אזהרה ספוילרים כבדים... מי שרוצה לראות איך תראה הדמות החדשה בסדרה (שתצטרף רק לפרים האחרונים,השלושה האחרונים ליתר דיוק) תגולם בידי Daniel Roebuck אהה וזה גבר אם לא הבנתם לבד.. (אפשר להריץ חיפוש ב אייאמדיבי על השם...) בקשר לקטע שנגלה מה היה במטוס, כבר מזמן אמרתי כאן (שבועיים וחצי ככה) שבפרקים האחרונים בם יחזרו הרבה לפני ההתרסקות.. (את זה מסר אחד השחקנים למעריצה שהסתובבה ליד הסט וראתה את כולם (כולל אלו שלא לקחו שום חלק בסדרה)מצטלמים במטוס ולכן זה לא לגמרי אמין...) בפרק 22 לא רק שיתמקדו בקייט אלא גם ידברו על המטוס הקטן שלה ולמה הוא כל0כך משמעותי לסדרה... בזה יעסקו הפלאשבקים של הפרק... השחקן איאן (בון|)מסר בעצמו שני פרטים.. האחד שבפרק האחרון של העונה נקבל טיפה מושג מזה היצור הזה (פרק אחרון=החלק של השעתיים) וגם שהוא יחזור עד סוף העונה (לא ידוע אם בתור גופה או בתוך פלאשבק(בשביל הבטן שלי אני מקווה שבתוך פלאשבק)) יש השערות חזקות של מי שימות (אוקיי אני מזהיר כמו שבקשתם אל תקראו אם אתם לא רוצים לדעת {כמובן שאלו רק השערות אבל הן חזקות}) בין הגוש ספוילרים למטה רשום השם... זהו הספוילר האחרון סלחו לי על המגילה...
המפיק אמר שנראה את האישה שבעלה הלך לשרותים (רוז) עוד פעם לפני סוף העונה... עוד הוא אמר שהפרק האחרון של השעה וחצי הוא MIND-BLOWING ושזאת הדרך הכי טוב לסגור את העונה... עוד הוא אמר שבפרק האחרון נגלה אתה שתשובות לשאלות הגדולות.. מה שהוא מבטיח יעלה שאלות יותר גדולות.. (מה שאומר לצערי שיהיו לנו שאלות ענקיות שלא נדע את התשובות להן עד ספטמבר ..