לא ברור לי

zfard

New member
../images/Emo58.gif לא ברור לי

אוקיי, התאפקתי עד שאני אגמור את הספר כדי לבוא לפורום, יש משהו שלא ברור לי- כשהארי ודמבלדור במערה, ודמבלדור מבין שהדרך היחידה להפטר מהנוזל הירוק זה לשתות אותו: * למה הוא לא שופך אותו לאגם הכהה? כי זה יעיר את האינפרי? אבל אז הוא פשוט יכול להבריח אותם בעזרת אש, לא? * את הכוס שבעזרתה הארי משקה אותו בשיקוי, הוא הרי בורא יש מאין, אז למה במקום לשתות הוא לא בורא גם דלי ולתוכו מרוקן את השיקוי?..

ToryMaster

New member
כנראה שזו הנקודה ../images/Emo58.gif

הוא אומרו את ציטטת, שהדרך היחידה להגיע אל ההורקרוקס היא לשתות את השיקוי, ממש לשתות אותו. זו הסיבה שלא מספיק לשפוך אותו או לרוקן את הקערה. [ובינינו, כמה משעמם זה היה אם הפיתרון היה כזה פשוט?]

lgmtk

New member
אם אני זוכר נכון ../images/Emo58.gif

עלו כמה רעיונות על זה שאם הוא ישפוך את השיקוי, הקערה רק תתמלא מחדש.

Gizmo16

New member
אני אוסיף על מה שאמרו../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

או לפחות אשתדל... לשפוך, להמציא דלי, באותה מידה יש אלף אפשרויות- הוא יכול היה לזמן איזה גמדון בית או חיה (כמה שזה לא דמבלדורי) שישתו את זה, או אפילו להביא שואב אבק שישאב את השיקוי.. יש מלא אפשרויות, והייתי סומכת על דמבלדור שאת הטובות ביניהן הוא ניסה בעזרת הלחשים שהארי שמע אותו אומר... ככל הנראה הוא הגיע למסקנה שהדרך היחידה היא לשתות את השיקוי

Me¥tal

New member
אי אפשר לזמן אף אחד ../images/Emo58.gif

כמו שדמבלדור והארי לא יכלו להתעתק למרכז האגם, כך גם גמדון בית לא יכול היה להגיע לשם.

J Halliwell

New member
אני דווקא ../images/Emo58.gif

חושב שלא הייתה שום הגנה חיצונית על השיקוי - זאת אומרת...המגן שהיה עליו זה לא משהו חיצוני שוולדמורט הוסיף אלא הגנה של השיקוי על עצמו. כך שגם כשהוא כבר בתוך הכוס הקסם שלו לא מאפשר שום דרך אחרת להיפטר ממנו חוץ מלשתות אותו.

למעלה