כמה תמונות..... טוענים שזו תמונה נדירה...אני אישית לא ראיתי אותה אפ'פעם...
T TetiBETTY New member 11/8/03 #1 ../images/Emo58.gifכמה תמונות..... טוענים שזו תמונה נדירה...אני אישית לא ראיתי אותה אפ'פעם...
T TetiBETTY New member 11/8/03 #2 תמונה ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מהקליפ לאקי... *התווספו עוד תמונות לגלריה של בריטני בהיותה קטנה*
תמונה ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מהקליפ לאקי... *התווספו עוד תמונות לגלריה של בריטני בהיותה קטנה*
S slave4brit New member 11/8/03 #3 ../images/Emo42.gifלא נדירה ולא שמפו../images/Emo70.gif יש לי אותה בפרטים של האייסי תקפצי לבדוק |בלןנדה|
../images/Emo42.gifלא נדירה ולא שמפו../images/Emo70.gif יש לי אותה בפרטים של האייסי תקפצי לבדוק |בלןנדה|
T TetiBETTY New member 11/8/03 #15 איזה ../images/Emo25.gif מכל ה ../images/Emo23.gif...../images/Emo26.gif
I i4britney New member 12/8/03 #18 איזו נוסטלגיה... תמונות מדהימות... היא נראית שם כל כך צעירה ויפה , אי היו ימים ועכשיו הם כבר לא חחחחחח אני נשמע כמו סבא זקן אבל עכשיו הם יותר טובים עבורי לפחות ואני גם מעדיף את בריטני של היום
איזו נוסטלגיה... תמונות מדהימות... היא נראית שם כל כך צעירה ויפה , אי היו ימים ועכשיו הם כבר לא חחחחחח אני נשמע כמו סבא זקן אבל עכשיו הם יותר טובים עבורי לפחות ואני גם מעדיף את בריטני של היום
S slave4brit New member 12/8/03 #19 ../images/Emo42.gifכן, זכרונות לפני כמה יובלים.. אם ככה, יש לי תמונה יותר טובה.. תמונה מקום המדינה
T TetiBETTY New member 12/8/03 #20 צודק....חמודה הילדה שמה...../images/Emo13.gif יש לי הרגשה שיצא ממנה משהו בעתיד הלא רחוק...