יום שני אמריקה :

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
../images/Emo58.gif יום שני אמריקה :

או - "מה זה החרטא הזה?" בכלל לא שמתי לב לרוב הפרק. ג'קי באה לדבר עם סטפני בלה בלה בלה, ניק מנחם את ברוק בלה בלה בלה, סטפני מספרת לרידג' שברוק יודעת בלה בלה בלה. היתה סצינה אחת שווה ציון. ברוק בבית בוכה ובוכה על מר גורלה. רידג' בבית שלו עם טיילור במיטה. המצלמה מתרחקת ממנו והמסך מתחלק לשלושה חלקים. ברוק בוכה בצד שמאל, רידג' בוהה במדליון שהוא נתן לבכיינית בצד השני, וסטפני מחייכת למעלה. מה נסגר בראדלי? עד שהתחלנו להנות מהעלילה אתה מתחיל להרגיז עם העריכה? ומה עם פסקול חדש? הצילו!!! (בסופו של דבר אני באמת מרוצה אבל מהיפים. אין לי מושג מה הולך לקרות, לא קורא ספוילרים ולא מצליח אפילו לנחש. מהמם!)

גרטה1

New member
מסכימה עם כל מילה

בדיוק מה שהרגשתי שצפיתי בפרק. הסצנה הסופית חיזקה בי את מה שטלי כתבה לפני כמה ימים-כנראה היפים והאמיצים רוצים ללכת על פרס הבימוי-העריכה היתה באמת נראית כאילו סטפני "המח" מאחורי 2 התמונות של רידג' וטיילור מצד אחד וברוק בוכה מהצד השני. בכלל כל הקטע עם רידג' וטיילור ומעברים לברוק עם התמונה מאד הזכירו שברוק היתה עם ניק בהוואי והראו שניה מפה ושניה את רידג' מצייר את ברוק-שחזורים כבר אמרנו?

זה מאוד עצוב

זה מה שאני חושבת לפי התקצירים פשוט מרחמת על ברוק ושתיחנק טיילור מה היה בדיוק עם רידג וברדגט

אוי, אני דווקא

מאוד נהניתי. באמת! פרט לטריאלוג המחריד בין רידג'-זו שאין לומר את שמה-דנטה. היה פרק טוב מאוד. בסיום ממש עמדו לי דמעות בעיניים. אני לא חושב שזה יכול לקרות לי עם דמויות אחרות (אולי סטפני). ברוק מלווה אותנו כבר 18 שנים במאבק להשגת רידג' וכעת היא שוב כשלה. אלוהים. איזה ייאוש
והמנגינה הזו, ג'יזס, עוד שנייה קפצתי מהחלון. אני דווקא אוהב את העריכה החדשה, היא מחייה קצת את הסדרה. (ואגב - שמתם לב מה משותף לכל הפרקים הטובים? כל השחקנים מעל לגיל 25
)

יניב1

New member
גם אני. מכל רגע...

ה"קליפ" הזה שסגר את הפרק היה טוב. וגם עריכת החלונות (מישהו הזכיר כאן את 24?) הביא טאץ' חדשני שדי אהבתי - זה היה חזק, למרות שזה גם נראה כמו שידור חוזר מאתיים אלף של ברוק שוב פעם - לבד. אבל חוץ מזה... הסצינה בין ג'קי לסטפני היתה משעשעת. בפרט כשג'קי הבינה שסטפני "לא מבלפת": "או אלוהים, אז למעשה גרמת לעצמך לקבל התקף לב!" או "עכשיו זה הופך אותי להיות בצמרת מועדון החברים שלך" - וסטפני במבט מתפתל עם המכשירים סביבה "נראה לך שאני עובדת פה על מישהו?"
זה היה טוב! סצינת ברוק וניק והכימיה ביניהם רק מוסיפה שוב פעם שהם לפחות מבחינתי הזוג הבא של הסידרה הזאת. די כבר עם ברוק ורידג' - זה פאסה. ניק נשמה טובה, יעשה הכל בשבילה וגם יש לו השפעה אדירה עליה ("אני כל כך מנסה לא לשנוא אותו (ברוק, את רידג')" - או "אני מבינה שזאת לא סטפני, זה בגלל שרידג' חלש! זה מספיק טוב בשבילך?" - וניק בתשובה, "כן, זאת התחלה טובה," - מעולה! ורידג' הדפוק הזה? חשבתי לשנייה שאחרי שניק ניתק לו בפרצוף הוא ייקח את הרגליים ויילך לחפש אותה. פעם הוא היה מבין תוך שנייה איפה ברוק נמצאת, מה קרה לתחושות בטן שלו, פתאום אין לו מושג איפה להתחיל? ואלוהים, היא כל כך הרגיזה אותי עם הקדושיות הזאת שלה ב:"זה בסדר, לך לברוק, יש לנו את מחר בלילה ואת הלילה למחרת ואת שארית חיינו" - מתחסדת שכמותה, כל כך התאכזבתי שרידג' כל כך מהר התקפל ועזב את דנטה. שונא אותה יותר ויותר מיום ליום! הדבר היחידי שחבל עליו הוא שסטפני תוכיח שהיא צדקה כל הזמן כמו שהיא כבר אמרה היום, שברוק רצה ישר לזרועותיו של ניק - ושהיא שוב, תפגע בברידג'ט. בא לי לחנוק את בראדלי על שהוא שידך בין ניק לברידג'ט, הוא הרי ידע שטיילור תחזור הדביל הזה. דביל מושלם! ולסיום, הרצון שלי להשיב את שילה חזרה אפילו בתפקיד אורח רק הולך ומתגבר, רק בשביל שהיא תירה (שוב) בסטפני - למוות ובטיילור שהפעם תמות באמת. לא מאמין שפעם אהבתי אותה את המתחסדת הזאת. איכס!

למעלה