לאול סטארס

מטר9

New member
../images/Emo58.gif לאול סטארס

שאלה מהצ'אט של ג'נה .ל.: ?Were you surprised at the hostility from Lex, Alicia , Kathy and Tom Jenna L: Yes. Very surprised. I don't know what game they thought they signed up for, but I signed up for a game where you put friendships on the line. Eventually you have to vote everyone else out if you want to be Sole Survivor. They were big babies. I like them as people, but as part of the game, emotions are going to run high. You have to separate the real world and SURVIVOR.

בר1983

New member
הישרדות 8 ההפתעה ../images/Emo58.gif

זה לא קשור לשרשור שלך , אבל לא בא לי לפתוח שרשור חדש ! בקשר למליון השני , קראתי עכשיו שהם יגידו לכל משתתף כמה אחוזים הוא קיבל והם יתחילו מזה שקיבל הכי פחות קולות עד למנצח הגדול , זה יכול להיות משפיל לכמה מהתמודדים ! הערכה שלי : 6 האנשים שיקבלו הכי פחות קולות : טינה , אמבר , אלישיה , סו , ג'רי ולקס . (הסדר לא חשוב) 6 האנשים שיהיו באמצע : ריצ'רד , ג'נה מ. , ג'נה ל. , איתן , קולבי ושי אן . 6 האנשים שיקבלו הכי יותר קולות : טום , רוב צ. , רוב מ. , קתי , רודי ורופרט . לפי דעתי השלושה שיקבלו את רוב הקולות יהיו : רוב מ. , רודי ורופרט.

מטר9

New member
וואו מגניב! ../images/Emo58.gif

ההימור שלי: 6 האנשים שיקבלו הכי פחות קולות: טינה, אמבר, ריצ'ארד, סוזן, ג'רי ואלישיה 6 האנשים שיהיו באמצע: ג'נה .ל., לקס, ג'נה .מ., אית'ן, שי אן וטום מקום 6: קולבי מקום 5: קת'י מקום 4: רוב .ק. מקום 3: רודי מקום 2: רוב .מ. מקום 1: רופרט (כאילו שזה לא ברור...)

../images/Emo58.gif הפרק האחרון-אולסטאר..

הרגע ראיתי את האיחוד..(נכנעתי..למתח..הפרק האחרון לא הוריד לי.. ) אני מאוכזב(אך לא מופתע..) לראות את רובמבר.. קיויתי שג'נה תנצח מהרבעייה שנשארה.......... אבל הייתה הפתעה מצוינת הביאו מכונית למלכה!!!!!! הייתי מאושר עד הגג שגם שי אן זכתה במשהו...... לגבי הקולות מתי חושפים אותם? מקווה ששי אן תזכה כי מכל אול-סטאר היא היחידה!! שבאמת מגיע לה לנצח..(טוב נו אולי גם..לקתי מגיע לנצח...)

n l m

New member
../images/Emo58.gifגם אני

הצבעתי שי אן אבל זה יהיה או רופרט או רוב מ. (בגלל שהרבה מעריצים של רופרט והשאר ראו את הכותרת שהייתה באתר WHO DO YOU THINK DESSERVE TO WIN והחליטו שלמרות שאהבו את רופרט או מישהו אחר רוב שיחק ת'משחק הכי טוב ולו מגיע לזכות, כך לפחות מהפורומים ראיתי) אז או רופרט או רוב למרות שאני ממש מקווה ששיאן כי רוב כבר זכה ב250000

מסכים../images/Emo58.gif +שאלה..

הפרק שבו חושפים מי הזוכה הנוסף יופיע מחר באתרים של הטורנטים נכון?! הימור שלי: מקום 1- רופרט למרות שאני לא מבין למה.. מקום 2- שי אן המלכה כ"כ בא לי לראות אותה בעונה נוספת!!!נראה לי שאמריקה באמת תבין מי ראויה להיות המנצחת... מקום 3- רוב צ/מ... כי הם מניאקים ומה לעשות שהקהל אוהב מניאקים..(למרות שאני תמיד בעד הנשמות הטובות..).... מקום אחרון - ג'רי הקהל האמריקאי אוהב לשנוא אותה!! או אלישיה - איכזבה בענק!!

Boran

New member
הדיון נסגר כאן.

אם תרצו אתם יכולים להמשיך אותו במסרים פרטיים.

למעלה