טופ 11 - TAKE 2

LeAnnDylan

Well-known member
שי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

התגעגעתי!!
ואחרי האיחוד המרגש מגיעה הנזיפה! מה נראה לך שאתה אוהב את ג'ניפר? :| היא כזאת מטומטמת! כאילו אחרי כל ביקורת שלה אני אומרת לעצמי שביקורת יותר מטופשת מזו אפילו פולה לא הגתה ואז מגיעה הביקורת הבאה שלה שנשמעת יותר מפגרת ולא רלוונטית להופעה מהקודמת

כן אבל היא אולי הדבר היחידי בכל המשדר הזה

שמתקרב למילה כוכב! זוהרת - כריזמה - ובסדר אולי לא הכי הגיונית בפידבקים שלה.. נראה לי האדם היחיד שם שבסוף תצא לו מזה קריירה זה העוזר של התאורן

LeAnnDylan

Well-known member
טוב דעתי על הפרק

קודם כל חייבת לציין שממש התלהבתי מהרעיון של ערב אלטון ג'ון ואפילו שידעתי שצפוי לנו ערב בלדות זה לא הרתיע אותי במיוחד. אוי כמה שהתאכזבתי....
סקוטי - Country Comfort לא אהבתי את בחירת השיר ולא אהבתי את הביצוע.
נעימה - I'm Still Standing הרעיון היה מוצלח ומהקליפ הקצר שהראו אותה באולפן זה גם עשה רושם שזה יכול להיות סביר אבל בפועל זו הייתה החרבת שיר טוטאלית. מהביצועים הגרועים ביותר של איידול אבר.
פול - Rocket Man לא מפתיע שהוא לא הצליח לשיר את השיר הזה לפני 5 שנים. גם הערב לא הלך לו.
פיה - Don't Let the Sun Go Down on Me היא מדהימה ואין לי כוח להגיד את זה כל שבוע. גם אין לי בעיה שהיא תמשיך לבצע בלדות כל שבוע אבל לפחות שתבחר לבצע בלדות מעניינות יותר. כל כך רציתי לשמוע אותה שרה את השיר של לורן
סטפאנו - Tiny Dancer למרבה ההפתעה לא שנאתי את זה לגמריי. כמובן שאין לי כוונה לצפות בזה שוב לעולם אבל זה לא היה נוראי.
לורן - Candle in the Wind למרות שהיא לקחה את השיר שיעדתי לסקוטי או פיה, לא נטרתי לה טינה וקיוותי שהיא תבצע אותו בצורה נהדרת. ואיך אומרים, כגודל הציפיות... אחד הביצועים הגרועים שלה אם לא הגרוע ביותר. שרנדי ינקה את אוזניו ויפה שעה אחת קודם.
ג'יימס - Saturday Night's Alright for Fighting הו וול לפחות הוא לא שיעמם לי את החיים. זה גם משהו.
טיה - Daniel היו רגעים בהופעה שחשבתי היי זה לא רע הבעיה היא שברגעים האחרים זה היה ממש רע. לא היה שום איזון וכשצריך להחליט אז ההופעה הייתה גרועה יותר מאשר טובה.
קייסי - Your Song סוף סוף קצת נחמה ממנו. תודה לאל על קייסי.
ג'ייקוב - Sorry Seems to Be the Hardest Word נוראי נוראי נוראי. לנעימה יש תחרות על תואר הביצוע הגרוע ביותר של איידול לעונה. ליד הביצוע הזה סמלס לייק טין ספירט נשמע כמו יצירת מופת
היילי - Bennie and the Jets אני אפילו לא אטרח להשקיע בה תגובה. אם אני מנסה למצוא משהו חיובי להגיד על ההופעה (רק בשביל ג'ס) זה שלפחות היא הייתה טובה יותר מג'ייקוב ונעימה. ושלשם שינוי היא לא נראתה כמו יצאנית. אם כי אני לא באמת זוכרת מה היא לבשה רק שבאותו הזמן חשבתי לעצמי שהיא לא נראית זולה. יכול להיות בעצם שהייתי ממש עייפה מכל ההופעות המרדימות שבכוח ניסיתי להחזיק את עצמי ערה בשביל לסיים אותן שלא שמתי לב בכלל מה היא לובשת ופשוט דיימנתי משהו הגון. בשעות הללו הכל אפשרי... לסיכום- חרא של ערב. יאללה שתיגמר העונה כבר.

jess r

New member
הפרק הכי טוב עד כה

סקוטי - בלה בלה נחמד והכל אבל בחייאת אחי, תשיר משהו מבדר יותר. נעימה - עיבוד סבבה, אבל... 2 אבלים, בעצם: 1) ואט דה פאק עם המבטא?! זה כמו שאני אעלה לבמה, אתעלם מהעובדה שאני כאן 99% מחיי ואתחיל לשיר עם מבטא רוסי שמעולם לא היה לי. לא אותנטי בשיט. 2) אחד הזיופים שלה אם לא ה. פשוט ככה. פול - הביצוע הכי טוב שלו מאז השבוע הראשון ככה, וגם הוא לא היה מזהיר. היו אי דיוקים, אבל על זה אפשר לוותר לו. על מה שאי אפשר לוותר לו זה על חוסר ההתלהבות שלו על הבמה. אם אתה כל כך שונא את התוכנית הזאת וחושב שאתה מעל זה, סתום ת'פה ורד מהבמה. פיה - אין לי כוח לראות הופעה שלה על הסוף. אני כל כך לא מתחברת לטעם המוזיקלי שלה. סטאפנו - די מעולה, האמת. אם הוא באמת מנגן על קלידים כמו בתוכנית התוצאות, חבל שהוא לא עושה את זה לפעמים בהופעות עצמן. עוד בנאדם שלא יזיק לו עיבוד מופשט. לורן - יצאה פוסטמה. לא אשקר ואומר שידעתי על מה נכתב השיר פני שחבר שלי ציין את זה, אבל אני לא זאת שעלתה לבמה ובחרה לשיר אותו. הבחורה נראתה כמו בתחרות יופי. מישהו צריך לשבת ולקרוא איתם את המילים לפני שהם שרים. או במקרה שלה להקריא לה אותן, כי מסתבר שהיא טיפשה מידי להבין אותן. וגם הווקאל לא היה מזהיר השבוע. ג'יימס - פסיכי. עדיין חש את עצמו. וכמו חצי מחבריו לקבוצה מתחיל לחזור על עצמו בטירוף. ת'יה - היו כמה רגעים יפים בשיר, והיו כמה זיופים. דווקא ניכר שיפור בחיבור הריגשי, אבל ההסברים החוזרים והישנים על אחיה הגדול שעזב היו מיותרים. עוד משהו שהיא היתה לומדת אם היא היתה באה לתוכנית בגיל מאוחר יותר. קייסי - מעולה, למרות שהיו רגעים בשיר שהוא היה ממש מאופק ודווקא רציתי שהוא לא יהיה. ו
על התיספורת. ג'ייקוב - די. נמאס. היילי -
שימלה מהממת, שיר אדיר!, הופעה מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!
טופ 3: היילי
קייסי סטאפנו. בוטום 3: נעימה. לורן. ג'ייקוב.

פטל 11

New member
וידוי ../images/Emo151.gif

בהתחלה לא יכולתי לסבול את הצורה של היילי. לא הבנתי על מה ולמה היתה ההתלהבות ממנה בהוליווד, אני זוכרת שהיא שכחה את המילים בשלב כלשהו וכמעט בעטו אותה, לי היא נראתה כמו שיכורה אבודה נוהמת...
אניויי.. מה שרציתי לומר זה שבשבועיים האחרונים אני ממש בעדה (מופתעת מעצמי). היא נראית לי הרבה יותר מעניינת משאר הבנות שם, ובכלל, אני חושבת שזה שהיא הייתה בבוטום גרם לה "לתת את הכל" כי בעצם אין לה מה להפסיד. אז מבחינתי, הטופ 2 של השבוע היו קייסי והיילי. אלו היחידים שבכלל לא שקלתי להריץ קדימה
זהו

jess r

New member
שיכורה אבודה נוהמת ../images/Emo6.gif

היא ממש חמודה! אני בדרך כלל אוהבת מתמודדים יותר בזכות האופי ממשהו אחר, והיא פשוט אחת המצחיקות והחמודות והמגניבות. לא אכפת לי שפיה שרה יפה, הייתי מעדיפה לצאת לבלות עם היילי מאשר איתה. ואיזה כיף שזה מדבק... נקווה שהיא תגיע רחוק

naama59

New member
רק משהו אחד

מישהו צריך לנער את סטיבן טיילור. למה הוא משתדל להיות כזה נחמד? הוא גם כל הזמן נראה לגמריי אבוד שםכשהוא מנסה למצוא רק דברים טובים להגיד. (או שסתם לא באמת מעניין אותו להיות שם). שייכסח גם אם צריך. נראה שהביאו אותו על תקן השופט המגניב, לא על תקן הפאולה/אלן.. מבאס.

Gרר

New member
כל כך כל כך נכון

גם אני בשלב כלשהו אמרתי רבאק הביאו אותו בתור שופט לא בתור מעודד. הוא כל כך מיותר שם. המפיק שנותן ספיץ' קטן לפני כל שיר כבר מביא הרבה יותר ביקורת קונסטרוקטיבית ממנו. יחד עם התלהבויות היתר של רנדי והפיץ' פרובלם שזה הדבר היחיד שהוא מסוגל להגיד ויחד עם ג'ניפר שלפחות מדי פעם יוצאת ממנה אמירה ראויה אפשר מבחינתי לזרוק את כל שולחן השופטים לפח ולהושיב שם את סיימון לבדו.

למעלה