.
לא הייתי מתחלפת איתה בחיים!!! (טוב, אולי לא הייתי אומרת לא לאיזו מטפלת, אבל שתטפל אותי, ולא את הילד.
)

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif כתיבה מהחיים-ואם זאת שנונה וכל

כך מצחיקה ומשעשעת.. ברוכה המצטרפת (הידעת שלבני העתידי ייקראו יונתן,ולבתי יעל ???
)
מהיכן את כותבת-זאת אומרת אם זכית לראות את הפרקים המתקדמים

sashkashurik

New member
../images/Emo9.gif

אני לא בדיוק המצטרפת... הייתי פה בעבר, ולאחרונה אני סתם עוקבת, כי פשוט אין לי כל-כך זמן לכתוב. אבל תודה תודה.

SupeRonit

New member
ועכשיו זו הצטרפות רשמית ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

דרך אגב,את משתתפת ב-149 ו/או ב-747 (פשוט כי לא ראיתי אותך שם
)
ובאיחור אופנתי
ענקי

Guy K

New member
הי סשה ../images/Emo13.gif

כיף לראות אותך כאן שוב..! והרבה מזל טוב על הולדת היונתן! מצחיק, אולי יש לזה קשר לחובבי היפים והאמיצים - אבל גם אני (השלישי כבר בשרשור הזה) החלטתי מזמן שלבכור שלי יקראו ככה!

למעלה