יש לי שאלה בפרק 22

../images/Emo58.gif יש לי שאלה בפרק 22

שרה מתה? אני ראיתי את הפרק וזה נראה שהיא מתה אבל אני מקווה שלא זה הפרק האחרון לעונה? מתי תגיע העונה השניה? יש לי הרבה שאלות ואני מקווה שתענו לי עליהם כי אני מאוד סקרנית

לילי 22

New member
עונה 2 ../images/Emo58.gif תחלופת שחקנים

בעונה ה 2 של "נימלטים" ישנה תחלופה רצינית של השחקנים קבועים בגלל התחייבותם של השחקנים לסדרות חדשות שעולות לאוויר בקיץ -חורף 2006 בארה"ב. קמיל גואטי AKA החברה של סוכרה ,מריקרוז, לוהקה לסדרה חדשה ומצויינת ששמה THE NINE(ראיתי את פרק הפיילוט, מומלץ "לרכוש"). פטרישיה וויטיג ,AKA סגנית הנשיא, קרוליין ריינולדס, גם היא לוהקה לסדרה החדשה בשם BROTHERS & SISTERS ולכן את תפקיד הנשיאה תגלם שחקנית אחרת דבר שלי אישית יפריע מאוד כי דמות הנשיאה בגילומה של ויטינג היא מאוד דומיננטית וחזקה המותירה רושם רב על הצופה ולכן העדרותה של השחקנית יראה כ"פאק" הפקתי גם לצופה הממוצע של PB. גם את ג'ון בילינגסלי AKA אחי הנשיאה, טרנס סטדמן, לא נראה בסדרה יותר כי גם הוא לוהק לסדרה החדשה THE NINE (נו מה יהיה? הם גנבו חצי מהקאסט ה 9 האילו
) ולכן הוא יוחלף בשחקן אחר בסדרה.

DevilGirl92

New member
מה? אוי זה נשמע רע

וכאילו יעשו שכלום לא ישתנה, עדיין יהיו טרנס והסגנית הכלבה אבל השחקנים ישתנו וזה יפריע לצופים בעיניים? בעעע

Gilliana

New member
רע מאד באמת

אם יש דבר שפוגע באמינות של סדרה הוא החלפת שחקנים שגילמו דמויות מסויימות בשחקנים אחרים שמגלמים את אותה דמות. האם זו התחלת הנפילה של "נמלטים"? ההיסטוריה אומרת שכן...

מילא מרי קרוז וסטדמן../images/Emo58.gif

אבל סגנית הנשיא?????????למה להחליף אותה?..?... פטרישיה וויטיג עושה את תפקיד סגנית הנשיא בצורה הראויה והאמינה ביותר...אני אישית חשבתי שלאור התפתחות העלילה דמותה תקבל נפח חשיבות..כעת לא בטוח שעם שחקנית אחרת זה יבוא לידי ביטוי

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif עונה 2 שחקנים

אז מסתבר שפטרישיה וויטיג (הנשיאה) עוזבת את PB כי היא מעדיפה לעבוד עם בעלה קן אולין (חמוד אמיתי בסדר שלושים ומשהו)שהוא המפיק של הסדרה החדשה שלה...האמת, אני לא מאשימה אותה .

יאסון1234

New member
את טרנס סטדמן גם ככה לא ראינו,

עד פרק 21 לפחות שלא יודע מה יקרה בו ואחריו אבל אולי נופתע

Gilliana

New member
לא ידוע ../images/Emo58.gif

אבל עפ"י כל ההערכות - כנראה שלא.

LoKa18

New member
חחחחחח פיטרוש הזההה....

מורעעעעל