טופ 5

LeAnnDylan

Well-known member
אתה לא צריך להתנצל בפני מעריצי ג'ייקוב

הם צריכים להתנצל בפנינו

../images/Emo58.gifמה ג'ניפר עשתה בשיער?../images/Emo6.gif

ג'יימס- הביצוע הראשון היה מעולה, אני ממש אוהב איך שהוא אוכל במה. הביצוע השני היה בו חלק חלש אבל בחלק השני שלו הוא חזר למוטב. ג'ייקוב- תודה לג'ייקוב שהרס לי את אחד השירים שאני אוהב. הביצוע השני היה יותר נורמלי אבל כבר נמאס לי לשמוע את הקול שלו. לורן- הביצוע הראשון היה מצוין, ואת השני היא ביצעה טוב אבל השיר עצמו לא משהו. סקוטי- ממש הפתיע אותי בביצוע הראשון, איך שהוא השתחרר וכבש את הבמה, היה ממש טוב! הביצוע השני היה לא לטעמי, ואני דווקא אוהב את השיר הזה. היילי- גם אני חושב שזאת היתה טעות לבחור בשיר לא מוכר, אבל הביצוע השני ללא ספק היה מצוין, וכנראה גם מה שיציל אותה. ולסיכום אני אדרג את המתמודדים על סמך שתי ההופעות: 1. לורן 2. ג'יימס 3-4. סקוטי והיילי 5. ג'ייקוב

../images/Emo58.gifאחרי צפייה חוזרת בתוכנית

בווליום קצת יותר גבוה משנה לגמרי את דעתי... לורן לדעתי היתה הכי טובה הערב, קצת אחריה היילי, לא בהרבה, שתיהן היו הכי טובות הערב לדעתי. יש קטעים שאהבתי יותר את היילי ויש קטעים שאהבתי יותר את לורן. במקום השלישי אני מתלבטת עדיין בין סקוטי לג'יימס, את ההופעה הראשונה של שניהם לא אהבתי, את של סקוטי יותר ואת השקטה, אהבתי יותר את של ג'יימס. ובמקום האחרון בהפרש גדול ג'ייקוב... אבל אי אפשר לדעת מה יהיה.. אם יש לו קהל חזק, הוא לא ילך הערב

קליספרה

New member
מסכימה לגמרי !!!

העדפתי את היילי קצת יותר ואת סקוטי קצת יותר בעיקר כי הצריחות של ג'יימס לא נעימות לי ג'יקוב מיום ליום נעשה פרודיה על מוזיקה - זוועת עולם ואת קייסי לקחו לי בשבוע שעבר במקום את המכה הזאת

מישהו יכול לכתוב לי

למה מתייחסים פה? כי אני רואה רק דרך גוגל ולא יודעת מה השיר הראשון והשני של כל אחד. תודה!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif? נגמר כבר..?

בכל אופן: ג'יימס - Closer to the Edge (הופעה ראשונה) ג'ייקוב - No Air (הופעה ראשונה) לורן - Flat on the Floor (הופעה ראשונה) סקוטי - Gone (הופעה ראשונה) היילי - You and I (הופעה ראשונה) ג'יימס - Without You (הופעה שניה) ג'ייקוב - Love Hurts (הופעה שניה) לורן - Unchained Melody (הופעה שניה) סקוטי - Always on My Mind (הופעה שניה) היילי - The House of the Rising Sun (הופעה שניה)

naama59

New member
בקצרה

אני די מחבבת את שריל קרואו אבל קצת צבוע מצידה אחרי שהיא לכלכה על איידול, לא?
אבל היא הייתה ממש בסדר. ערב די רע לג'יימס. הביצוע הראשון היה זוועה בעייני. בחירת שיר לא טובה וביצוע רע. הביצוע השני נשמע אולי יותר טוב, אבל בכלל לא סבלתי את כל מה שהלך איתו בגלל הניסיון לעשות דרמה מהבכי שלו והכל. אולי אני סתם בן אדם מרושע אבל לא קניתי את זה. היילי שיחקה אותה לגמריי. או שהיא סתם הרוויחה מזה שאין רגעים טובים העונה. הבחירה הראשונה הייתה הזויה לאללה (קונספירציה על זה שג'יימי מנסה לחבל בהיילי, מישהו?) אבל זה דווקא נשמע טוב. ההופעה השנייה הייתה מעולה. האקפלה הייתה באמת מדהימה, השאר קצת פחות אבל עדיין זה היה די האיידול מומנט שהיה חסר לנו העונה. קצת מאוחר מידי, אבל טוב שהיה. הביצוע הראשון של לורן גם היה טוב ממה ששמעתי
השני שלה קצת פחות. אצל סקוטי זה היה הפך - הראשון היה מוזר (הלהקה והזמרות עלו עליו יותר מידי בפזמון) והשני היה ווקאלית יותר טוב (אבל בתכלס, למרות שזה אלביס, זה היה משעמם). ג'ייקוב היה מזעזע בשני השירים (ואפילו נעלבתי בשם ג'ורדין ספארקס על ההשוואה).

פטל 11

New member
../images/Emo58.gifפרק ההופעות../images/Emo28.gif

ג'יימס- 1. נדמה לי שבזמן ששריל קרואו שרה לו ברקע זה נשמע יותר טוב ממה שהיה בסוף. 2. כן, בואו באמת לא נזכיר שזה להיט של מריה קארי.
אני חושבת שזה היה ביצוע חלש ביותר. הוא נשמע רע מאד. ג'ייקוב- 1. בחירת שיר לא טובה ולא מתאימה לו, הריקודים היו זוועה. והוא שר רק את הווקלס של ג'ורדן אם אני לא טועה. הביתה ומהר.
2. לא היה לי כח. ג'ניפר מעצבנת אותי, היא מדברת המון.
לורן- 1. האנרגיות טובות אבל חצי שיר היא פשוט לא נשמעה לי טוב. הביצוע גרם לי לרצות לדעת איך השיר הזה אמור להשמע באמת.
2. אני שונאת את השיר הזה. אבל הוא היה מצויין בשבילה, ובכלל היא נראתה כמו נציגת ישראל במיס הוואין טרופיק (לבשה את דגל ישראל עם שיזוף כתום) וכל ההופעה הזו רק עשתה לה טוב. סקוטי- 1. זמרות הליווי היו מגניבות. אני לא מתה עליו, אבל הוא בהחלט מבדר. ובאמת רנדי, מי עוד איז אינ איט טו ווין איט? עלוקה.
2. אין לי סבלנות. היילי- 1. יאיי! פעם ראשונה שהיא יושבת עם ריאן! אבל למה שיר לא מוכר? אחח ג'ימי יא זבלה.
התוצאה היתה קצת ממוצעת יחסית לעצמה, אבל אני חושבת שיש לה המון אומץ, ואהבתי את התגובה שלה אחרי. 2. יאאעעייי א-קאפלהההה.
יאאאאאעעעההההה סטנדינג או!! יס ביצ'ס, מלכה!

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על ההופעות

היי שריל קרואו
כפרות! למה לא נותנים לה לשיר במקום לחצי מהם (שיעולהיילישיעולג'ייקובשיעול) ג'יימס - Closer to the Edge היו די הרבה זיופים בביצוע הזה. אם כל כך קשה לך לרוץ ולשיר. הנה רעיון - אל תרוץ! השיר עצמו התאים לו וההופעה בכללי לא הייתה נוראית. הופעה סולידית עבורו. ג'ייקוב - No Air האמת שזה לא היה נוראי כפי שציפיתי מזה להיות. לא הולכת להאזין לזה שוב אי פעם בחיי אבל זה היה סביר. לורן - Flat on the Floor קודם כל היא מקבלת היי פייב על בחירת השיר. שיר של קרי זו בחירה לא הכי חכמה אבל לבחור שיר לא מוכר של קרי זו בחירה חכמה. אני לא אוהבת את העיבוד. אבל הביצוע הווקאלי מעולה בעיניי. ממש ממש ממש אהבתי
סקוטי - Gone אני אכה אותו מה הוא בוחר מונטגמרי ג'נטרי >< למרות בחירת השיר הכושלת הביצוע עצמו היה מעולה אז וול דאן סקוטי! היילי - You and I וואי בפאקג' עם השיער החלק היא נראתה אחלה למה היא לא הולכת על המראה הזה כל הזמן? בתחילת השיר הקול שלה נשמע מה זה מוזר
לא אהבתי את הביצוע אם כי הפעם אני לא חושבת שכל האשמה היא על היילי. השיר עצמו די גרוע. ג'יימס - Without You הוא אמיתי? מה זו הבחירה הלא קשורה הזו של שיר? היו כמה קטעים מועטים שאהבתי את הקול שלו בשיר אבל בגדול זה היה ביצוע לא טוב בעיני. ובחירת השיר הייתה הטעות הגדולה ביותר שלו. אבל הדמעות בסוף יעבירו אותו ישר לגמר בלי קשר למה הוא שר. כאלה עומואים הם הצופים האמריקאים. ג'ייקוב - Love Hurts נו בחיאת למה לא נותנים לשריל לשיר את כל השיר לבד. מה צריך את ג'ייקוב? כל ההתחלה של השיר הייתה נוראית הסיום גם היה מחריד. באמצע היו כמה תווים שהוא הצליח לשיר בצורה הגונה אבל הביצוע עצמו כמשהו כולל היה מזעזע. לורן - Unchained Melody אחרי שהיא קיבלה היי 5 על הבחירה הקודמת הפעם היא מקבלת כאפת שטות. ששריל תפסיק לדבר שטויות על גיל צעיר וקראפ. ליאן ריימס שרה את השיר הזה בגיל 13 והייתה מאוד אמינה. לגיל מבחינתי אין שום חשיבות. זה לא שהיא בת 8. גיל 16 זה גיל מבוגר מספיק בשביל להבין מה את שרה. או שיודעים להעביר שיר או שלא. מי שלא תדע להגיש שיר בגיל 16 לא תדע להגיש את אותו השיר גם בגיל 36. למזלה של לורן היא הגישה את השיר בצורה יפיפיה וגם נראתה יפהפיה. אהבתי אותה יותר בביצוע הקודם וגם הייתי אוהבת אותה יותר עם שיר אחר כאן והיו לי רעיונות נהדרים בשבילה אם היא הייתה שואלת לדעתי אבל בגדול הופעה טובה. סקוטי - Always on My Mind אני אוהבת את הכנות של שריל מצד אחד
מצד שני שתעוף כבר מנאשוויל ותחזור לשורשים שלה. נמאס לי לשמוע אותה מנסה לעשות קאנטרי ללא הצלחה. ועוד עם קיד רוק לא פחות. יאייקס. מוזר שדווקא עם שיר שאני ממש ממש אוהבת אהבתי את סקוטי פחות מאשר בשיר שאני לא סובלת
בכל אופן זו הייתה הופעה טובה שלו אבל אהבתי יותר את הראשונה. היילי - The House of the Rising Sun מפרשת את זה בצורה שמעולם לא שמעת שריל? כן? טוב, מצד אחד אני לא מאשימה אותה שהיא לא צפתה בעונה הקודמת אך מאידך אשמח להפנות אותה לשיבון מאגנס בטופ 16 (בתקופה שהעונה עוד נראתה מבטיחה) לא אהבתי את א-קאפלה של היילי. מהרגע שנכנסה המוזיקה זה נשמע טוב יותר. פי אלף יותר טוב מההופעה הראשונה שלה הערב אבל בגדול זו עדין היילי ואני עדין מתקשה להנות מהופעות צווחניות שלה. דירוג ההופעות בעיני מהטובה ביותר ל.. וול, היילי. 1. לורן - Flat On The Floor 2. סקוטי - Gone 3. לורן - Unchained Melody 4. סקוטי - Always on My Mind 5. ג'יימס - Closer to the Edge 6. היילי - The House of the Rising Sun 7. ג'ייקוב - No Air 8. ג'ייקוב - Love Hurts 9. ג'יימס - Without You 10. היילי - You and I

jess r

New member
צולע

שריל קרואו לא עזרה בכלום חוץ מזה שהיה כיף לשמוע אותה שרה איתם. ג'יימס: השיר הראשון - איכסה וביצוע גרוע. השני - לא רע אבל רק מדגיש כמה הוא לא ווקאליסט כל כך טוב וזה מעצבן כל פעם מחדש שהשופטים מנסים לגרום לנו להאמין שכן. הוא פשוט לא. ג'ייקוב: שיר ראשון - נו מה אני טורחת, הוא היה מזעזע כל הערב. סקוטי - שיר ראשון: ממש לא. תרגיע. שיר שני: שיעמומום סוחט קולות. לורן - שיר ראשון: האמת שאני לא כל כך זוכרת כבר איך היא הופיעה, אבל נראה לי שחיבבתי את זה. שיר שני: מעולה. אני אוהבת שהיא לא דוחפת יותר מידי את הקול שלה. בתכלס, זמר חכם צריך לדעת מה המנעד שלו ולא לזייף. היילי: שיר ראשון: וואו, איזה מזעזעת ההפקה הזאת. למה לעזאזל לתת לה שיר כזה מכוער? למה היא הכימה לזה?
הביצוע עצמו היה סבבה לגמרי אגב, חוץ מכמה מקומות. השופטים היו מגעילים והפרצוץ המבואס שלה קרע לי את הלב
שיר שני - אני לא מבינה למה הם כל כך שונאים אותה. בתוכנית שעברה היא ציינה את שיבון כאחת הפייבוריטיות שלה, ועכשיו ממליציטם לה ללכת על עיבוד "מקורי" שבמקרה ממש דומה לעיבוד של שיבון. נראה מאוד לא טוב מהצד. החלק של האקפלה לא היה מדהים, היא לא דייקה בהתחלה, אבל ברגע שהליווי התחיל... וואו. אחת ההופעות
ללא ספק הופעה ששווה לסגור איתה את הערב. עוד לא ראיתי את התוצאות אבל אני מקווה שזה קנה לה עוד שבוע בתוכנית. התגובה שלה בסוף ההופעה היתה קורעת
היא אחת המצחיקות, רק בשביל האופי המגניב שלה אני מקווה שהיא תישאר ולא המשעממים האלו כמו סקוטי שכל כך מאוהב בעצמו שעוד שניה אני מעיפה משהו על הטלוויזיה שלי.

ra8452

New member
אם כבר מדברים על הביצוע של שיבון...

היילי לוקחת בענק
... לא אוהבת את שיבון והביצוע שלה לא היה טוב

למעלה