יאגו - פרק 65

Hurakano

New member
../images/Emo58.gif יאגו - פרק 65

הפרק של היום חוספינה מסתירה ממלינה את הסוד של לוסיו, אומרת לה שהיא רוצה לנוח, ושהיא כבר תמשיך לדבר איתה מאוחר יותר. מורנה מגיעה לבית סירניו שם מחכה לה לאורה שאומרת לה שהיא רוצה ללכת לבקר את טום, אבל מרסדס מתקשרת ואומרת שטום כבר בדרך הביתה. כשהוא חוזר כולם מקבלים אותו, לאחר מכן מורנה חוזרת עם לאורה לבית שלה ומגלה לה שהיא הייתה עם יאגו, אבל למרות זאת היא תתחתן עם טום. יאגו בורח לכנסיה, שם הוא מוצא מחסה. האב אטיליו רואה אותו, מחביא אותו ושומר בסוד על זה שהוא בכנסיה. למחרת מורנה הולכת לדבר עם גרדל, שאומר לה שיאגו ביקש ממנה לשכוח אותו, כי הוא לא רוצה לקשור אותה לצרות שלו. מורנה הרוסה מהידיעה ויוצאת החוצה בוכה. אטיליו מדבר עם יאגו. יאגו מספר לו שטום הוא ערמומי ושהוא משקר למורנה לגבי המחלה שלו ושהוא סתם רברבן ושחצן. יאגו אומר לו שמי שבאמת אוהב את מורנה זה הוא (יאגו), אבל הוא לא רוצה לקשור אותה לבעיות שלו ושהוא מוותר עליה. אטיליו מבקש מיאגו את המספר של מורנה והוא נותן לו אותו. חוספינה ומרסדס הולכות לדבר עם פראגה על הנושא של יאגו, פראגה אומר לחוספינה שאדולפו ידע סוד חשוב ובגלל זה רצחו אותו, והוא מוכן להישבע שזה לא היה יאגו שרצח אותו, למרות שמרסדס טוענת שיאגו הוא הרוצח. אחר כך הן הולכות לכנסיה, שם חוספינה מבקשת מאטיליו להמשיך לשמור על הסוד שאדולפו חשף לו בוידוי. מרסדס מגלה שיאגו מתחבא בכנסיה ומדווחת למשטרה. אניבל חוטף מכות (שוב) על זה שלא גילה איפה נמצא יאגו, אבל אחר כך רנסו משחק אותה "הטיפוס הטוב שרק רוצה להכיר חברים חדשים" ומבקש מאניבל שיספר לו הכל על יאגו. המשטרה מצלמת תמונות של ז´מיטה ומפיצה אותן בכל בתי החולים, כדי לגלות איזה בית חולים עשה לו את הניתוח פנים אחרי השריפה. טום מצפה לתוצאות של הבדיקות שעשה. אטיליו קורא למורנה, היא באה לכנסיה, והוא אומר לה שהיא חייבת לשכוח מיאגו ולמלות את הבטחתה לאלוהים. לאחר זמן קצר היא הולכת לתא הוידויים כדי להתוודות. יאגו שיושב בצד השני, במקום של הכומר, שומע את הוידוי. מורנה מספרת שהיא תתחתן עם אדם שהיא לא אוהבת ושלעולם לא תוכל לאהוב שהיא מתחתנת רק בגלל ההבטחה שלה לאלוהים, ושהיא אוהבת ותאהב תמיד רק אדם אחד. היא מבקשת שישחרר אותה מהחטא הזה, ויאגו אומר לה "אני משחרר אותך" (!!!!!). מורנה הולכת, פראגה בא, ניגש לכמרים ושואל כמה כמרים יש, הם עונים לו "יש 2". פראגה מתבלבל, ניגש לתא הוידויים שמורנה יצאה ממנו, פותח אותו, מגלה שם את יאגו ו... "you are under arrest" סוף.

Hurakano

New member
לפרסם עוד ?

זה אחד מקצירים ארוכים ומפורטים, חשבתי לפרסם אותם כל יום, אבל ירדתי מהרעיון, כי אין לי כוח לתרגם כל יום כזה תקציר. מקסימום אם יש פרק מעניין שאתם חייבים לדעת מה יהיה למחרת, תגידו לי ואני אפרסם את התקציר של הפרק הבא. hasta pronto Hurakano

למעלה