אני חושב שהיתה תוכנית מצויינת ../images/Emo58.gif
אני נורא נהניתי. מהסיבוב הראשון אני זוכר לטובה בעיקר את סקוטי, הוא הביא ביצוע אנרגטי, שר טוב, ובפעם הראשונה לא נבלע ע"י הזמרות רקע. אהבתי גם את היילי, אני חושב שהביצוע שלה היה יותר טוב מהיחס שהיא קיבלה מהשופטים, אבל אני קצת משוחד כאן. אני זוכר שההופעה של ג'יימס לא דיברה אליי והמחשבות שלי התחילו לנדוד לנושאים אחרים בזמן שצפיתי בו, ככה שזה אומר משהו. לורן לקחה על עצמה את אחד השירים שאני הכי אוהב של קארי, אבל היא קצת נבלעה ע"י השיר הזה, שדורש הרבה הרבה עוצמה וצריך להחזיק הרבה זמן בלי אוויר בגלל המהירות שלו. אז ככה שלא התלהבתי גם ממנה בשלב הזה. ג'ייקוב היה על הפנים מבחינתי עם השיר הראשון, פשוט זוועה, הייתי ממש קרוב לרוץ להתחבא מתחת למיטה מרוב פחד (עם אוהבי ג'ייקוב הסליחה). הסיבוב השני היה מוצלח יותר באופן כללי - ג'יימס היה טוב (גם אם לא מושלם), סקוטי קצת שיעמם אותי (תמיד כשהוא שר שקט אני מקווה שיהיה איזה קטע שהוא יביא יותר אנרגיה לשיר ולא יישאר שקט לאורך כל השיר), ועם כמה שאני לא אוהב את ג'ייקוב (מודה), אני חייב להודות שהביצוע שלו היה טוב מאוד. שתי הבנות היו באמת טובות עם הביצועים השניים - לורן שרה מצויין וסוף סוף הוציאה את העוצמה שחשבנו שיש בה. והיילי נתנה ביצוע של גמר ככה שאני לא יכול להוסיף כאן. ובאופן כללי אני חושב שבחירות השירים בתוכנית הזאת היו ראויות לציון לשבח בהשוואה לשאר התוכניות.