יום שלישי

Mikel20

New member
מה נסגר עם הבחורה הזאת?

חולנית זה לא מילה...אם למישהו היה ספק שברוק מנסה להשיג גבר באמצעות ילד עכשיו זה ברור כשמש.. מצטער, היא לא אוהבת את ניק, דברים כאלה לא עושים מאהבה אלא מאובססיה... ניק במשפט השבוע :"אני מאוהב בך, לא בשחלות שלך"

Mikel20

New member
../images/Emo58.gif רביעי- אני מריח מה הולך לקרות

אמרו פה את זה מקודם...אני רק אחדד: לדעתי ברוק תצליח למצוא את המבחנות שישמשו את ניק וטיילור ותצליח להשתיל שם את הביציות החולניות שלה, ואז טיילור תגדל את הבן של ברוק וניק אצלה בבטן ולא תדע את זה עד שיהיה מאוחר מדי... אם זה הכיוון, זה מגעיל וחולני ולא מגיע לטיילור המסכנה, אבל בתאכלס, עלילה גאונית. זה בטוח יקושר איכשהו לעובדה שהרופאה באה היום וקראה לברוק "מיסיס מרונה", אחרת לא היו מכניסים את זה

../images/Emo47.gif כן, גם לי נראה.... ../images/Emo58.gif

מיי גאד! Taylor is having Brooke's baby - what a story! "קצת" מעוות וחולני - אבל לפחות לא משהו ממוחזר ובהחלט מאוד מעניין. בסוף טיילור אחרי שתצא מההלם והגועל תרצה לגדל את התינוק והיא וברוק יילחמו ויהיה שמח.

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif חמישי.

רידג', רידג', רידג'... עליך לקחת כמה שיעורים משילה! תחזור אחריי: נפטרים מכל הראיות אחרי שמבצעים פשע! נפטרים מכל הראיות אחרי שמבצעים פשע! נפטרים מכל הראיות אחרי שמבצעים פשע! נראה אותך יוצא מזה עם לייטנט בייקר במשרדך.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifיש לו עוד הרבה מה ללמוד

שיקח כמה שיעורים אצל סטפני בינתיים, היא מתפקדת מעולה כיועצת...היא אפילו הודתה שהיא היתה עושה בדיוק את אותו הדבר במצבו. אני מאמינה שרידג' יצא מזה די בקלות, סך הכל מדובר בלוטננט בייקר וכבר ראינו שהוא לא בדיוק הבלש החכם שמצליח לפענח פשעים בעצמו. הרי האשמה צריכה ליפול על ניק אז אני בטוחה שרידג' אפילו לא יראה לו כחשוד.. נראה לי שלכולנו ברור שטיילור הולכת להרות עם ילד של ברוק, אני חייבת להודות שאני לא מתה על הרעיון אבל לפחות לא ממחזרים לנו עלילת מי האבא ישנה, אז זו כבר התקדמות

Mikel20

New member
זו תיהיה עלילת

"מי האימא"
ברוק וטיילור יריבו שנים מי צריכה לגדל את הילד. למען האמת לא נשמע הכי מדהים.

S c a r l e t t

New member
תלוי מי תנצח../images/Emo3.gif

בגדול אני בכלל לא מתלהבת אבל אני מעדיפה את זה ממשולש בין טיילור ניק וברוק..

ניני10

New member
../images/Emo58.gifמי זה היה בטלפון...?

אולי זה שין עצמו שקם לתחייה...מים מילאו את ריאותיו והוא הצליח לצאת מהשק המסרי מקרקעית הים ולשחות אל טלפון ציבורי קרוב בכדי לצלצל לפלפון שלו אותו שכח במדרד...או שזה היה מישהו אחר...חחח

למעלה