טופ מודל 709

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gifטופ מודל 709../images/Emo58.gif

הוריי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 היא עפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 כל העונה חיכיתי לזה!!!!!!!11 ומלרוז&קרידי נקראו ראשונות.
זה היה פשוט פרק מצויין. גם מישל קיבלה את הפוּש הנחוץ בשביל שתגיע לפיינל 4. אני מקווה. מלרוז, אמנדה, מישל וקרידי. זה יהיה פנטסטי. היה קצת גרוע מבחינת הדוגמנות, לצערי. אף תמונה לא הייתה מספיק טובה בשביל פרסומת לקאברגירל, וג'יי בקושי יכול היה לביים אותן. זה פשוט לא היה משהו. יכלו פשוט לעשות את זה כמו בצילומים מעונה 3, עם הטרמפולינה, או כמו בעונה 2 עם ה... נו, דברצ'יק הזה. שקייטי בכתה כי היא פחדה מגבהים, נו! לא זוכר. כבלים כאלה. :X היו יוצאות תוצאות הרבה יותר טובות. הפרסומת האמיתית למוצר הייתה כשראו את המתמודדות מדברות למצלמה אחרי הצילומים בלי המסכות ובלי כלום, זה היה ממש טוב. אהבתי את השיר על ברוק. כפרעליה.
זהו, ממ. לא אהבתי בכלל את כל הקטע שבאתגר מישל לא זכתה בכלום, למרות שהיא ניצחה. אבל מלרוז עדיין שליטה
:X. פרק טוב, בסה"כ. רק, מה לעזאזל המעצבים של טיירה חושבים לעצמם?!?!?!?!??!?!?!?! מה זה הגוש שיער הזה בפאנל כל הזמן?!?!?!?! השיער של מיס ג'יי נראה יותר טוב! לעזאזל!

Elsewhere

New member
וכמובן, איך שכחתי, ../images/Emo58.gif709

Box joyfully
אוי, זה היה נהדר.
פשוט פנטסטי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בוקס
זה מעצבן אותי שבסוף מראים רק את הראש של הבחורה שעפה בתמונות שהיא הצטלמה. למה עושים את זה?? כבר פחדתי שיעיפו את מישל. למרות שבאמת לדעתי אמנדה יותר טובה ממנה. העונה הזו די רעה. כשהראו בתחילת הפרק את התמונה של 7 הבחורות שנשארו, הבנתי שאין אף אחת שמגיע לה לנצח. מלרוז בת זונה מדי ומפחידה, לקארידי יש מצח עצום שנותן לה מראה של איזה שמעון פרס, התאומות לא כאלה טובות (אמנדה קצת), והכושיות מכוערות וגרועות. את הטובות העיפו בהתחלה ובאמת בלי סיבה. מה שכן, התמונות בהתחלה שהן צילמו את עצמן היו ממש טובות. פרק הבא הן בטח יטוסו לאנשהו, זה השלב הזה בתחרות.

O r a c l e

New member
../images/Emo58.gifANTM 709../images/Emo210.gif

אמממ... לא נעים לי להגיד אבל הפרק היה טיפה משעמם (או שזה בגלל שראיתי את הריקאפ בדיוק לפני וזה יותר מידי). היה צפוי שאנצ'ל תעוף בשלב הבא- התרכזו בה כל הפרק ותכלס התמונות שלה לאורך כל התחרות לא היו עד כדי כך מדהימות. השיר לברוק היה נחמד וקצת עצוב.. אני כבר מתגעגע
הפוטושוט עם המכונית היה ממש מגניב- קיוויתי שהתמונות שלו יהיו חלק מהמבחן (כמו שעשו בעונה 4 עם התמונות של הטניס)- או לפחות התמונות המטופשות של הכדורעף (למרות שזה ממש לא פייר כי כולן יצאו חרא). ממש חרא שלמרות שמישל זכתה באתגר מלרוז לקחה את כל הבגדים- לא פייר בכלל!!!
הפוטושוט באויר לעומת זאת (וואו 3 בשבוע אחד זה המון) נראה לי כזה כיף- אני כל כך רוצה לעשות את זה מתישהו (בלי מצלמות או כל הוכחה מתועדת לכמה טיפשי זה נראה). התמונות יצאו לא משהו- זה בסה"כ נראה לי באמת יותר מידי קשה. איך טיירה אמרה שכולן דומות למייקל ג'קסון- איזה עלבון
סמלרוז ממש מעצבנת אבל תכלס יצאה לה תמונה טובה.. כמו תמיד. אהבתי שג'יי אמר לה- "תגרמי לבנות האחרות לשנוא אותך עוד יותר", "not possible". שווה!!!! וקרידי הייתה כל כך מצחיקה במבחן! ממש התפקעתי מצחוק! אני מת עליה. הלוואי שתנצח. חבל שמישל הייתה בשתיים התחתונות אבל תכלס אולי היא הייתה צריכה את זה כדי לחזור להיות טובה שוב. מסכים עם הרביעייה: קרידי, סמלרוז, אמנדה ומישל. איזה קטע- רק הלבנות... כמו באתגר הניצחון...

../images/Emo58.gif

אוי, כמה שהגיע הזמן... לאנצ'ל לא הייתה תמונה טובה אחת לאורך כל התחרות, והיא כבר מזמן עלתה לי על העצבים (שלא לדבר על זה שהגוף שלה דוחה). הפוטושוט היה מטומטם. אני לא ממש הבדלתי בין התמונות, וגם אף תמונה לא יצאה באמת טוב. ג'יי לא ממש יכל לכוון אותן וגם התמונות שטיירה חשבה שהן טובות (קארידי ומלרוז) יצאו לגמרי במקרה (לראייה החוו"ד של ג'יי על הצילומים שלהן). הבוקס ג'ויפולי של מלרוז היה מצחיק, אבל ההייד דיזילי של קארידי היה פשוט גאוני. אם היא לא מנצחת העונה אני לא יודע מה אני אעשה עם עצמי. כל היתר נחמדות, עכשיו כשאנצ'ל בחוץ אין אף אחת שאני לא ממש אוהב, ככה שזה לא ממש משנה לי מי תהיה בגמר יחד עם קארידי. נראה לי שזו תהיה מלרוז ויוג'ינה, אבל זה רק הימור.

O r a c l e

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שיוג'ינה תגיע רחוק... הייתה לה תמונה אחת טובה- בשחור לבן שטיירה צילמה... וגם אז היא הייתה עם עדשות. האמת שבהתחלה היא נראתה לי אחת מהחזקות אבל היא ממש לא טובה בתחרות. אין מצב שהיא מגיעה לשלישייה או אפילו רביעייה אחרונה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

Mark my words: קרידי תהיה נקמתה של ג'ואני. (ובאמת הגיע הזמן שהבלונדינית תנצח.)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לצערי זו נקמה שאי אפשר לנקום. זה כמו שהפיינל 3 יהיו קראידי, סמלרוז ויוג'ינה הקופה, ויוג'ינה תנצח. אי אפשר לנקום כזה דבר.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

לא, כי דניאל הייתה טובה. יוג'ינה שם כי היא לא מפשלת בגדול כל שבוע ומישהי אחרת כן. ברגע שכולן לא ייפשלו ממש יוג'ינה עפה. ואני מקווה שזה יהיה בשבוע הקרוב.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 1309 ../images/Emo58.gif

פרק טוב הפעם סוףסוף הדחה מוצדקת ולא מפגרת!%$#$#@ קארי די לשלטון
פיינל 4-קארי,אמאנדה,מלרוז ומישל פיינל 3-קארי אמאנדה ומלרוז פיינל 2-קארי ואמאנדה ניצחון לקארי
למרות שלא נראה לי שזה מה שיהיה יש לנו 2 בלונדיניות 2 שחורות ו2 אדמוניות תאומות במקרה P: איך ג'יידה ויוג'ינה הגיעו עד לשם במקום נגיד מייגן וברוק ;[

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אה ו..../images/Emo58.gif

קארי הייתה כ"כ מצחיקה בשיפוט לא נשמתי

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ג'יידה ויוג'ינה שם כי אי אפשר שלא תהיה בחורה שחורה בשלבים המתקדמים. וחיבים מישהי שתמיד אפשר לרדת עליה עוד קצת. AJ

למעלה