טופ 5

../images/Emo58.gifטופ 5../images/Emo70.gif

מממ אף אחד לא פתח? אז הטופ 5 מתמודדים על המקום בפיינל 4, כשכל אחד אמור לשיר שני שירים. מה חשבתם על ההופעות? שרשרו לכאן ושתהיה לכולנו צפייה נעימה

../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה שקוף שההפקה מכוונת לג'יימס מול היילי פיינל 2... זה כבר נהייה מגוחך שוב מפמפמים את היילי ולא רק זה, נתנו לה לשיר שיר של ליידי גאגא שעדיין לא שוחרר, מי שמע על דבר כזה? ממתי זה בכלל בתקנון? זה הרי כמו לשיר שיר מקורי בתוכנית... שטויות מה שהשופטים אמרו אח"כ, זה להסתיר את זה שזה לגמרי לטובתה. אפשר לבדוק במהלך העונה איזה הופעות היו אחרונות כל פעם... ולראות כמה בסה"כ היו של ג'יימס והיילי... בכל מקרה מבחינת הופעות הערב הכי טוב לדעתי היה ג'ייימס. מקום שני לורן, מקום שלישי היילי, רביעי סקוטי וחמישי ג'ייקוב.

RacheLambert

New member
באמת??? ../images/Emo58.gif

אניי שמעתי בשני הביצועים שלו המון זיופים. Without you היה קצת יותר טוב אבל הוא היה אול אובר דה פלייס. השופטים עושים ממנו אליל מושלם, זה פשוט לא ייאמן =\ הביצוע השני של היילי היה מעולה מהשאר לא התרשמתי. ג׳ייקוב מביך ברמות איך הוא הגיע עד השלב הזה??? אני מעדיפה שהיילי סקוטי או לורן ייקחו, יהיה מוצדק מאשר זכייה של גיימס או ג׳ייקוב.

Confide In Omer

New member
../images/Emo58.gif

לא מסכים.. מפמפמים את היילי? היא היחידה שהם נותנים לה ביקורת כל הזמן! אפילו כשהיא נותנת הופעות טובות. לאורך כל העונה הם עשו לה חיים הרבה יותר קשים מאשר שאר המתמודדים שם..

מפמפמים-הכוונה להופעה אחרונה בתוכנית!!!

שזאת ההופעה שזוכה להרבה הצבעות בד"כ ומי שמופיע אחרון לא מודח...

Confide In Omer

New member
זה נכון ../images/Emo58.gif

האמת שהופתעתי שהיא שוב הייתה אחרונה. אבל מבחינת היחס של השופטים בדרך כלל תמיד היא מקבלת את היחס הכי גרוע שם, בזמן שאת כל השאר מהללים גם על ההופעות הכי גרועות שלהם

לא אמרתי השופטים, אלא ההפקה....

כשסיימון לא שם, זה לא אותו הדבר. סיימון היה חלק מההפקה, השופטים הנ"ל לדעתי לא ממש...

AdiNH

New member
../images/Emo58.gifגם לי נראה

שיתכן גמר בין היילי וגימס ההופעה האחרונה שלה היתה מ ע ו ל ה

קליספרה

New member
על מה את מדברת???../images/Emo58.gif

הביצוע לשיר הראשון של היילי היה לא פחות מביצוע מבריק הוא כמעט השיר היחידי שנקטל הערב אני לא מבינה על איזה פמפום של היילי את מדברת

../images/Emo58.gifכנראה ששוב צריך להסביר מזה פימפומיסט

זה לשים את המבצע בסוף התוכנית... אני את דעתי על ההופעות של היילי כתבתי כך שדעתנו לא חלוקה, אין קשר בין זה לבין זה שהיא וג'יימס מפומפמים, כלומר מופיעים אחרונים יותר מכולם, מה שאומר פחות סיכוי להיות מודחים

קליספרה

New member
הופעה אחרונה נזכרת הכי טוב

זה לטוב ולרע כלומר אם זה יהיה רע הם ישלמו יותר את המחיר ללא ספק אנחנו חלוקים בדעתנו היילי הפכה להיות הפיבוריטית הראשית שלי אחרי שקייסי יקירי נשלח הביתה. היא הולכת ומתעצמת לטעמי מתוכנית לתוכנית שני הביצועים שלה היו מושלמים לטעמי היום

Sweet Misery

New member
כנראה שצריך להסביר לך

שאין כזה דבר פימפומיסט. זה נקרא פימפספוט, כשם המקום (=ספוט) שנועד לפימפום.

ra8452

New member
../images/Emo6.gif

אני חשבתי שפימפ= סרסור ספוט=מקום פימפספוט=מקום של סרסור מי המציא את הביטוי הזה בכל מקרה? אני חושבת שהם לוקחים את ההופעה שהם חושבים שתהיה הכי חזקה בערב ושמים אותה בסוף.... כדי שכל הערב ישאר עם טעם טוב (כמו למשל סרט עם סוף טוב..)

Mikey Weiss

New member
דווקא פמפום ופימפספוט זה לא אותו דבר.

פימפספוט זה אלמנט פימפומי, אבל הוא לא עובד בפני עצמו וצריך עוד כל מיני דברים שיקרו. דווקא אצל היילי הביקורות השליליות שהיא מקבלת די הרבה מאזנות את עניין הפימפספוט. ג'יימס, נו.

אני חושב שהיתה תוכנית מצויינת ../images/Emo58.gif

אני נורא נהניתי. מהסיבוב הראשון אני זוכר לטובה בעיקר את סקוטי, הוא הביא ביצוע אנרגטי, שר טוב, ובפעם הראשונה לא נבלע ע"י הזמרות רקע. אהבתי גם את היילי, אני חושב שהביצוע שלה היה יותר טוב מהיחס שהיא קיבלה מהשופטים, אבל אני קצת משוחד כאן. אני זוכר שההופעה של ג'יימס לא דיברה אליי והמחשבות שלי התחילו לנדוד לנושאים אחרים בזמן שצפיתי בו, ככה שזה אומר משהו. לורן לקחה על עצמה את אחד השירים שאני הכי אוהב של קארי, אבל היא קצת נבלעה ע"י השיר הזה, שדורש הרבה הרבה עוצמה וצריך להחזיק הרבה זמן בלי אוויר בגלל המהירות שלו. אז ככה שלא התלהבתי גם ממנה בשלב הזה. ג'ייקוב היה על הפנים מבחינתי עם השיר הראשון, פשוט זוועה, הייתי ממש קרוב לרוץ להתחבא מתחת למיטה מרוב פחד (עם אוהבי ג'ייקוב הסליחה). הסיבוב השני היה מוצלח יותר באופן כללי - ג'יימס היה טוב (גם אם לא מושלם), סקוטי קצת שיעמם אותי (תמיד כשהוא שר שקט אני מקווה שיהיה איזה קטע שהוא יביא יותר אנרגיה לשיר ולא יישאר שקט לאורך כל השיר), ועם כמה שאני לא אוהב את ג'ייקוב (מודה), אני חייב להודות שהביצוע שלו היה טוב מאוד. שתי הבנות היו באמת טובות עם הביצועים השניים - לורן שרה מצויין וסוף סוף הוציאה את העוצמה שחשבנו שיש בה. והיילי נתנה ביצוע של גמר ככה שאני לא יכול להוסיף כאן. ובאופן כללי אני חושב שבחירות השירים בתוכנית הזאת היו ראויות לציון לשבח בהשוואה לשאר התוכניות.

למעלה