טופ 11 - TAKE 2

Theshe

New member
../images/Emo58.gif טופ 11 - TAKE 2

מחר בלילה המתמודדים הולכים לבצע משיריו של אלטון ג'ון ומכיוון שהלה שחרר יופי של שירים בארבעת העשורים האחרונים, הגיע הזמן לפרגן קצת לו (אחלה זמר פופ!) ולהשיא עצות לאלה שעדיין אכפת לנו מהם. קייסי אברמס - אחרי הנפילות בשבועות האחרונים הייתי רוצה שיבצע את I'm Still Standing שהוא גם סוג של הצהרה וגם יכול יופי להתאים לו. ג'יימס דורבן - הוא תמיד עושה שירים רוקיסטיים אבל בא לי לשמוע אותו בקלסיקה כמו Your Song שהוא אחד האהובים עליי משל סר אלטון ג'ון. סקוטי מקרירי - נו, קשה לי עם הקאנטרי שלו אבל the piano man יכול לקבל עיבוד קאנטרי בקלות. פול מקדונלד - אני אתן לו את השיר האהוב עליי של אלטון Tiny Dancer ואם הוא ייחרב אותו - נגמר ביננו הרומן! סטפנו לנגוני - אני עדיין מאמינה בו ולכן אני מאמינה שהוא יכול לתת אחלה ביצוע ל-Goodbye Yellow Brick Road ג'ייקוב לאסק - מהשיר Nikita אפשר לעשות עיבוד soul מדהים, מעניין אם הוא יסתדר איתו. לורן אליינה - הייתי רוצה שתוריד קצת בקצב ותתן ביצוע מרגש ל-Sacrifice פיה טוסקנו - ככל הנראה תבחר שוב בלדה, אז לפחות שגם אהנה ממנה, אז Can you feel the love tonight יכול להיות אחלה פתרון. נעימה, תיה והיילי לא מקבלות הצעות ממני, אני מפחדת שיחרבו לי שירים...

naama59

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי שI'm Still Standing ייתאים לקייסי, במיוחד לאור הנסיבות
כמו שמאט שר את סטיינג אלייב וראיין ממש התלהב מזה. אבל האמת שזה יכול לצאת גם עוד ביצוע של קייסי רק עם מקרופון מסתובב בקהל. ולפי שבוע שעבר זה לא הולך טוב. זה יכול לצאת רגיל מידי ומשעמם מידי, אבל זה בטח יהיה השיר הכי קצבי של הערב אז הוא ייהנה מייתרון מסויים. בכל מקרה אני מקווה שהכמעט-הדחה הזו גרמה לו להירגע ולנסות עכשיו לכבוש אותנו מחדש - אני מקווה שהוא ייבחר משהו מגניב לגמריי ויפיל אותנו מהרצפה עם הבס. כמו עם ג'ורג'יה וWDYDR. סליזק אגב הציע את Rocket Man שזה נשמע די מתאים לו (גם לי דיוויז עשה את זה בטור אני חושבת. והגוון קול שלהם קצת דומה, אני חושבת, אבל אין ספק שקייסי יכול לעשות דברים יותר מעניינים). מסכימה עם Tiny Dancer לפול - זה אחלה שיר ודי מתאים לו. יש לי תחושה שלא יחזירו לו את הגיטרה (סעמק עם עונה 9, הכל בגללם) אז אני מקווה שיימצאו משהו לעשות איתו
אני עוד מאמינה בסטפנו (נו, הביצוע מהטופ 12 והווילד קארד, כואב לי הלב לוותר עליו) אבל אם הוא עושה ביצוע ארצ'ולטאי כזה אבוד לו. דווקא משום מה קפץ לי לראש Circle Of Life, כי Your Song אולי קצת גדול עליו. לא הצלחתי לחשוב על משהו נורמלי לג'יימס - Sorry Seems To Be The Hardest Word יכולה להיות אחלה של בלדה בשבילו. האמת שעם כמה שאני אוהבת את אלטון יש לי תחושה שרובם ייקחו בלדות וייהפכו את זה לערב מרדים ממש. אני ממש מקווה שלא, בכל מקרה.. וDon't Let The Sun Go Down On Me הוא אחד מהשירים שעדיף שלא ייגעו בהם, כי די
אלא אם כן יש להם טוויסט מגניב לתת לשיר הזה.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif צודקת לגבי קייסי.

Your song לא מתאים לסטפנו ואני גם מקווה שהוא לא יבחר בו, Circle Of Life יכול לבוא בחשבון. אני מאד מקווה שאף אחד לא יבצע את Don't Let The Sun Go Down On Me במיוחד אחרי הביצוע המעולה שארצ'ולטה עשה לזה בעונה 7 אלא באמת באמת אם יש איזה עיבוד סופר מעניין שיכול להשכיח את הביצוע הזה או לפחות לא להעמיד אותו ראש בראש עם הביצוע של דיוויד. את Sorry Seems To Be The Hardest Word ביצע רובי העונה בווילד קארד אז קשה לי להאמין שמישהו יעז לנסות שוב. מכיוון שפסחתי על עונה 9 - את יכולה בבקשה להסביר לי למה כתבת את מה שכתבת על הגיטרה? אסור להופיע עם כלי נגינה על במה בטופ 10 או משהו כזה?

naama59

New member
לגבי הגיטרה

בעונה 9 רובם הופיעו עם גיטרות כל הזמן - לי, קריסטל, קייסי, ביג מייק.. (לפחות השלושה הראשונים היו ממש אבודים בלי הגיטרות). היו הופעות די משעממות ורק בערב ראט פאק היה להם תירוץ להעיף את כולן.. לפי מה שאומרים נייג'ל שחזר להפיק את התוכנית כנראה הסיק מסקנות והחליט להגביל את כל השימוש בכלי נגינה בתוכנית. כנראה הם נותנים רק למישהו אחד כל שבוע או משהו כזה. אבל לא נראה לי שיש כל כך הרבה נגנים (ממה שראינו יש את פול, קייסי, סקוטי ו..לא חושבת שעוד) אז אולי לא תהיה תחרות קשה על זה

LeAnnDylan

Well-known member
הו הו הו../images/Emo58.gif

אלטון
סוף סוף שירים שיש סיכוי שאוהב
יש! מקווה שיהיו כמה ביצועים נורמלים
תכף אגש למלאכת בחירת השירים

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

מעניין מאיפה הם הביאו את הנושא הזה... אני מקווה שרוב המתמודדים יבחרו שירים נורמליים ושיתחילו להיות קצת ביצועי מומנט, זה ממש חסר ביינתים. אין לי הרבה הצעות, Tiny Dancer נשמע מעולה לפול ואני גם אשמח אם מישהו ייקח את Circle Of Life ויעשה משהו שקרוב למה שג'ניפר עשתה איתו- http://www.youtube.com/watch?v=h0dxMx1ZaNM אני חושבת שהוא יוכל להתאים לג'ייקוב.

LeAnnDylan

Well-known member
הצעות../images/Emo58.gif

הגעתי למסקנה שאין לי כוח לחפור אז ממש בקצרה מה אני ממליצה לכל אחד. קייסי- I Guess That's Why They Call It The Blues (בוחרת לו את השיר שאני הכי אוהבת בתקווה שלא ינבח אותו ויביא ביצוע מושלם!) סקוטי- Candle In The Wind (יכול לעבוד בקאנטרי) פול- Honky Cat (או מה שאתם הצעתם
) ג'יימס- Crocodile Rock (יכול להיות מושלם עם עיבוד נכון) ג'ייקוב- Rocket Man (היה לי ממש קשה לבחור לו שיר שלא יהיה אכפת לי שיחרב
) סטפאנו- Sorry Seems To Be The Hardest Word (נראה לי תפור עליו) פיה- Daniel (באסה לה שהיא הבטיחה השבוע לבחור שיר קצבי
) לורן- Written In The Stars (יכולה לתת ביצוע מושלם. מחזיקה לה אצבעות!) טיה- Can You Feel The Love Tonight (אחרי פוקהונטס זה מתבקש
) נעימה- I'm Still Standing (היא גם יכולה להוסיף כוריאוגרפיה כרצונה) היילי- The Bitch Is Back (ואז להיות מודחת זה יהיה Epic)

OKDeSign

New member
הרגת עם האחרון ../images/Emo6.gif

האמת, קשה לי לדמיין את סקוטי מצליח להפוך שיר של אלטון לקאנטרי... אני מקווה להתבדות עד היום הוא היה אחד המוצלחים מסתבר.

LeAnnDylan

Well-known member
אממ../images/Emo58.gif?

זה לא חייב להיות קאנטרי כמו שקריסטי עשתה ל-8 דייז אה וויק (
) יש היום המון שירי קאנטרי שלאוזן מבחוץ לאו דווקא ישמעו "קאנטריים" במיוחד/ ksudnt - http://www.youtube.com/watch?v=-AtaZ_NU_tU אני חושבת שדווקא לקנדל אין דה ווינד יש איכויות מתאימות לקול של סקוטי. הוא גם יכול להשאיר את העיבוד כמעט זהה למקור להסתמך רק על זה שהקול שלו יהפוך אותו לקאנטרי במידה. זה גם יעבוד.

R o c k s e n

New member
טוב לגבי ההופעות אני רק אומר שהעונה ../images/Emo58.gif

הזאת גורמת למתמודדים להיות פחות טובים ולהראות את החולשות שלהם ולהשמע קריוקי בכך שהם נותנים להם נושאים כאלה עם שירים שהם אולי לא הכי מכירים, לא מתחברים אליהם ולא מתאימים למי שהם. אמרו פעם על האקס פאקטור שזאת תכנית קריוקי, חזקה עליי הדעה ש2 העונות האחרונות של איידול הן יותר קריוקי מהאקס פאקטור והן פשוט מאופיינות באי מקוריות. אני לא אוהבת שהבחירות הן לא רחבות וחופשיות, הם לא נותנים להם לבטא את ה"אני מאמין" שלהם, זה לא יכול לבוא בשיר שהם לא שלמים איתו. זה מעצבן כי הכישרונות באמת טובים השנה אבל די כבר עם נושא כל שבוע!! אני אשמח אם יש מישהו לא בדעתי שיסביר לי למה זה טוב ואיך זה עושה למתמודדים טוב.. וג'יימס כ"כ וואנאבי!! חשבתי את זה מהשנייה הראשונה ועכשיו עוד יותר.. אני לא מאמינה איך השופטים מתלהבים מהקפיצות המטופשות שלו כי בקול שלו אין כלום ושום דבר

insubordinate

New member
../images/Emo58.gif טופ 11 (2)

נעימה - כהרגלה מחרבת עוד שיר תמים ונראית כמו הכלאה בין אלביס, בוב מרלי ולאסי. פול - הקול שלו מביא לי את הסעיף, הוא נשמע כאילו יש לו עצירות וגם אם יש מישהו שנהנה מהיבבות שלו, החליפה הזו לבד זו עילה להעיף אותו לכל הרוחות. פיה -
עוד מופע קריוקי קיטשי וחסר כל ייחוד, והאהיל הזה שהיא לבשה לא גרם לי לחבב אותה יותר. לורן - לא אהבתי כלום בביצוע הזה, זה היה איטי מידי וחסר רגש, שזה לא ממש מפתיע לאור העובדה שהיא נשמעת כל כך מטומטמת ומעצבנת בראיונות. בהתחלה חשבתי שהיא מועמדת לזכיה, אבל היא סתמית לחלוטין ואפילו פיה עדיפה עליה. ג׳יימס - היחיד שנותן שואו. לא אוהבת את השיר הזה ולא חושבת שהוא זמר דגול במיוחד, אבל בינתיים הוא הכי מוצלח מבין המתמודדים. ת׳יה - פעם ראשונה שלא אהבתי את איך שהיא נשמעה, בדר״כ אני שונאת את השירים שהיא בוחרת אבל היא מבצעת אותם לא רע, הפעם היא לקחה שיר מעולה וזייפה אותו בלי רחמים. קייסי - סוף סוף הופעה גדולה שלו, נזכרתי למה הוא מצא חן בעיני באודישנים. מקווה שהוא ימשיך ככה, כי בינתיים העונה הזו היא קטסטרופה והוא מהבודדים שיכולים להציל אותה. ג׳ייקוב - לא יכולה לסבול אותו, נטשתי באמצע ועל כל האחרים דילגתי.

DoubleT

New member
../images/Emo58.gif

למהההההההההההההההההההה למהלמהלמה עשו את מה שעשו לDaniel. ולמה דווקא ת'יה שרה אותו.

../images/Emo58.gifנראה לי ששכחתם מה היה בעונות קודמות

אני רואה פה את הקטילות שיש לביצועים השנה.. ואני אשכרה לא מבינה, זאת העונה עם הביצועים הכי טובים שראיתי מאז עונה 4, כמעט ואין זיופים, נדיר לצערי הרב היילי היתה בפעם הראשונה טובה, אפילו אני חיבבתי אותה בפרק הזה, אז מצב שהיא לא תעוף ומישהו שאני אוהבת יעוף.. אין לי מושג מי לורן היתה מעולה, מקווה שהיא תישאר, אהבתי גם את קייסי, ג'יימס וג'ייקוב הכי פחות אהבתי את פול ואת נעימה

קליספרה

New member
../images/Emo58.gif TOP 11 פעם שנייה

בינתיים משעמם לי לא אהבתי שום ביצוע ממש עד עכשיו סקוטי כרגיל דוהר לשקיעה נעימה - יאללה בסדר שיהיה רגיי ...פיהוקון, פול - הבנתי הלאה, אגב ...החליפה הזאת היתה מספיק גרועה בפעם הראשונה פיה - פששש הפתעה - מזמן לא שרה בלדה, סטפנו עוד יאללה בסדר אחד ועכשיו לורן - לא התעלפתי , נראית כמיו האמא של מג ראיין למעשה מאף אחד מהם עד כה ואני אוהבת את השמאלץ האלטוני ג'יימס הרבה יותר מידי פוזה ופחות מידי שירה לפחות נראה שהוא נהנה - כי אני, הרבה פחות תיה ממשיכה לגרום לי לפהק - אבל יפה, זה כל מה שאני יכולה להגיד עליה כשקייסי פוגש את טריני וסוזנה - כמה רעש ...עדיין נשאר לו יותר מידי לכלוך על הפנים עכשיו הוא נראה כמו דודו פישר הדור הבא הביצוע שלו חביב וג'יקוב....פלשבק מטורף לימי הסלואו במסיבות שישי בבית ספר יסודי קופבלה...קופבלה... - אתם בטח ממש לא יודעים על מה אני מדברת
היילי פימפספוט
מה נהיה? לא להאמין . בגדול אני לא אוהבת את השיר הזה - מבחינתי הפתעת הערב - הביצוע הטוב הערב השאירה עשן לכולם - כל הכבוד ילדה!!! תודה לאל על היילי שהצילה ערב משעמם ברמות נראה מה יהיה מחר

../images/Emo58.gifדעתי על ההופעות-

סקוטי- פתיחה חביבה לערב, אבל קצת גובלת בשעמום. נעימה- מיוחד, בבתים היא היתה טובה אבל בפזמונים היא נשמעה מוזר לטעמי. פול- דווקא חיבבתי. הוא בחר שיר שמתאים לו, אבל כל הזמן אני מחכה שהוא כביכול יפרוץ ויתעורר כי יש לו קול מאוד קטן ושקט... פיה- עוד בלדה יפה, מחכה לשמוע אותה בשיר קצבי. סטפנו- נחמד. הוא הכי לא עקבי מבחינתי- פעם הוא טוב, פעם גרוע, פעם ככה ככה. לורן- נראתה טוב!! ביצוע מקסים שלה. ג'יימס- הבחור אוכל במה אין מה להגיד, אבל לא יודע עד כמה השיר הזה התאים לו. ת'יה- ביצוע טוב! ואהבתי את איך שהיא נראתה. קייסי- חזר לעצמו בגדול! לפעמים הכי פשוט יוצא הכי יפה. ג'יימס- תמיד בוחר להיטים מוכרים חחח הוא נראה כאילו הוא סתם עומד ובוכה. אני חושב שהוא מתחיל למצות את עצמו, כי הוא חוזר על עצמו וכל הזמן נשמע אותו דבר. היילי- מה היא עושה בפימפ ספוט? ביצוע טוב, וכנראה שהיא לא תודח השבוע חחח הבוטום 3: קשה...אני חושב שסקוטי היה פחות טוב מבדר"כ, נעימה וסטפנו לא היו מספיק טובים.

SHTRUDIDI

New member
סיכום שלי לגביי ההופעות...

סקוטי- היה נחמד לראות אותו עם הגיטרה והביצוע היה יפה. נאימה- ממש חבל שאני לא מחבבת את הקול שלה כי חוץ מזה היא מתמודדת מגניבה. זה היה מקורי, מיוחד ומעניין. פול- ביצוע מקסים. אני אוהבת לראות אותו עם הגיטרה. פיה- אמנם שוב בלדה אבל זה היה מצוין בעייני. סוף סוף היא חזרה להיראות כמו כוכבת ולא הייתה רק טכנית כמו תמיד. אהבתי מאוד. סטפנו- ההתחלה הייתה בסדר, בהמשך זה מאוד השתפר עד לסוף שהיה ממש מצוין. לורן- בחירת השיר הפתיעה אותי. היא נשמעה טוב אבל אני עדיין מעדיפה שהיא תחזור לשירים קצת יותר צעירים. ג'יימס- יופי של שואו, הביצוע עצמו בסדר, היו לו יותר טובים. ת'יה- היא נשמעה טוב והשיר מאוד התאים לה. קייסי- מאכזב, ציפיתי שהוא יפציץ השבוע אבל זה היה טוב רק לקראת הסוף, בכללי זה היה די סתמי. ג'ייקוב- ממש לא אהבתי. אמרו לו להיזהר מאובר דרמה ובעייני הוא בדיוק עשה את זה, כל השיר הוא נראה בוכה וממש התעצבנתי שהשופטים התמוגגו ממנו כאילו הם שמעו משהו שונה ממה שאני שמעתי. היילי- נחמד מאוד. קצת אוברייטד לדעתי מבחינת תגובות השופטים.

אמאלה אולי שנתיים לא הגבתי פה!

יואווו כמה זמן עבר מאז שנכנסתי לפה!?! אני חייב לציין שחוץ מג'ניפר כל העונה הזאת מזעזעת רנדי שהוא כאילו השופט הכי לא רלוונטי שקיים (ואני עדיין דיי בטוח שהוא לוהק לתוכנית מלחתחילה בשביל גיוון אתני) מנסה לשחק אותה סיימון קאוול פשוט מעורר בי צער וגעגוע לימים עברו... וסטיבן....סטיבן... הוא פשוט מזכיר לי מחלות מין למען האמת.. בקשר להופעות אני לא ארחיב יותר מדיי מכיוון שאין יותר מדיי מה לומר... אבל אני כן אומר שאני בעד פיה וג'ייקוב ... לא מבין עם מי סטפאנו שכב בשביל לעבור את הסלקציה ובגדול התענוג הגדול שלי העונה הוא פול על מיוט.... אהה ודרך אגב אני שי:)

למעלה