טוב דעתי על הפרק
קודם כל חייבת לציין שממש התלהבתי מהרעיון של ערב אלטון ג'ון ואפילו שידעתי שצפוי לנו ערב בלדות זה לא הרתיע אותי במיוחד. אוי כמה שהתאכזבתי....
סקוטי - Country Comfort לא אהבתי את בחירת השיר ולא אהבתי את הביצוע.
נעימה - I'm Still Standing הרעיון היה מוצלח ומהקליפ הקצר שהראו אותה באולפן זה גם עשה רושם שזה יכול להיות סביר אבל בפועל זו הייתה החרבת שיר טוטאלית. מהביצועים הגרועים ביותר של איידול אבר.
פול - Rocket Man לא מפתיע שהוא לא הצליח לשיר את השיר הזה לפני 5 שנים. גם הערב לא הלך לו.
פיה - Don't Let the Sun Go Down on Me היא מדהימה ואין לי כוח להגיד את זה כל שבוע. גם אין לי בעיה שהיא תמשיך לבצע בלדות כל שבוע אבל לפחות שתבחר לבצע בלדות מעניינות יותר. כל כך רציתי לשמוע אותה שרה את השיר של לורן
סטפאנו - Tiny Dancer למרבה ההפתעה לא שנאתי את זה לגמריי. כמובן שאין לי כוונה לצפות בזה שוב לעולם אבל זה לא היה נוראי.
לורן - Candle in the Wind למרות שהיא לקחה את השיר שיעדתי לסקוטי או פיה, לא נטרתי לה טינה וקיוותי שהיא תבצע אותו בצורה נהדרת. ואיך אומרים, כגודל הציפיות... אחד הביצועים הגרועים שלה אם לא הגרוע ביותר. שרנדי ינקה את אוזניו ויפה שעה אחת קודם.
ג'יימס - Saturday Night's Alright for Fighting הו וול לפחות הוא לא שיעמם לי את החיים. זה גם משהו.
טיה - Daniel היו רגעים בהופעה שחשבתי היי זה לא רע הבעיה היא שברגעים האחרים זה היה ממש רע. לא היה שום איזון וכשצריך להחליט אז ההופעה הייתה גרועה יותר מאשר טובה.
קייסי - Your Song סוף סוף קצת נחמה ממנו. תודה לאל על קייסי.
ג'ייקוב - Sorry Seems to Be the Hardest Word נוראי נוראי נוראי. לנעימה יש תחרות על תואר הביצוע הגרוע ביותר של איידול לעונה. ליד הביצוע הזה סמלס לייק טין ספירט נשמע כמו יצירת מופת
היילי - Bennie and the Jets אני אפילו לא אטרח להשקיע בה תגובה. אם אני מנסה למצוא משהו חיובי להגיד על ההופעה (רק בשביל ג'ס) זה שלפחות היא הייתה טובה יותר מג'ייקוב ונעימה. ושלשם שינוי היא לא נראתה כמו יצאנית. אם כי אני לא באמת זוכרת מה היא לבשה רק שבאותו הזמן חשבתי לעצמי שהיא לא נראית זולה. יכול להיות בעצם שהייתי ממש עייפה מכל ההופעות המרדימות שבכוח ניסיתי להחזיק את עצמי ערה בשביל לסיים אותן שלא שמתי לב בכלל מה היא לובשת ופשוט דיימנתי משהו הגון. בשעות הללו הכל אפשרי... לסיכום- חרא של ערב. יאללה שתיגמר העונה כבר.