כללי עלילת עונה 9

kinspirit

New member
../images/Emo58.gif כללי עלילת עונה 9

אוקיי, אני לא אגיד לכם מה הספויילר כדי שתקראו בעצמכם וכשתגיעו למשפט המחץ תגיבו בדיוק כמוני - "מה?!" אני רק אגיד שלא מדובר בספויילר על דמויות אלא על הכיוון של עלילת עונה 9 מבחינת המיתולוגיות שהיא הולכת לעסוק בהן. קריאה על אחריותכם בלבד
עוד לא החלטתי אם מי שחשב על זה הוא פשוט גאון, או שהוא נפל על הראש...מצד שני זה יכול להיות גם שניהם...

../images/Emo58.gif אוי זה מעולה!

מעולה לחלוטין. כל הכבוד להם. צעד אמיץ לחלוטין. יהיה מעניין לראות כיצד הצופים יגיבו והאם זה יעלה את קרנה של הסדרה או שמא יפיל אותה. מעניין עוד יותר גם להשוות בין הכיוונים שסטארגייט לוקחת ובין הכיוונים ש"זינה" לקחה בזמנו עם כל עלילת סין

Echelon

New member
הממם נחמד

אני לא הייתי ממש בעד עונה 9, אבל מצד שני גם לא הייתי בעד עונה 8 ממש, והתברר שטעיתי. אני באמת מקווה שהסדרה לא תהרס, אבל אני סומך על היוצרים.

burhtk1

New member
אהאהםם.. לא ממש הבנתי.. ../images/Emo58.gif

העונה התשיעית תעסוק בזה שנראה מאיפה הקדמונים מגיעים? ויהיו אויבים חדשים? וגם לא הבנתי מה זו החרב הזאתי.. ולמה היא כל כך חשובה..

lulit

New member
זו ה - Excalibur

אם האגדות של המיתולוגיה הבריטית. יש סיפור מאוד גדול מאחוריה. ניתן לקרוא עליה עוד בלינק המצורף..

kanshoof

New member
נחמד מאד +נצל"ש בלי

הרגע סיימתי לראות את העונה השביעית (פרק נחמד מאד, אבל ציפיתי ליותר) בקיצור: האם לחכות לערוץ ראשון (מתי הוא יתחיל לשדר את עונה 8 בערך) או לבקש מהדודות הטובות מאמריקה לשלוח לי את הפרקים ? תודה.

kanshoof

New member
וואלה. אז אני אשלח מכתב לדודה פאניה

ואבקש ממנה לקנות לי את הדיוידי של העונה השמינית ליום הולדתי. זה ממש טוב דודה שגרה בארה"ב, המשלוח לא עולה כלום, ומימלא כל כמה חודשים היא מגיעה לביקור בארץ. נחמד לראות שיש לעוד כמה אנשים פה דודות בחו"ל.

Echelon

New member
באותה הנשימה -
עונה 2

העונה שאני מדבר עליה היא כמובן על אטלנטיס. כמו שראיתי במקומות אחרים, לא ברור עדיין מה יהיה עם פורד, שמעתי שאולי יהיה קבוע צוות חדש בסדרה ולמרות שניווכח בכך כבר מחר, אבל העונה הראשונה מסתיימת "בלתי גמורה" - Cliff Hanger. הסיום גם הולך להיות מאוד מותח ממה שבהבנתי, ואני לא רוצה להרוס פה לאחרים.

למרות שאיני נוהג לכתוב כאן

אני יותר מהצופים בפורום (אין לי הרבה דברים חכמים להוסיף על מה שנאמר פה) לפי דעתי עד כמה שאני מת על התוקפה .... המיתולוגיה המצרית\יונית\סינית\עברית וכו' לא אמורות להשתלב ולא ישתלבו עם אקסקליבר

למעלה