לא לקטינים

שלום לכולם תגידי בת בת זה מה

שעושה לך
אז מימני את יכולה לקבל רק
ולא יותר על שגרמת לי לחייך

בת ה י ם

New member
היו הייתה פעם......

נהגת....(ככה מתחילות האגדות לא ?) שנסעה לתומה (!!!) בכביש..מהירות סבירה אורות דולקים ומוסיקה... אמ מה מה ?????????? פנס אחד סוררר לא פעל (יען כי נשרפה) = תעצרי בצד, מאותת לי השוטר (מניאאאאק) - רישיונות בבקשה (אאהה מנומס) "את יודעת שאין לך אור בפנס השמאלי?" - מאיפה אני יודעת ? מה אני נוסעת עם מראה בחזית האוטו ? "טוב, יש לך מנורה ספייר ?" - כן, בבית מלא "טוב אאלץ לתת לך דו"ח" - אאההה אבל למהההה סה"כ מנורה, נו טוב יא הומו תן דו"ח אם זה מה שעושה לך אז מי אני שאהרוס לך את ההנאה, תן חמודי דו"ח. "תגידי מה הטלפון שלך......"
אבל 100 ש"ח דו"ח קיבלתי

sidi

New member
אני

מוכן לשלם את הדו"ח, אחרי שהצלחת להעלות חיוך על פניי

סידי מה קורה שאתה מוכן לשלם

100 ש"ח בשביל חיוך מה זה כל כך יקר אצלך
הבחור עם החיוך הכי אמיתי כאן אסור שזה יעלה כל כך ביוקר כדי לעלות אותו שמעת אז גם לא בצחוק

כל השוטרים מניאקים חוץ מאחד נכון

חוץ מאחד ששיך בעיקר לניקולי אבל במובן מסויים גם לנו לא יהודקה שניקולי לא תראה תכסה את המסך שאתה קורא את זה

angel151

New member
לא יפה..זה לא לעיניין

כי חשבת שאולי יש גם ליהודה חברים לעבודה? וחוץ מזה זה עבודה שלהם .. תאמיני לי עבודה לא קלה !! אני הייתי מסירה הודעה זו ששמת.. באמת.. זה יכול לפגוע ברמה אישית וחבל.

בת ה י ם

New member
ששששששש לא כל השוטרים

מניוקים...... יש לי חבר מקסים שהוא שוטר (טוב נו מפקד מרחב) יש לי בן גרעין שהוא מפקד משטרה אז אני לא מזלזלת בהם ומעבר לזה לבקש פון מנהגת "פושעת" לא נראה לי הגון. סי דיייייייייייייייייייי שב איתנו מבטיחה לך חיוך וסימפטיה

שמעתי קראו לי

אז באתי..מי אמר כל השוטרים מניאקים?? מי??????????? מי רוצה דוח?? אני רושם... תביאו לי רק עט ואני ארשום!!

ניקולי

New member
נשמתי ../images/Emo24.gif

כמה טוב שחזרת הביתה אל תדאג נשמה הם לא התכוונו אלייך הרי אתה יודע ואני יודעת שלא כל השוטרים מניאקים נכון??????? חוץ מזה תוכל לרשום לי דוח?? אני מאוד יעריך את זה... אח"כ אתה יודע.. נשלים כזה נעשה בכאילו את המשחק של השוטר והפושעת.. חחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך נשמתי

ניקולי

New member
את האמת נופרוש

אני ממש לא אוהבת לריב במיוחד לא עם יהודה.. אבל גם נכון שלהשלים זה הכי כיף יש לנו דרך מיוחדת

למעלה