דעתי על ההופעות
היי שריל קרואו
כפרות! למה לא נותנים לה לשיר במקום לחצי מהם (שיעולהיילישיעולג'ייקובשיעול)
ג'יימס - Closer to the Edge היו די הרבה זיופים בביצוע הזה. אם כל כך קשה לך לרוץ ולשיר. הנה רעיון - אל תרוץ! השיר עצמו התאים לו וההופעה בכללי לא הייתה נוראית. הופעה סולידית עבורו.
ג'ייקוב - No Air האמת שזה לא היה נוראי כפי שציפיתי מזה להיות. לא הולכת להאזין לזה שוב אי פעם בחיי אבל זה היה סביר.
לורן - Flat on the Floor קודם כל היא מקבלת היי פייב על בחירת השיר. שיר של קרי זו בחירה לא הכי חכמה אבל לבחור שיר לא מוכר של קרי זו בחירה חכמה. אני לא אוהבת את העיבוד. אבל הביצוע הווקאלי מעולה בעיניי. ממש ממש ממש אהבתי
סקוטי - Gone אני אכה אותו מה הוא בוחר מונטגמרי ג'נטרי >< למרות בחירת השיר הכושלת הביצוע עצמו היה מעולה אז וול דאן סקוטי!
היילי - You and I וואי בפאקג' עם השיער החלק היא נראתה אחלה למה היא לא הולכת על המראה הזה כל הזמן? בתחילת השיר הקול שלה נשמע מה זה מוזר
לא אהבתי את הביצוע אם כי הפעם אני לא חושבת שכל האשמה היא על היילי. השיר עצמו די גרוע.
ג'יימס - Without You הוא אמיתי? מה זו הבחירה הלא קשורה הזו של שיר? היו כמה קטעים מועטים שאהבתי את הקול שלו בשיר אבל בגדול זה היה ביצוע לא טוב בעיני. ובחירת השיר הייתה הטעות הגדולה ביותר שלו. אבל הדמעות בסוף יעבירו אותו ישר לגמר בלי קשר למה הוא שר. כאלה עומואים הם הצופים האמריקאים.
ג'ייקוב - Love Hurts נו בחיאת למה לא נותנים לשריל לשיר את כל השיר לבד. מה צריך את ג'ייקוב? כל ההתחלה של השיר הייתה נוראית הסיום גם היה מחריד. באמצע היו כמה תווים שהוא הצליח לשיר בצורה הגונה אבל הביצוע עצמו כמשהו כולל היה מזעזע.
לורן - Unchained Melody אחרי שהיא קיבלה היי 5 על הבחירה הקודמת הפעם היא מקבלת כאפת שטות. ששריל תפסיק לדבר שטויות על גיל צעיר וקראפ. ליאן ריימס שרה את השיר הזה בגיל 13 והייתה מאוד אמינה. לגיל מבחינתי אין שום חשיבות. זה לא שהיא בת 8. גיל 16 זה גיל מבוגר מספיק בשביל להבין מה את שרה. או שיודעים להעביר שיר או שלא. מי שלא תדע להגיש שיר בגיל 16 לא תדע להגיש את אותו השיר גם בגיל 36. למזלה של לורן היא הגישה את השיר בצורה יפיפיה וגם נראתה יפהפיה. אהבתי אותה יותר בביצוע הקודם וגם הייתי אוהבת אותה יותר עם שיר אחר כאן והיו לי רעיונות נהדרים בשבילה אם היא הייתה שואלת לדעתי אבל בגדול הופעה טובה.
סקוטי - Always on My Mind אני אוהבת את הכנות של שריל מצד אחד
מצד שני שתעוף כבר מנאשוויל ותחזור לשורשים שלה. נמאס לי לשמוע אותה מנסה לעשות קאנטרי ללא הצלחה. ועוד עם קיד רוק לא פחות. יאייקס. מוזר שדווקא עם שיר שאני ממש ממש אוהבת אהבתי את סקוטי פחות מאשר בשיר שאני לא סובלת
בכל אופן זו הייתה הופעה טובה שלו אבל אהבתי יותר את הראשונה.
היילי - The House of the Rising Sun מפרשת את זה בצורה שמעולם לא שמעת שריל? כן? טוב, מצד אחד אני לא מאשימה אותה שהיא לא צפתה בעונה הקודמת אך מאידך אשמח להפנות אותה לשיבון מאגנס בטופ 16 (בתקופה שהעונה עוד נראתה מבטיחה) לא אהבתי את א-קאפלה של היילי. מהרגע שנכנסה המוזיקה זה נשמע טוב יותר. פי אלף יותר טוב מההופעה הראשונה שלה הערב אבל בגדול זו עדין היילי ואני עדין מתקשה להנות מהופעות צווחניות שלה. דירוג ההופעות בעיני מהטובה ביותר ל.. וול, היילי. 1. לורן - Flat On The Floor 2. סקוטי - Gone 3. לורן - Unchained Melody 4. סקוטי - Always on My Mind 5. ג'יימס - Closer to the Edge 6. היילי - The House of the Rising Sun 7. ג'ייקוב - No Air 8. ג'ייקוב - Love Hurts 9. ג'יימס - Without You 10. היילי - You and I